Jump to content

Polemick

Valyria

Önerilen İletiler

Oluşturuldu: (düzenlendi)

Polemick.png  TRAKYARAP POLEMİCK RÖPORTAJI
"Trakyarap" Öncelikle merhabalar, kendini bize biraz tanıtır mısın? Seni tanımayanlar için…

"Polemick" 25.07.1988 İstanbul/Esenler doğumluyum. Rap müziğiyle 5 yıldır dinleyici olarak ilgileniyorum ve bunun son 2 yılında kayıt almaya başladım. Lüleburgaz'a geleli 2 yıl oldu ve son bir yıldır TERSANE tayfasıyla ortak çalışmalar yapıyoruz. Vale, Giryan ve Giryeli ile farklı çalışmalar sunduk. Bunun yanı sıra farklı şehirlerden arkadaşlarla da çalışmalarım oldu. Şu an kendi evimde ufak çapta bir çalışma ortamım var. Kayıtlarımı genel olarak burada gerçekleştiriyorum, zaman neyi gösterir bilemem…

"Trakyarap" Birçok track yaptığını biliyoruz fakat albüm çıkartmadın, düşünüyorsun mu çıkartmayı?

"Polemick" Birçok track yapıp albüm çıkartmamın sebebi önce kendi gözümde yeterli seviyeye ulaşma çabamdır. Albüm dediğin şu an da yapılabilir fakat önce kalite ve bir şeyler anlatabilmek önemli bence. Zamanı gelince zaten dediğim gibi olacağı varsa olur

"Trakyarap" Gelecekteki projelerinden bize biraz bahseder misin?

"Polemick" Şimdilik yaptığım tracklerde dinleyenlerin neleri sevdiğini yokluyorum. Gelecekle ilgili farklı projelerim var fakat şu an paylaşmaktan yana değilim… Her şeyi zaman gösterecek.

"Trakyarap" Birçok MC ve grupla feat’lerin oldu, ismin anıldı. Herhangi bir grupta yer alıyor musun?

"Polemick" Evet, birçok MC ile çalışmalarım oldu. Bunlar arasında en çok TERSANE'deki isimlerle çalıştım. Zaten bizler kardeş gibiyiz…

"Trakyarap" Rap senin için ne ifade ediyor?

"Polemick" Rap, içimi dökebildiğim, en rahat konuşabildiğim, en yakın dostum…

"Trakyarap" Örnek aldığın veya beğendiğin MC veya gruplar var mı?

"Polemick" Örnek aldığım kimse yok. İşini iyi yapan herkesi dinlerim.

"Trakyarap" Bize underground ve overground hakkındaki düşüncelerinden biraz bahseder misin?

"Polemick" Overground bize şu an çok uzak gelsede, içimi rahatlatan tek şey hiçbir insanın bir diğer insandan üstünlüğü yoktur. Bize en yakın underground. Fakat hayat bu, kimin ne zaman ne yapacağı belli olmaz.

"Trakyarap" Şimdiye kadar çalıştığın isimler kimler? Hangi isimlerle çalışmak istersin?

"Polemick" Vale, Giryan, Giryeli, Mic Burak, Kaygı, Ketamin. İnsanlığı olan her kişiyle çalışabilirim. Özel olarak seçtiğim bir isim yok.

"Trakyarap" Trakya’da birçok kişi tarafından dinleniyorsun. Dinleyicilerine söylemek istediğin bir şey var mı?

"Polemick" Herkese hak bir yol verir. Yolumda ilerlemem için verdiğiniz destekten dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Polemick2.png

Valyria: Yirmi yaşındayım. Polemick'in şarkılarını veletliğimden beri dinliyorum.
Polemick'i küçükken bilgisiyar başında counter strike 1.6, metin 2 oyunlarını oynayıp arkadan Polemick'in şarkılarını dinleyen abilerim sayesinde bende Polemick'i tanımış oldum. Polemick'i çoğunlukla "Y" kuşağında olan abilerimiz tanıyor ve hala dinliyor. Günümüzde popüler olmayan bir isim Polemick. Ama onun nadir olan kitlesi şarkılarını yaşatmaya devam ediyor. Ben ömrüm boyunca hiçbir rapçinin konserine gitmedim. Ancak Polemick bir konser verirse hangi şehirde olursa olsun gidip güzel şarkılarını dinlemeyi isterim. Polemick'in ayrıca kendine has bir kalemi bulunmaktadır, günümüzdeki rapçilerden kat kat daha iyi sözler yazmaktadır.
Bu konuya birer birer paylaşacağım şarkıların sözlerine bakarak aynı zamanda dinleyerek farkına varabilirsiniz.

tarihinde Valyria tarafından düzenlendi
gönderildi
gönderildi
gönderildi
gönderildi
gönderildi
  • 2 hafta sonra...
gönderildi
  • 2 hafta sonra...
gönderildi
  • 2 hafta sonra...
gönderildi

gönderildi

good old days

Görüşmeye katıl

Şimdi yayınlayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Bir hesabınız varsa, şimdi oturum açın.

Misafir
Bu konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömüldü.   Bunun yerine bağlantı olarak görüntüle

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

• Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Terms of UseGizlilik Politikası