Jump to content

v2 Dönemi Beklentileriniz

Önerilen İletiler

gönderildi (düzenlendi)

Ev dekorunda kullanılacak mobilyaların bir mağzası olabilir gerçek hayatta ki gibi bu mesleği edinecek kişiler çıkacaktır bu sistem gelebilir nakliye vb roller aktifleşmiş olur.Ayrıca mobilyalarıda görmüş ve daha net aklımıza yatanı almış oluruz.

tarihinde Cardanes003939 tarafından düzenlendi
gönderildi

Daha güzel bir HUD sistemi getirilmeli. Şu an kullanılan HUD hiç keyifli değil ve çok eski duruyor. Envanter gibi şeylerin HUD'u da keza aynı şekilde. Daha modern ve minimalist bir hud ile daha keyifli olacaktır.

gönderildi

Tekrardan hatırlatma, kısa ve öz bir şekilde CCTV sistemi maske takanları görmesin.

gönderildi

V2 için bakım modu gelecek belli ki, oyundan da duyurusu atıldı. Bence çok mantıklı ama oyunculara çıtır spoilerların da olduğu güzel bir duyuru atıp içlerini rahatlatmak gerek. Mâlum Vice'ın büyüklüğü sağ olsun şuan ki sistemleri eksik haliyle bile insanları çok fazla konuşturduğu için, basit bir; "Sunucuyu bakım moduna alıyoruz, yakın zamanda V2 ile görüşürüz!" tarzı duyuru o "vice düşmanı" kitlesinin bak işte açtılar yapamadılar demesine sebep olur gibi geliyor. Vice'a yıllardır bunlar söyleniyor, takılmadığının farkındayız ama dış etkenleri boşversek bile oyuncuların heveslenmesi ve merakla takip etmesi adına güzel bir duyuru bekliyorum ben şahsen.

gönderildi
monradiss, 37 dakika önce yazdı:

V2 için bakım modu gelecek belli ki, oyundan da duyurusu atıldı. Bence çok mantıklı ama oyunculara çıtır spoilerların da olduğu güzel bir duyuru atıp içlerini rahatlatmak gerek. Mâlum Vice'ın büyüklüğü sağ olsun şuan ki sistemleri eksik haliyle bile insanları çok fazla konuşturduğu için, basit bir; "Sunucuyu bakım moduna alıyoruz, yakın zamanda V2 ile görüşürüz!" tarzı duyuru o "vice düşmanı" kitlesinin bak işte açtılar yapamadılar demesine sebep olur gibi geliyor. Vice'a yıllardır bunlar söyleniyor, takılmadığının farkındayız ama dış etkenleri boşversek bile oyuncuların heveslenmesi ve merakla takip etmesi adına güzel bir duyuru bekliyorum ben şahsen.

hater, loser ve yıkıkların ne söylediğini takriben 2019 sonları, 2020 başları bıraktık. Onlar bir yıl boyunca konuştu, biz sonraki seneler boyunca SAMP'ın tek sunucusu olduk -- prime samp'ın son dönemi vice; 600-700+ oyuncuyla (sezonluk copyler - yerelleştirmeler hariç) 

So... Söylediğin şeyler çok önemli olan şeyler değil açıkçası dostum. Bugün sunucuyu kapasam "Arkadaşlar 9 ay komadayım" diye 9 ay sonra yine Vice'ı/rolü seven 250-300 oyuncu olacaktır. Ayrıca, 8 ay boyunca ne yazık ki  kötü bir mod/altyapıyla çok bir güncelleme yapamadan halen daha her akşam 200-250 oyuncu oynatabilen sunucu da gtaV'de yoktur.

Ama o teaser olayını yapacağız, bekleyişe değecek. (8 ay boyunca aktif kalan, 2019'dan beri de SAMP'ta 1 365 gün hizmet  veren sunucuya da bakıma girince "yapamadılar kapattılar" diyecekler varsa... lmao)

gönderildi (düzenlendi)

Tüm yanıtları okuma fırsatım olmadı ancak ben de görüşlerimi bildirmek istiyorum.

Öncelikle CCTV konusuna değinmek istiyorum. Evet, Vice Online şu an V1'den ziyade beta aşamasında. Bu nedenle CCTV rolleri bana mantıksız geliyor. Çünkü karakterimize maske taksak bile, CCTV'de ateş ettiğimizde ismimiz ve soyismimiz görünüyor. Yani kimliğimiz gizlenmiyor. Bu yüzden bu tür durumlarda şehirden oldukça uzaklaşarak bazı illegal faaliyetleri gerçekleştirmeye çalışıyoruz. Ancak bu konuda da tam olarak emin olamıyoruz çünkü CCTV’lerin nerelerde bulunduğunu net olarak bilmiyoruz. Bu da bizleri illegal rol yapmaktan korkar hale getiriyor. Kısacası, maske sistemi sunucuya entegre edilmeden önce CCTV rolleri bana gereksiz geliyor.

Sunucuda meslek açısından da seçeneklerimiz oldukça kısıtlı. Ben SAMP platformunda da Vice oyuncusuyum. Vice Online’ı deneyimlemek istediğimde çiftçilik mesleğini denedik. Ancak 10 dakika boyunca uğraşmamıza rağmen meslek tamamlanmadı ve sistemin bugda olduğunu anladık. Bildiğiniz gibi bu meslek haritada oldukça uzak bir konumda yer alıyor ve bizi boş yere uğraştırdı. En azından bu meslek pasife alınabilir ya da NPC’nin kullanılmasına geçici olarak engel konabilirdi.

Yetkili kadrosunun da yetersiz olduğunu düşünüyorum. Bu alanda geliştirmeler yapılması gerektiğine inanıyorum.

Ayrıca, sunucuda sosyal RP'den açıkçası sıkıldım. İlgili olduğum illegal rollerde bile kendimi yeterince "illegal" gibi hissetmiyorum. Bize paslanan bazı roller dışında, bu alanda gelişime ihtiyaç olduğunu düşünüyorum. (Tabii bu biraz da bizim çıkarabileceğimiz rollere bağlı ama yine de sistemsel destek gerekiyor.)

Sunucuya bowling, bilardo, lunapark gibi çeşitli oyunlar eklenebilir. Bazen sadece yazı yazarak rol yapmak sıkıcı olabiliyor; eğlenmek ve farklı etkileşimler yaşamak istiyoruz. Bu tarz içerikler hem rol açısından zenginlik katar hem de arkadaşlarımızla geçirdiğimiz vakti daha keyifli hale getirir.

Animasyon (anim) konusunda da bir iyileştirme yapılabilir. Bir mekâna girdiğimizde sürekli "/b reanim yazmak zorunda kalıyoruz ve tekrar anim atmaları gerekiyor görmemiz için.  Yaptığımız animi bulana kadar zaman kaybediyoruz. İllegaller için ayrı bir meslek getirilebilir ve bu mesleğin verdiği ücret artırılabilir.

Aklıma geldikçe yazmaya devam edeceğim. Geri bildirimimin dikkate alınacağını umuyorum.

tarihinde jaxiesoffical tarafından düzenlendi
gönderildi

Yanıtların hepsini okuyamadım, ama okuduklarım dışında aklıma gelen birkaç fikir şöyle:
- Borsa tarzı yatırım yapabileceğimiz bir sistem

- Anahtarlarına sahip olduğumuz başkalarının araçlarını park edebilme ve getirebilme özelliği
- IC Günlük veya haftalık düzenlenebilecek, para ödüllü piyango bileti özelliği

- Vip olmayanlar için kombin limitinin artırılması
- İlk yardım sertifikası tarzı bir şey gelebilir, hastanelerden alınacak ve canımız azaldığında ilk yardım çantasıyla kendimizi veya bir başkasını tedavi edebilmemizi sağlayacak
Bu özellikler eklenebilirse eğer güzel olabileceğini düşünüyorum. Bunlar dışında yanıtlarda birisinin mobilyaların mobilyacı gibi yerlerden alınabilmesi tarzı bir fikrini gördüm, iyi bir fikir olduğunu düşünüyorum. V2 ile birlikte sunucu zaten gelecek olan birçok yeni ve bırakmış/ara vermiş oyuncularla birlikte bayağı kalabalık olacaktır, aktifliğin çeşitliliğini artırabilir. Ayrıca @jaxiesoffical'ın illegal roller konusundaki düşüncelerine de katılıyorum, şehirde ağır ve ciddi bazı illegal yapıların oluşması güzel olabilir, mafyatik roller yapmayı veya bu yapılanmalarla birlikte iş yapmayı düşünenler için.
Sunucu şuan ki haliyle bile malum bazı Text-RP sunucularından çok daha zevkli, V2 geldiği zaman yüksek ihtimalle hem oyuncu sayısı hem de sistem konusunda fark atabileceğini düşünüyorum.
Herkese teşekkürler ve iyi çalışmalar dilerim.

gönderildi

yeni meslekler gelebilir.

gönderildi

Eğer mümkünse sunucuya kendinden body ve ses modu eklenebilir.

gönderildi

Vice Online v2 Dönemi Başlıyor! İsim Değişimi ve Yeni Başlangıç

Herkese merhaba,

Uzun süredir sabırsızlıkla beklediğimiz o an sonunda geldi. Vice Online  Roleplay, yepyeni yapısıyla v2 dönemine ve kalıcı ismimiz olan Vice Roleplay evresine resmen geçiş yapıyor!

Çalışmalarımızın sonuna yaklaşırken, kısa bir süre içinde kapsamlı bir V2 Tanıtım Videosu yayınlayacağız. Ancak sizleri tamamen bekletmemek adına, bu gece bakım süreciyle birlikte sadece bir sahneden oluşan, üç farklı sistemi içeren 30 saniyelik özel bir teaser videosu paylaşacağız. (Unutmayın, bu sadece 40’tan fazla sistemin olduğu yapıda 3 tanesinin spoilerı!)

V2 ile birlikte neredeyse her şey yenileniyor: sistemlerimiz, sunucu altyapımız, Vice Roleplay ismi, web sitemizin URL’si, özel scriptler, ekip yapımız, kurallarımız ve legal–illegal–bireysel tüm işleyişler yepyeni bir düzene kavuşuyor.

Merak etmeyin — hiçbir karakter ya da profil verisi kaybolmayacak. Üstelik belirli bir seviyenin üzerinde aktif olarak oynamış tüm oyuncularımıza hem oyunda hem de forumda özel bir “v1 Oyuncusu” başarımı tanımlanacak.

Yepyeni bir vizyonla, baştan sona yenilenen bir Roleplay deneyimi başlıyor.
Vice Roleplay V2 seni bekliyor. Hazır mısın? 

Hiçbir karakter - profilde veri kaybı yaşanmayacak, ek olarak aktif oynayan oyuncularımızın tamamına (belirli bir level üstü) oyunda ve forumda "v1 Oyuncusu" başarımı verilecek.

Program:

1. Oyun ve Sitenin Bakıma Girmesi: 
2. Teaser Videosu
4. İsim/Site Değişimi:
3. v2 Trailer Videosu - Sistem Tanıtımları
5. v2 Dönemi Başlangıcı: 

Role Devam: SAMP Etkinlikleri
Bu esnada, Roleplay 5+ yıldır kesintisiz olduğu gibi Vice Roleplay(SAMP) platformumuzda devam edecek. Boşa düşmek istemeyen tüm oyuncularımız için 2 hafta boyunca (bu geceden başlayarak) SAMP üzerinde geri dönüşler, yeni karakterlere başlangıç yardımı/4X EXP, Maaş, PD / Birlik geri dönüşleri ve illegal başlangıç destekleri aktif edildi.

discord.gg/vice
https://vice-rp.com

Bir sonraki duyurumuzda bakım duyurusu ve teaser sizlerle olacak. Anlayışınız ve ilginiz için teşekkür ediyoruz!

• Beğen 13
  • Teşekkürler! 3

Görüşmeye katıl

Şimdi yayınlayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Bir hesabınız varsa, şimdi oturum açın.

Misafir
Bu konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömüldü.   Bunun yerine bağlantı olarak görüntüle

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

• Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Terms of UseGizlilik Politikası