Jump to content

Discordun kapatılması hakkında düşünceleriniz

Önerilen İletiler

gönderildi

bu vesileyle inşallah forum aktifleşir.

gönderildi

Benim dağ gibi arşiv vardı, onları alsak iyiydi ya

gönderildi

Bavulumu topladım Mumble'a dönüyorum.

gönderildi (düzenlendi)

Yorumsuz .... çözüm noktası bu muydu tartışılır bana göre, ama İnstagram ve Twitter'da yapıldığı gibi devletle anlaşmaya varılıp tekrardan açılacağını düşünüyorum.

tarihinde PoffuDuck tarafından düzenlendi
gönderildi

Tsden selamlar

gönderildi

size forumdan sohbet etmeye alışalım demiştim 

gönderildi

Yerinde bir karardır. İtten uğursuzdan temizlendikten sonra açılır. Sabırla o günü beklemek gerek.

gönderildi

İyi oldu

gönderildi

Bir şeyi engellemek onun yarattığı problemleri çözmeye hiçbir zaman çare olmadı sen dcyi engelleyerek hasta ruhlu tiplerin birilerine salça olmasını engellemiş olmuyorsun başka bir sosyal mecra üzerinden yine anonim bir şekilde tekrar organize olabilirler birilerinin yarattığı sıkıntılı durumları herkesin özgürlüğünü kısıtlayarak çözmek diye bir şeyin söz konusu olması saçmalık teknoloji şirketleri ve otoriteler bu tarz sorunlara çözüm olarak hedefe yönelik yaptırımlarla gitmeli bu tarz erişim yasakları kolaya kaçmaktan fazlası değil o zaman bu tiplerin çoğu bu işten sıyrılmış olacak sonuçta bu suça karışmış herkesi bulup cezalandırmadılar

gönderildi (düzenlendi)

Max devlet aklı. Kişisel verileri çaldır, onca ihbara rağmen kimse hakkında işlem yapma (en bilindikleri Deha Tuzcu dahil) ve çıkıp platform kapatarak sorun çözebileceğini zannet. Hiç bir şey çözülmeyecek. Discord 1 hafta (belki daha fazla) kapalı kalacak. Bu sırada olan kime olacak? Verileri çalınan vatandaş bu uygulamadan yararlanamayacak. Discord’u bir veritabanı olarak ve görev dağılımı yapmak için kullanan küçüklü-büyüklü, indie-kurumsal şirketler (özellikle de bir çok oyun şirketi) zarar görecekler. Veya bir çok organizasyon… Maalesef failed state’lerde yaşanabilecek türden kısıtlamalar. Ama DEVLET YAPAR.

tarihinde rasputin tarafından düzenlendi

Görüşmeye katıl

Şimdi yayınlayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Bir hesabınız varsa, şimdi oturum açın.

Misafir
Bu konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömüldü.   Bunun yerine bağlantı olarak görüntüle

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

• Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Terms of UseGizlilik Politikası