Jump to content

Akina `Tilki` Kitsune

Önerilen İletiler

Oluşturuldu: (düzenlendi)

Akina `Tilki` Kitsune

image.png

survivor.

Alıntı

13 Mart 2025 - Akina Kitsune'nin günlüğünden.

Bazen kendimi bir ip cambazı gibi hissediyorum. Ama bu, gösterişli bir sirkin ortasında dengenin ustaca sağlandığı bir yürüyüş değil. Bu, kimsenin izlemediği, nereye bağlandığını bilmediğim bir ipin üstünde ölüme meydan okurcasına yürümek. Aşağı bakarsam düşeceğimi biliyorum. Ama yukarı bakarsam ipi kaybedeceğim. O yüzden sadece ileriye gidiyorum. Ya da en azından, gittiğimi sanıyorum.

Denge.

İnsanlar ona sahip olduğumu düşünüyor. Çünkü onlara gösterdiğim şey bu. Ama bilmiyorlar ki, attığım her adımda ipin hafifçe titreyişini hissediyorum. Ufak bir hata, ufak bir tereddüt ve her şey bitecek. İşin garibi, bazen düşmeyi bile düşünüyorum. Bir şeyin beni itmesini. Yalnızca bu gerginliği üzerimden atmak için. Ama bunu yapamam. Çünkü düşüşün ne kadar süreceğini bile bilmiyorum.

İnsanlar bana bakıyor ama beni görmüyorlar. Beni tanıdıklarını sanıyorlar ama tanımıyorlar. Onlara bir yansıma veriyorum, görmek istediklerini. Gülümsersem dost canlısı olduğumu sanıyorlar, omuz silkersem umursamaz biri olduğumu düşünüyorlar. Ama içimde sürekli hesap yapan bir mekanizma var. Kim, ne istiyor? Kim, ne bekliyor? Kimin maskesini takmalıyım? Bu hesaplar hiç durmuyor. Durursa, gerçek ben ortaya çıkar ve gerçek ben, işe yaramaz bir yükten başka bir şey değil.

Bazen, bu ip gerçekten bir yere bağlı mı, diye düşünüyorum. Ya başından beri boşlukta yürüyorsam? Ya hiç var olmamış bir yolun hayalini kuruyorsam? Belki de çoktan düştüm ve sadece düşüş anının süresini uzatıyorum. Eğer öyleyse… bir gün dibi görmek zorundayım.

Alıntı

26 Mart 2025 - Akina Kitsune'nin günlüğünden.

Dün bir oyun oynadım. Kurallarını ben belirledim. Ama bir gariplik vardı—bu sefer oyun sahte hissettirmedi.

Biliyordum, her zaman biliyordum. O ip hiçbir yere bağlı değildi. Ben sadece düşüş anını geciktiriyordum. Ama belki de mesele hiç düşmek değildi. Belki de sadece birilerinin el uzatmasını bekliyordum. Ve dün… biri elini uzattı.

Beni gördü. Sahte gülümsememi, umursamaz omuz silkişimi, maskelerimi. Yine de vazgeçmedi. Yine de kalmaya devam etti. Alay ettim. Oyunuma çekmeye çalıştım. Ama o, ciddiye aldı. İlk kez biri, içimde yankılanan o boşlukla yüzleşmeye zorladı beni. Sevilmenin, bir ihtimal bile olabileceğini söyledi.

Sevilmek mi?

Ne garip kelime. Kulağa bir yalan gibi geliyor. Hiç duymadığım, bilmediğim bir dilde yazılmış bir kelime gibi. Ama işin garibi… inanmak istedim. Çünkü eğer bu oyun devam edecekse, kuralları değiştirmem gerekiyordu.

Bugün yeni bir kural ekliyorum: Sevilmenin mümkün olduğunu kabul edeceğim.

Şimdilik sadece oyunun bir parçası olarak. Ama ya gerçekse? Ya gerçekten biri beni, olduğum gibi, düşmekte olan biri olarak bile, kabul ediyorsa?

İlk kez, dibe çakılmaktan korkuyorum. Çünkü artık biri, benim düşmemi istemiyor.

tarihinde akinakitsune tarafından düzenlendi
  • Beğen 5
gönderildi

tilki güzel lakapmış

• Beğen 1
gönderildi

severiz.

• Beğen 1
gönderildi (düzenlendi)

d

tarihinde 0xellot tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
gönderildi

bizimkisi

• Beğen 1
gönderildi

devamını takipteyizz

• Beğen 1
gönderildi

Bayan Queenie bunu takibe aldı, HARİKA DURUYOR!!!

• Beğen 1
gönderildi

mısır gevreği ile problemleri var. Başarılar

• Beğen 1
gönderildi

Tüm yorumlar için teşekkürler. 

Tanıtıma 26 Mart 2025 tarihine ait bir günlük yaprağı eklendi. 

Alıntı

26 Mart 2025 - Akina Kitsune'nin günlüğünden.

Dün bir oyun oynadım. Kurallarını ben belirledim. Ama bir gariplik vardı—bu sefer oyun sahte hissettirmedi.

Biliyordum, her zaman biliyordum. O ip hiçbir yere bağlı değildi. Ben sadece düşüş anını geciktiriyordum. Ama belki de mesele hiç düşmek değildi. Belki de sadece birilerinin el uzatmasını bekliyordum. Ve dün… biri elini uzattı.

Beni gördü. Sahte gülümsememi, umursamaz omuz silkişimi, maskelerimi. Yine de vazgeçmedi. Yine de kalmaya devam etti. Alay ettim. Oyunuma çekmeye çalıştım. Ama o, ciddiye aldı. İlk kez biri, içimde yankılanan o boşlukla yüzleşmeye zorladı beni. Sevilmenin, bir ihtimal bile olabileceğini söyledi.

Sevilmek mi?

Ne garip kelime. Kulağa bir yalan gibi geliyor. Hiç duymadığım, bilmediğim bir dilde yazılmış bir kelime gibi. Ama işin garibi… inanmak istedim. Çünkü eğer bu oyun devam edecekse, kuralları değiştirmem gerekiyordu.

Bugün yeni bir kural ekliyorum: Sevilmenin mümkün olduğunu kabul edeceğim.

Şimdilik sadece oyunun bir parçası olarak. Ama ya gerçekse? Ya gerçekten biri beni, olduğum gibi, düşmekte olan biri olarak bile, kabul ediyorsa?

İlk kez, dibe çakılmaktan korkuyorum. Çünkü artık biri, benim düşmemi istemiyor.

gönderildi (düzenlendi)

süt neden mısır gevreğinden sonra biter

tarihinde zawon the whip of god tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Misafir
Bu konu kilitlenmiş, mesaj gönderemezsiniz.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

• Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
  • Son Reklamlar LIVE

30s yenilenir • 15 reklam

Darion Gilmore
    29
    Darion Gilmore ÇEVRİMİÇİ

Vespucci Canals’ta kısa bir mola, uzun bir huzur. Elysia Cafe (/gps isyeri 479)

Amy Beavers
    29

Vespucci Canals’ta loş ışıklar, sakin bir atmosfer ve kahvenin en dingin hâli. Elysia Cafe’de gece yavaşlar. (/gps isyeri 479) :white_check_mark: Tepki vermek için tıkla :thumbsup: Tepki vermek için tıkla :joy: Tepki vermek için tıkla Tepki E

Ryan Harrelson
    21
    Ryan Harrelson ÇEVRİMİÇİ

Honoria Hawkins
    10

WEAZEL MEDIA | Gündemi yönet, ünlü sunucu ve yazarlardan bir tanesi ol! Tüm şehire adını duyur ve milyonlar kazan! İletişim: 758-365 ((/gps isyeri 427))

Ester Rey
    41
    Ester Rey ÇEVRİMİÇİ

Kalabalıktan uzak, atmosfere yakın. Vespucci Canals. Elysia Cafe (/gps isyeri 479)

Marina Westbrook
    17
    Marina Westbrook ÇEVRİMİÇİ

Jason Weisberg
    41
    Jason Weisberg ÇEVRİMİÇİ

Vespucci Canals’ta loş ışıklar, sakin bir atmosfer ve kahvenin en dingin hâli. Elysia Cafe’de gece yavaşlar. (/gps isyeri 479)

Rei Shirai
    34
    Rei Shirai ÇEVRİMİÇİ

Jane Ruby
    43
    Jane Ruby ÇEVRİMİÇİ

Gecenin ritmini yakalamak isteyenler için sakin bir durak. Vespucci Canals. Elysia Cafe (/gps isyeri 479)

Tanisha Pearce
    28

Davis online, bandrollü hindistan tütünleri ile legal yoldan kafayı bulun. Hemde doğal! (/gps isyeri 108)

Ester Rey
    41
    Ester Rey ÇEVRİMİÇİ

Gecenin yavaş aktığı yerdeyiz. Vespucci Canals. Elysia Cafe (/gps isyeri 479)

Enrico Sante
    20
    Enrico Sante ÇEVRİMİÇİ

[ADS Güvenlik] Sende şehrin en iyi bodyguardı olmak istemez misin? İletişim: 578-122

Charles Mayfield
    48
    Charles Mayfield ÇEVRİMİÇİ

Acele yok, gürültü yok. Vespucci Canals’ta gecenin sade hâli. Elysia Cafe (/gps isyeri 479)

Vance Fisher
    45
    Vance Fisher ÇEVRİMİÇİ

Davis online, bandrollü hindistan tütünleri ile legal yoldan kafayı bulun. Hemde doğal! (/gps isyeri 108)

Hank Hudson
    17
    Hank Hudson ÇEVRİMİÇİ

Davis online, bandrollü Hindistan tütünleri ile legal yoldan kafayı bulun. Hem de doğal! (/gps isyeri 108)

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Terms of UseGizlilik Politikası