Jump to content

tiyatro

olimpikkk

Önerilen İletiler

Oluşturuldu: (düzenlendi)

neyden bahsettiğimi çok iyi biliyorsunuz, yorumlarınızı alalım. bence 58 yaşındaki adama göre tyson oldukça iyiydi kondisyon olarak

dipnot: sıradan bir fb-ts maçında daha çok yumruk görmüşüzdür bu arada xd

tarihinde olimpikkk tarafından düzenlendi
gönderildi

öncelikle selam olimpik dostum! maçı baştan sona seyrettim senelerdir de ufc takipçisiyim, az çok biliyorum bir dövüşün nasıl olması gerektiği. mike tyson çok sağlam bir adam 58 yaşında bile olsa hala kondisyonu yerinde ve rakiplerini paramparça edebilecek kapasitesi var. maça gelecek olursak tamamen şovdan ve tiyatrodan ibaretti, logan'ın sahneye çıktığındaki şovuna ve mike'ın çıkarken ki sessizliği, kimsesizliği ve kameraya bile bakamayışından anladım zaten maçın sahte olduğunu. maç bildiğin WWE eğlenceleri gibiydi. mike tyson o kadar çok nakavtlık pozisyon yakaladı ki onlara rağmen tek yaptığı eldivenlerini ısırmak, gardını yüksek tutmak ve yumruklardan kaçmak oldu. uzun lafın kısası maç REZALET bir şekilde bitti

Görüşmeye katıl

Şimdi yayınlayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Bir hesabınız varsa, şimdi oturum açın.

Misafir
Bu konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömüldü.   Bunun yerine bağlantı olarak görüntüle

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

• Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Terms of UseGizlilik Politikası