Jump to content

v2 Dönemi Beklentileriniz

Önerilen İletiler

gönderildi

sistem mistem anlamam ben hocam. O sizin bileceğiniz iş. 

Ben bu oyuna girdiğimde yine aynı rolleri, aynı bilmem neleri görecek miyim? yoksa bugün nasıl roller dönecek, acaba ne olacak diye heyecanlanacak mıyım? Bize heyecan, aksiyon, macera lazım. Sabaha kadar pc başında tutacak, ulan 6 saat ne ara geçti a..k dedirtecek roller, rol ortamı lazım 

gönderildi

Benim şahsen en büyük beklentilerimden birisi de harici mapler olacak. Örneğin Vespucci Beach'de olan default GYM yerine güzel bir dış map tasarlanabilir ya da satın alınabilir. GYM - Kıyafetçiler vs. GTA'nın default tarzından ayrı, daha yenilikçi bir harici exterior ile gelirse çok hoş olacaktır. RageMP'de bunlar pek mümkün olmazdı ama artık 'Teaser' da yayınlanmışken sunucu Fivem altyapısına çok benziyor. Fivem için harici map tasarlatmak ya da satın almak çok uzak bir hayal değil bence oyuncuların çok hoşuna gidecek bir ayrıntı.

gönderildi

En ihtiyacımız olan beklentilerden birisi de map içerisindeki tüm blipslerin aktif edilmesi. Berber, kıyafet mağazası, dövmeci, benzinlik gibi tüm lokasyonların aktif olmasına ihtiyacımız var. Bu kesinlikle lazım çünkü bizi fazlasıyla sınırlıyor. Şehir içerisinde bile en az 2 mil mesafe yol yapmamız gerekiyor.

• Partner
gönderildi

Çoğu rollerini arabalar üzerine geçiren oyuncular için güzel kapsamlı bir mekanik sistemi, yarış sistemi gerekli. Maske takılmasına rağmen maske içini gören bazı arkadaşların önüne geçilmesi için maske sistemi V2 ile birlikte acil hayata geçirilmeli. Arabaların hızlanma şekli/maksimum hızları değiştirilmeli. Ben 500.000$ arabaya binip oyunun başında alabildiğimiz başlangıç arabalarına binmiş gibi hissediyorum bu sistem benim fikrime göre tamamen değiştirilmeli. Harita kısmını açtığımızda popüler işletmelerin lokasyonları aktif şekilde gösterilmeli, yeni başlayan oyuncular için kapsamlı bir yardımcı rehber sistemi getirilmeli (samp gibi tanıtımlı bir şekilde) Vice'a inancımız tam eminim ki bu dediklerim hatta dediklerimiz çoktan eklendi sadece fikir belirtmekte fayda olduğunu düşünüyorum.

gönderildi

Her şeyden önce sunucunun RageMP'de kalması ve FiveM gibi bir platformla oyuncuların uğraıştırılmaması en büyük beklentilerim arasında.

gönderildi
Detinjstvo, 18 saat önce yazdı:

Her şeyden önce sunucunun RageMP'de kalması ve FiveM gibi bir platformla oyuncuların uğraıştırılmaması en büyük beklentilerim arasında.

En büyük beklentim sunucunun Rage'den kurtulmasıdır.

gönderildi
Detinjstvo, 20 saat önce yazdı:

Biraz önyargılı davrandığınızı düşünüyorum bu konuda. YouTube'a girip FiveM yazdığınızda karşınıza direkt olarak "FiveM troll", "FiveM ERP" başlıklı videolar çıktığı için bunu söylediğinizi düşünüyorum. Kitle tamamen sunucunun elinde olan ve sunucunun kendi ortamını yaratabilme seviyesine bağlıdır.

Kaldı ki FiveM, GTA V'in resmi dağıtıcısı konumunda, bu yüzden de tüm modlamalar kontrol altına alınmış olduğu için diğer platformlar (Rage, AltV vs.) gibi telif veya kapanma riski gibi durumları yok.

Ek olarak örnek vermek gerekirse AltV platformu da FiveM platformunun altyapısını kullanıyor, aynı kaynak kodları kullanılarak oluşturulmuş bir platform. FiveM modlarının aynılarını Red Dead Redemption 2'deki sunucularda da kullanabiliyorsun. Yıllar boyunca bu ortama emek verip yatırım yapılacaksa neden kapanma ihtimali olmayan veya kapanma ihtimali çok düşük ihtimal olan bir platform (FiveM) varken 3. taraf (RAGEMP, AltV vs.) uygulamalar tercih edilsin?

Bu söylediklerimin üzerine biraz düşünürsen hak vereceğini düşünüyorum, sadece gördüğünüz troll, erp, dm videolarını görerek "FiveM mi çöp ya" düşüncesine kapılmanızı doğru bulmuyorum.

• Beğen 5
  • Teşekkürler! 1

Görüşmeye katıl

Şimdi yayınlayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Bir hesabınız varsa, şimdi oturum açın.

Misafir
Bu konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömüldü.   Bunun yerine bağlantı olarak görüntüle

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

• Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Terms of UseGizlilik Politikası