Jump to content

Bu forumda 489 konu oluşturuldu

1. Vespucci Canals Cortes Street - Ev Başvurusu

• 1 yanıt
    • 215 okunma
    • 1 yanıt
    • 218 okunma
  2. Vespucci Magellan Ave - Ev Başvurusu

• 1 yanıt
    • 282 okunma
  3. Chamberlain Hills - Ev Başvurusu

• 1 yanıt
    • 398 okunma
  4. Del Perro Beach, Del Perro Fwy — Ev Başvurusu

• 1 yanıt
    • 277 okunma
  5. Vespucci Beach - Magellan Ave Ev Başvurusu.

• 1 yanıt
    • 326 okunma
  6. West Vinewood ev başvurusu

• 1 yanıt
    • 211 okunma
  7. La Puerta - Ev Başvurusu

• 1 yanıt
    • 306 okunma
  8. Grove St - Ev Başvurusu

• 1 yanıt
    • 377 okunma
  • Konular

• İletiler

• DariWst
      LSFD NO:22 MEDİKAL VAKA RAPORLAMA MAĞDUR VE VATANDAŞLIK HAKLARI GEREĞİNCE DOSYAYI KOPYALAMAK, ÇOĞALTMAK YA DA PAYLAŞMAK  YASAKTIR. A) PERSONEL VE DOSYA BİLGİSİ TARİH VE SAAT  28.10.25 22.50 İSİM SOYİSİM  Perliana Castillo  Alina Roselyn         KİDEM      Firefighter I  Firefighter I KİŞİ NO            #25546   B) VAKA VE YARALI BİLGİSİ EKİP KODU      RA-2   İSİM SOYİSİM  Fyodor Glorreich       LOKASYON     Little Seoul      YARA TÜRÜ    Çizik OLAY ÖZETİ 28.10.2025 tarihli, 22.50 sularında aktif devriyemizde karşılaştığımız vakaya gittik. Kişi motor kazası geçirmişti. Hafif yaralar ile kurtulduğundan çiziklerine pansuman yaptık. Kişi hastaneye gelmek istemediğinden ona onam formu doldurduk. Sonrasında aktif devriyemize devam ettik.
    • DariWst
      LSFD NO:22 MEDİKAL VAKA RAPORLAMA MAĞDUR VE VATANDAŞLIK HAKLARI GEREĞİNCE DOSYAYI KOPYALAMAK, ÇOĞALTMAK YA DA PAYLAŞMAK  YASAKTIR. A) PERSONEL VE DOSYA BİLGİSİ TARİH VE SAAT  26.10.25 21.50 İSİM SOYİSİM Perliana Castillo         KİDEM      Firefighter I KİŞİ NO            #25546   B) VAKA VE YARALI BİLGİSİ EKİP KODU       RA-4   İSİM SOYİSİM  Noah Davis       LOKASYON     Little Seoul      YARA TÜRÜ     Araç Kazası OLAY ÖZETİ 26.10.2025 tarihli, 21.30 civarında gelen departman telsizi çağrısı ile olay yerine gittim. İki yaralı vardı. Birini ben devraldım. Kişinin bilinci açıktı. Kafasında aktif kanama ve kolunda kırık şüphesi vardı. Yardıma gelen Phillip White'tan sedye KED, atel ve X-Collar istedim. O sırada yarasına müdahale ettim. Phillip ateli taktı. X-collar'ı taktıktan sonra o KED'i taktı. KED takılırken ben oksimetre ile gerekli ölçümleri yaptım. 20.50'de PHMC sevki tamamlandı.
    • kedi
    • kedi
    • Ates36
  •  

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Terms of UseGizlilik Politikası