Jump to content

v2 Dönemi Beklentileriniz

Önerilen İletiler

gönderildi

Eğer mümkünse sunucuya kendinden body ve ses modu eklenebilir.

gönderildi

Vice Online v2 Dönemi Başlıyor! İsim Değişimi ve Yeni Başlangıç

Herkese merhaba,

Uzun süredir sabırsızlıkla beklediğimiz o an sonunda geldi. Vice Online  Roleplay, yepyeni yapısıyla v2 dönemine ve kalıcı ismimiz olan Vice Roleplay evresine resmen geçiş yapıyor!

Çalışmalarımızın sonuna yaklaşırken, kısa bir süre içinde kapsamlı bir V2 Tanıtım Videosu yayınlayacağız. Ancak sizleri tamamen bekletmemek adına, bu gece bakım süreciyle birlikte sadece bir sahneden oluşan, üç farklı sistemi içeren 30 saniyelik özel bir teaser videosu paylaşacağız. (Unutmayın, bu sadece 40’tan fazla sistemin olduğu yapıda 3 tanesinin spoilerı!)

V2 ile birlikte neredeyse her şey yenileniyor: sistemlerimiz, sunucu altyapımız, Vice Roleplay ismi, web sitemizin URL’si, özel scriptler, ekip yapımız, kurallarımız ve legal–illegal–bireysel tüm işleyişler yepyeni bir düzene kavuşuyor.

Merak etmeyin — hiçbir karakter ya da profil verisi kaybolmayacak. Üstelik belirli bir seviyenin üzerinde aktif olarak oynamış tüm oyuncularımıza hem oyunda hem de forumda özel bir “v1 Oyuncusu” başarımı tanımlanacak.

Yepyeni bir vizyonla, baştan sona yenilenen bir Roleplay deneyimi başlıyor.
Vice Roleplay V2 seni bekliyor. Hazır mısın? 

Hiçbir karakter - profilde veri kaybı yaşanmayacak, ek olarak aktif oynayan oyuncularımızın tamamına (belirli bir level üstü) oyunda ve forumda "v1 Oyuncusu" başarımı verilecek.

Program:

1. Oyun ve Sitenin Bakıma Girmesi: 
2. Teaser Videosu
4. İsim/Site Değişimi:
3. v2 Trailer Videosu - Sistem Tanıtımları
5. v2 Dönemi Başlangıcı: 

Role Devam: SAMP Etkinlikleri
Bu esnada, Roleplay 5+ yıldır kesintisiz olduğu gibi Vice Roleplay(SAMP) platformumuzda devam edecek. Boşa düşmek istemeyen tüm oyuncularımız için 2 hafta boyunca (bu geceden başlayarak) SAMP üzerinde geri dönüşler, yeni karakterlere başlangıç yardımı/4X EXP, Maaş, PD / Birlik geri dönüşleri ve illegal başlangıç destekleri aktif edildi.

discord.gg/vice
https://vice-rp.com

Bir sonraki duyurumuzda bakım duyurusu ve teaser sizlerle olacak. Anlayışınız ve ilginiz için teşekkür ediyoruz!

• Beğen 13
  • Teşekkürler! 3
gönderildi

sistem mistem anlamam ben hocam. O sizin bileceğiniz iş. 

Ben bu oyuna girdiğimde yine aynı rolleri, aynı bilmem neleri görecek miyim? yoksa bugün nasıl roller dönecek, acaba ne olacak diye heyecanlanacak mıyım? Bize heyecan, aksiyon, macera lazım. Sabaha kadar pc başında tutacak, ulan 6 saat ne ara geçti a..k dedirtecek roller, rol ortamı lazım 

gönderildi

Benim şahsen en büyük beklentilerimden birisi de harici mapler olacak. Örneğin Vespucci Beach'de olan default GYM yerine güzel bir dış map tasarlanabilir ya da satın alınabilir. GYM - Kıyafetçiler vs. GTA'nın default tarzından ayrı, daha yenilikçi bir harici exterior ile gelirse çok hoş olacaktır. RageMP'de bunlar pek mümkün olmazdı ama artık 'Teaser' da yayınlanmışken sunucu Fivem altyapısına çok benziyor. Fivem için harici map tasarlatmak ya da satın almak çok uzak bir hayal değil bence oyuncuların çok hoşuna gidecek bir ayrıntı.

• Partner
gönderildi

En ihtiyacımız olan beklentilerden birisi de map içerisindeki tüm blipslerin aktif edilmesi. Berber, kıyafet mağazası, dövmeci, benzinlik gibi tüm lokasyonların aktif olmasına ihtiyacımız var. Bu kesinlikle lazım çünkü bizi fazlasıyla sınırlıyor. Şehir içerisinde bile en az 2 mil mesafe yol yapmamız gerekiyor.

• Partner
gönderildi

Çoğu rollerini arabalar üzerine geçiren oyuncular için güzel kapsamlı bir mekanik sistemi, yarış sistemi gerekli. Maske takılmasına rağmen maske içini gören bazı arkadaşların önüne geçilmesi için maske sistemi V2 ile birlikte acil hayata geçirilmeli. Arabaların hızlanma şekli/maksimum hızları değiştirilmeli. Ben 500.000$ arabaya binip oyunun başında alabildiğimiz başlangıç arabalarına binmiş gibi hissediyorum bu sistem benim fikrime göre tamamen değiştirilmeli. Harita kısmını açtığımızda popüler işletmelerin lokasyonları aktif şekilde gösterilmeli, yeni başlayan oyuncular için kapsamlı bir yardımcı rehber sistemi getirilmeli (samp gibi tanıtımlı bir şekilde) Vice'a inancımız tam eminim ki bu dediklerim hatta dediklerimiz çoktan eklendi sadece fikir belirtmekte fayda olduğunu düşünüyorum.

Görüşmeye katıl

Şimdi yayınlayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Bir hesabınız varsa, şimdi oturum açın.

Misafir
Bu konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömüldü.   Bunun yerine bağlantı olarak görüntüle

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

• Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Terms of UseGizlilik Politikası