Jump to content

v2 Dönemi Beklentileriniz

Önerilen İletiler

gönderildi

V2'de otomatik sürüş özelliği eklenebilirse harika olur, örneğin aracı kullanırken bir tuşa bastığımızda GPS'de işaretli olan waypointin yolunu takip ederek kendi kendine sürecek. Araç sürerken rol yapabilmemizi çok rahatlatabilir.

gönderildi
captainess, 19 dakika önce yazdı:

V2'de otomatik sürüş özelliği eklenebilirse harika olur, örneğin aracı kullanırken bir tuşa bastığımızda GPS'de işaretli olan waypointin yolunu takip ederek kendi kendine sürecek. Araç sürerken rol yapabilmemizi çok rahatlatabilir.

O sistem zaten meslek araçları haricinde bulunuyor, "P" tuşuna basarak otopilot'a geçebilirsiniz.

gönderildi

Polislerin rolleri denetlenmeli, lspd vs şerif departmanıyla sürekli ilgilenen birisi olmalı. Başkaları ne düşünüyor bilmiyorum ama ben sunucuya başladığımdan beri çok fark görüyorum. Mafya birliği gibi polis rolü yapıyorlar.

gönderildi
bussyboss, 5 dakika önce yazdı:

Polislerin rolleri denetlenmeli, lspd vs şerif departmanıyla sürekli ilgilenen birisi olmalı. Başkaları ne düşünüyor bilmiyorum ama ben sunucuya başladığımdan beri çok fark görüyorum. Mafya birliği gibi polis rolü yapıyorlar.

Kesinlikle katılıyorum; Sana mı sorucam! - Fazla uzatma istersen! - Hadi uza buradan! gibi, gibi ..

gönderildi

Bu kuralın tamamen saçmalık olduğunu düşünüyorum, v2 de bunun gibi kurallar olmamalı. Bu kuralın da kalkmasını bekliyorum.image.png.9797c81dbb5d3a89a4c1bb2d7705b244.png

• Beğen 2
  • Haha 2
gönderildi

kısmetse bu ay gelmesi, güzel olsun bizim olsun 

gönderildi (düzenlendi)
bussyboss, 13 saat önce yazdı:

Kesinlikle katılıyorum. Polis ile kafa kafaya küfürleştiğimiz, birbirimize girdiğimiz oluyor ki bu da bizim polisleri rolde zorladığımızdan kaynaklı. Bunda problem yok ama aynı polis bizimle kafa kafaya girerken başkalarıyla çok canım cicim oluyor bu da beni ayar ediyor. Tüm polislerin badcop izni varmış gibi bazılarına kötü muamele çekmesinin yanında, bazılarıyla da çok yakın bir birliktelik içerisindeler. 

+Olarak bizim LSPD LSSD üyelerine discord üzerinden kanıt göndermememiz gerekiyor. Her mevzuda ve her konuda ben bu adamlarla discord üzerinden muhatap olmak istemiyorum. Bazıları gerçekten iyi insanlar, bu durumu zorlamadan kılçıksiz şekilde durumu halledebiliyorken bazı elemanlar bu durumu gerçekten insanı kanser etme yönelimine sokuyor. Bunun sistemsel bir şekilde her detayını PD'lere gösterecek ve bizim de her mevzuyu salisesine kadar SS'leyip bu adamlarla dalavere şeklinde muhatap olmamamız gerekiyor.

En çok da maske sistemi ile CCTV nin bizi bozması çok büyük bir sorun. Maskeli olduğumuzun SS'i kanıtı vesaire iletilmesi gerekiyor ki bu da ''yakalanınca ortaya konulup değiştirilmesi gereken'' durumlar sınıfına giriyor. Bence değiştirilmesi ve düzeltilmesi gereken büyük bir mevzu.

tarihinde RAGE OF DARKNESS tarafından düzenlendi
gönderildi

Kıyafet alma bugunun da düzelmesi belki notlarınız arasında vardır.. Ve hızlıca gelmesi

gönderildi

Tahmini olarak ne zaman gelecek v2?

Geç kalınmamalı. Bana göre en geç Haziran sonunda v2de oynayabiliyor olmamız lazım. Yaz aylarında sağlam bir patlama olur, ağustos sonu-eylül olursa istenilen hypeı muhtemelen yakalayamazsınız. @Manifesto

Birçok kişi gibi ben de v2 ile beraber dönüş yapacağım, bizi çok bekletmeyin.

gönderildi
sXe, 59 dakika önce yazdı:

Tahmini olarak ne zaman gelecek v2?

Geç kalınmamalı. Bana göre en geç Haziran sonunda v2de oynayabiliyor olmamız lazım. Yaz aylarında sağlam bir patlama olur, ağustos sonu-eylül olursa istenilen hypeı muhtemelen yakalayamazsınız. @Manifesto

Birçok kişi gibi ben de v2 ile beraber dönüş yapacağım, bizi çok bekletmeyin.

Mayıs sonu iyi, Haziran sonu kötü 

Görüşmeye katıl

Şimdi yayınlayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Bir hesabınız varsa, şimdi oturum açın.

Misafir
Bu konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömüldü.   Bunun yerine bağlantı olarak görüntüle

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

• Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Terms of UseGizlilik Politikası