Jump to content

Felluci Castelluccio

Önerilen İletiler

Oluşturuldu: (düzenlendi)

image.jpeg.8e9a9dad3feb8d56bec40eb44cf91c63.jpeg

Felluci Castelluccio

Felluci kırk bir yaşında Castelluccio ailesinin son erkek evladı. Felluci babasının 70'lerde karıştığı yeraltı dünyası yüzünden ailesini kaybetti, ailesi ile arabada yolculuk halindeyken babası Tony Castelluccio'un düşmanı olan bir başka aile uygun anı kolladı ve arabada kim varsa öldürdü fakat Felluci hariç. Bu suikastte üç erkek kardeşi, anası ve babası öldü fakat Felluci o tarihlerde daha yeni doğmuş bir bebek olduğu için bu eylemde es geçildi adeta ailesinin cellatları onun canını bağışladı, Felluci Sicilya da zengin bir aileye evlatlık verildi. Evlatlık edinildiği süre içerisinde birçok konuda kendini geliştirdi kitaplar okudu zekasını geliştirdi sanata ve tarihe büyük bir ilgi besledi. Felluci evlat edinildiği ailenin varlığından çokça kez yararlandı ve üvey ailesinin yüzünü kara çıkartmadı, ailesinden destek alıp Sicilya da birçok işletme açtı ve işletmecilikte gelişti genelde eğlence sektöründe boy gösteriyordu. Felluci bu yeteneği ile yeraltına da nam saldı fakat bu namı onun aleyhine olacaktı, işletmelerinden büyük paralar kazanınca yerel mafya aileleri ona musallat oldu ve ardı arkası kesilmeyen haraç girişimlerine maruz kaldı, Felluci her defasında boyun eğip onlara haracını ödedi ve canını riske atmadı, ailesi gibi o da öldürülmek istemiyordu. Bu olaylardan sonra Felluci üvey ailesi ile vedalaştı onlardan ufak bir miktar para rica edip para ile Amerika'ya göç etti burada vatandaşlık aldı ve günümüzde Little İtaly de boy gösteriyor. 

Felluci akıllı bir adam alkolü veya uyuşturucusu yok lakin tek zaafı tütün türevleri bu yüzden de ona "Kömür Ciğer" lakabı takılmış durumda, bu akıllı adam para kazanıp ünlenmek için işletebilecek bir dükkan arıyor. Felluci babasının yolundan yürüyüp yeraltı dünyasına girmeyi planlıyor, şu zamana kadar sürekli ezilen bu adam artık ezen olmak istiyor. Gözünü hırs bürümüş halde, sivri zekasını kötü amellere kullanacak gibi. Kaybedecek hiç bir şeyi kalmadı, ölümden korkmuyor.

tarihinde kafkas kartali tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
gönderildi

Felluci little italy'ın tanınan yüzü Joe Paganini ile iletişime geçip ondan borç talep etti.

image.jpeg.7683fe0df66f17f0007fb21202911cde.jpeg

gönderildi

image.jpeg.ae361b36caf87612f2cd219fa183279b.jpeg

gönderildi (düzenlendi)

Little İtaly'de bir sorun çıktı çocuğun teki yaptığı saygısızlık sonucu dayak yedi, Felluci zevkle izledi.

image.jpeg.fd698a52c95ed308447665e6edd41c11.jpeg

Spoiler

gönderildi

başarılar diyenimiz yok ki 

• Üzücü 1
gönderildi
kafkas kartali, Bir saat önce yazdı:

başarılar diyenimiz yok ki 

kardeşim benim sabahın bu saatinde bu yorumun beni derinden etkiledi ve üzdü, son sigaramı sana yakıyorum ve başarılar diliyorum

• Beğen 1
gönderildi (düzenlendi)
olimpikkk, 17 dakika önce yazdı:

kardeşim benim sabahın bu saatinde bu yorumun beni derinden etkiledi ve üzdü, son sigaramı sana yakıyorum ve başarılar diliyorum

allah razı olsun

gönderildi

Gerçek bir italyan 🎩

• Teşekkürler! 1
gönderildi
kafkas kartali, 11/13/2024 - 10:54 PM yazdı:

Felluci little italy'ın tanınan yüzü Joe Paganini ile iletişime geçip ondan borç talep etti.

image.jpeg.7683fe0df66f17f0007fb21202911cde.jpeg

image.jpeg.fca34712d59a8cd5ae2fa56ffc671ab1.jpeg

gönderildi

güzel kültür, güzel karakter, güzel insan. başarılar dilerim

• Teşekkürler! 1
Misafir
Bu konu kilitlenmiş, mesaj gönderemezsiniz.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

• Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
  • Son Reklamlar LIVE

30s yenilenir • 15 reklam

Paul Seth
    49
    Paul Seth ÇEVRİMİÇİ

[Elysia Cafe] Vespucci'nin parlayan yıldızı sizlere kapılarını açtı! Hoş bir gecede hoş bir kahveye ne dersin? @479

Marina Westbrook
    17
    Marina Westbrook ÇEVRİMİÇİ

Vespucci Canals’ta kısa bir mola, uzun bir huzur. Elysia Cafe (/gps isyeri 479)

David Pierce
    12
    David Pierce ÇEVRİMİÇİ

[Pescado Rojo] Şehirin parlayan yüzü, yeni yüzlerini arıyor. Sende şimdi başvurarak rahat bir yaşama sahip olabilirsin, seni bekliyoruz! İletişim için T:536-234, @452

Darion Gilmore
    29
    Darion Gilmore ÇEVRİMİÇİ

Charles Mayfield
    48
    Charles Mayfield ÇEVRİMİÇİ

Acele yok, gürültü yok. Vespucci Canals’ta gecenin sade hâli. Elysia Cafe (/gps isyeri 479)

Ryan Harrelson
    21
    Ryan Harrelson ÇEVRİMİÇİ

Vespucci Canals’ta gecenin dingin yüzü. Elysia Cafe (/gps isyeri 479)

Curt Raven
    19
    Curt Raven ÇEVRİMİÇİ

Eğlencenin kalbi Pescado Rojo’da atıyor! Bu gece ritme kapılmaya hazır mısın? K:452.

Leontis Salazar
    39
    Leontis Salazar ÇEVRİMİÇİ

Akşam yemeğini unuttuysan ocağı şimdi yaktım, Vespucci'ye uğra!. Tacos Atack!

Chiara Veslov
    39
    Chiara Veslov ÇEVRİMİÇİ

2.el veya sıfır, oyuncu veya ofis her türlü teknolojik ihtiyaç tek çözüm Arch Software @555

Liana Nara
    57

[GROVE BAR] Venezuela başkanı burada bira içerken alındı, sende gel biranın keyfini çıkart! @269

Charles Mayfield
    48
    Charles Mayfield ÇEVRİMİÇİ

Acele yok, gürültü yok. Vespucci Canals’ta gecenin sade hâli. Elysia Cafe (/gps isyeri 479)

Darion Gilmore
    29
    Darion Gilmore ÇEVRİMİÇİ

Amy Beavers
    29
    Amy Beavers ÇEVRİMİÇİ

Vespucci Canals’ta loş ışıklar, sakin bir atmosfer ve kahvenin en dingin hâli. Elysia Cafe’de gece yavaşlar. (/gps isyeri 479) :white_check_mark: Tepki vermek için tıkla :thumbsup: Tepki vermek için tıkla :joy: Tepki vermek için tıkla Tepki E

Ryan Harrelson
    21
    Ryan Harrelson ÇEVRİMİÇİ

Honoria Hawkins
    10

WEAZEL MEDIA | Gündemi yönet, ünlü sunucu ve yazarlardan bir tanesi ol! Tüm şehire adını duyur ve milyonlar kazan! İletişim: 758-365 ((/gps isyeri 427))

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Terms of UseGizlilik Politikası