Jump to content

Discordun kapatılması hakkında düşünceleriniz

Önerilen İletiler

gönderildi
deadly, 1 dakika önce yazdı:

Skype bir babadır bizim için. Artık pılımızı pırtımızı toplayıp geri dönme zamanı geldi.

tam şu an hesap oluşturuyordum 😄

gönderildi

hadi zoom

gönderildi (düzenlendi)

hocam böğön canlı ders varmı

tarihinde narcos44 tarafından düzenlendi
gönderildi
Sullivan, 7 dakika önce yazdı:

hadi zoom

bekliyorum toplantı linkini

gönderildi
deadly, Şimdi yazdı:

bekliyorum toplantı linkini

skype ver kardesım

gönderildi

orada yalnızdım arkadaşlar 🙋‍♂️

gönderildi

sorun çözüldü beyler sıkıntı yok

discordd.png

gönderildi

Merhaba bugün Discord olmadığı için Vice Online forumunda geçirdiğim ilk gecem. Forumumuzu daha yakından tanıma fırsatını sunduğu için BTK'ya teşekkürler.

Discord'un kapatılmasının da bu arada yine Instagram gibi bir süreç olacağını tahmin ediyorum. Gerekli görüldüğü durumlarda devletle işbirliği/veri paylaşımı yapmaları uzun vadede en azından birkaç sorunu çözecektir, şu an ülkede yaşanan olayların karşısında o kadar yapılabilecek şey arasından gerekli olan hamle bu muydu orası kesinlikle tartışılır tabii.

gönderildi
Flaviano, 58 dakika önce yazdı:

Merhaba bugün Discord olmadığı için Vice Online forumunda geçirdiğim ilk gecem. Forumumuzu daha yakından tanıma fırsatını sunduğu için BTK'ya teşekkürler.

Discord'un kapatılmasının da bu arada yine Instagram gibi bir süreç olacağını tahmin ediyorum. Gerekli görüldüğü durumlarda devletle işbirliği/veri paylaşımı yapmaları uzun vadede en azından birkaç sorunu çözecektir, şu an ülkede yaşanan olayların karşısında o kadar yapılabilecek şey arasından gerekli olan hamle bu muydu orası kesinlikle tartışılır tabii.

abi sen nıe dc de aktıfsın

gönderildi

gayet mantıklı buluyorum

veri yoksa erişim yok 

Görüşmeye katıl

Şimdi yayınlayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Bir hesabınız varsa, şimdi oturum açın.

Misafir
Bu konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömüldü.   Bunun yerine bağlantı olarak görüntüle

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

• Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Terms of UseGizlilik Politikası