Jump to content

the Attardi Crime Family

Önerilen İletiler

gönderildi

gönderildi (düzenlendi)
karizmatik devrimci, 1/31/2025 - 12:11 AM yazdı:

rocco, günlerdir kendisine sıkıntı çıkartan anthony profaci'yi little italy'de döver. 

48qcg8w.png

karizmatik devrimci, 1/31/2025 - 12:48 PM yazdı:

Gecenin sonunda dayak yemiş ve saygınlığını kaybetmiş bir Tony vardı. Little Italy'de ve italyan-amerikan'ların takıldığı mekanlarda herkes bunu konuşuyor.

Little Italy'de saygın birisi olmaktan daha zor olan şey saygınlığı korumaktır.

m3y7w18.png

hak etmediği sürece kimseye yanlış yapmadım.

qlmom5m.png

tarihinde karizmatik devrimci tarafından düzenlendi
gönderildi

Claimer, 2/1/2025 - 5:02 PM yazdı:

Hq2vL89.png

gönderildi

güzel ve heyecanlı geçen bir serüvenin daha sonuna geldik. 1 ay dinlendik, vice dozumuzu aldık. şimdi ise çalışma vakti. evden uzaklaşma vakti. bırakılmaz. ara verilir. ben de ara veriyorum.

her ne kadar ooc olarak ita-ame rollerini iyi bilsemde, bunu role hiç yansıtmadım. yolun başında, sıradan bir hayatı olan, cosa-nostra kültürünü hiç bilmeyen bir karakter yönettim. umarım rollerimden ve yönettiğim karakterle rol yapmaktan keyif almışsınızdır.

herkese başta sağlık, hemen beş dakika sonrasında para ve mutluluk diliyorum. kendinize iyi bakın. iyi eğlenceler. 

rocco vicetti, little italy'e veda eder.

Alıntı

bütün yaptıklarını ağlayarak anlatır. günah çıkartır.

exe6peq.png

gönderildi

gönderildi

big mistake...

7tqkfmb.gifckjf9qs.jpg5m17nd9.gifrwmykzs.jpg

gönderildi

-che guevara, 1965

neelcyd.jpg

• 3 hafta sonra...
gönderildi
  • 1Ay Sonra...
gönderildi
gönderildi (düzenlendi)

pdhc3rn.PNG

tubh6dh.png

Thomas"Gentleman"Manganiello

Little Italy’de Yeni Fısıltılar: "Dock House."
Little Italy’nin köhne sokaklarında, eski kafelerde ve dumanaltı masalarda dolaşan yeni bir söylenti var: "Dock House."
Paleto Bay’e giderken, Paleto Cove kıyısına uzanan eski, bakımsız bir patika dikkat çekiyor. Bu patika, merdivenlerden inen ve tabela asılmamış bir binaya çıkan küçük bir rıhtım evine götürüyor.

Thomas Manganiello’nun, gemilerle taşıdığı malları bu rıhtım evine getirdiği ve orada işlerini organize ettiği söyleniyor. Resmi bir işletme gibi görünmeyen bu yer, neon tabelalar veya dikkat çekici işaretler olmadan, sadece belirli kişilerin bildiği bir ticaret noktası olarak konuşuluyor.
İçeri girenler fazla konuşmuyor, dışarıda da pek fazla ses yok. Kimi zaman içerideki birkaç kişi bir araya gelip sessizce sohbet ederken, bazen de yerin tamamı boş kalıyor. "Lojistik işlere bakıyormuş." diyor birileri, ama kimse hangi malların taşındığını veya kimlerin gelip gittiğini tam olarak bilmediğinden, her şey belirsiz. "Her şey normal, ama neyin taşındığını kimse bil
miyor," diye söylüyorlar.

Dock House’un kapıları her zaman açık değil, ne zaman ve kimlerin girebileceği hakkında pek bir şey bilinmiyor. Çoğu kişi referans ile buraya gelmekte. Ama herkes bir şekilde söylentilerle bilgi edinmeye çalışıyor. Burası, hiç kimseye açıklanmayan bir yer, ancak Little Italy’de herkesin kulakları açık.

1vcqi8u.png

tarihinde Gentleman tarafından düzenlendi

Görüşmeye katıl

Şimdi yayınlayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Bir hesabınız varsa, şimdi oturum açın.

Misafir
Bu konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömüldü.   Bunun yerine bağlantı olarak görüntüle

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

• Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Terms of UseGizlilik Politikası