Jump to content

Discordun kapatılması hakkında düşünceleriniz

Önerilen İletiler

gönderildi

Dediğim gibi bir uygulamaya erişim engeli getirmek böyle sapkın zihniyetli insanların önüne geçmez, çözüm gelir diye düşünüyorum ben

gönderildi
gönderildi

Skype en iyisi biz ordayız

gönderildi

Discord kapatılınca panelci ekibin eli kolu bağlanmayacak, başka bir platforma kaymayacak. DNS değiştirip, VPN kullanıp şantaj yapmaya, dolandırıcılık yapmaya devam edecekler. Bana kalırsa kapatmadan önce Discord ile görüşülüp iş birliği yapılmalıydı. "Discord trye log vermiyor kk, bizi bulamazlar oyle" diye kendilerini güvende sanıyorlar ama Türkiye'den yetkili merciler iletişime geçse ben öyle olacağını düşünmüyorum. Eğer discord log vermeye yanaşmazsa dolayısıyla iş birliği yapılmazsa kapatırsın, eyvallah deriz. Ama ortada böyle bir durum yokken tak diye fişi çekmen ve bunu yaptıktan sonrada adamlarla iletişime geçmeye çalışman çok absürt ve gülünç durur. Yanlışım varsa düzeltin, herkese iyi sabahlar diliyorum.

• 2Ay Sonra...
gönderildi

Açılmalı. 

Görüşmeye katıl

Şimdi yayınlayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Bir hesabınız varsa, şimdi oturum açın.

Misafir
Bu konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömüldü.   Bunun yerine bağlantı olarak görüntüle

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

• Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Terms of UseGizlilik Politikası