Jump to content

John Blevins - Chapter 2 : Kanun ve Toprak

Önerilen İletiler

Oluşturuldu: (düzenlendi)

John Blevins - Grapeseed'in Sessiz Adamı

96qdaxg.png                                                                                                                                                                              

20 Temmuz 1998’de Los Santos’un kalabalık sokaklarında doğdu John Blevins. Ama kalbi hiçbir zaman şehrin karmaşasında olmadı. Kalabalık, hızlı yaşam, gece ışıkları… Bunların hiçbirini gerçek hayat gibi hissetmedi. Henüz on dört yaşındayken annesiyle birlikte şehirden taşınıp kuzeye, Alamo Denizi’nin hemen doğusundaki sakin tarım kasabası Grapeseed’e yerleştiler.

John, gençliğini üzüm bağlarının gölgesinde ve sessiz tarlalarda büyüttü. Sabahları gün doğmadan kalkar, yerel çiftliklerde çalışır, akşamları da kasaba halkının gittiği küçük barlarda müzik sistemlerini kurar, gerektiğinde baristalık yapardı. Sessizdi, ama gözlemciydi. İnsanları dikkatle dinler, az konuşur ama doğru yerlerde konuşarak hep güven kazanırdı.

Zamanla barlarda sadece çalışan değil, aranılan bir sima haline geldi. Kimse onun geçmişini kurcalamazdı; çünkü John'un hayatında karanlık bir köşe yoktu. O, doğrunun adamıydı. Zaten kasaba da onu bu yüzden severdi. İçkisini düzgün yapar, işini zamanında bitirir, kimseye karışmazdı. Ama gerektiğinde yardım etmekten de geri durmazdı.

Boş zamanlarında ise tek tutkusu doğaya dönmekti. Sırt çantasını alır, ava çıkardı. Ne karaborsa için, ne de gösteriş için… Onun için doğada olmak; insanın kendi özüyle baş başa kalmasıydı. Raton Canyon’un derinliklerinde ya da Mount Chiliad’ın eteklerinde saatlerce iz sürebilir, bir tilkinin gölgesiyle sabahı edebilirdi. Her av sonunda doğaya saygı duyduğunu gösterecek şekilde davranırdı. Gerekirse hiç ateş etmeden geri dönerdi.John Blevins’in hayatı gösterişli değildi ama gerçekti. Yasalara sadıktı. Göl kenarında bir barın arka tarafında ya da çam ağaçlarının arasında tüfeğiyle yürürken görebilirdiniz onu. Yüzünde her zaman o dingin ifade olurdu. Ne fazlasını isterdi hayattan, ne de birilerinin yerine bir şey almaya çalışırdı.

pqp6hiz.png

Grapeseed, John'un evi olmuştu: o da kasabanın vicdanı.

tarihinde Reflex tarafından düzenlendi
Başlık değişimi.
  • Beğen 1
gönderildi

başarılar

• Beğen 1
gönderildi

• Beğen 1
  • Teşekkürler! 1
gönderildi

ahq33il.png

• Beğen 1
  • Teşekkürler! 1
gönderildi

8lhs0cw.png

• Beğen 2
gönderildi

CHAPTER 2: KANUN VE TOPRAK

Sabah sessizdi. Öyle kasabanın sessizliği değil… İçimdeki sessizlikten bahsediyorum. İnsan bazen çok şey düşünür de, hiçbir şey söyleyemez ya… Öyle bir sabah.

İki gündür başvuru formu mutfak tezgâhında duruyordu. Katlanmış, köşeleri bükülmüş, kahve lekesi bile vardı üstünde. Ama yine de oradaydı. Gözüm hep üstüne takılıyordu. Ne zaman “bırak gitsin” desem, elim istemsizce formun kenarına gidiyordu.

Ben, John Blevins. 26 yaşındayım. Grapeseed’de yaşıyorum. Sabahları erken kalkarım. Çiftlik işi bilirim. Silah tutmayı da. İnsanlara karışmam, ama yardım gerekirse oradayım. Bunlar kolay. Ama o formun en zor kısmı, altına adımı yazmaktı.

Babam da bir zamanlar şerif yardımcısıydı. Bunu annem yıllarca ağzına bile almadı. Ben de sormadım. Gerek yoktu. Babamın silahını değil, sessizliğini hatırlıyorum daha çok. Evden nasıl çıkıp gittiğini. Bir gün sonra değil, yıllar sonra döndüğünü. Belki de hiç dönmedi aslında. Sadece arada bir haber gibi, gölge gibi… Sesini hatırlamam bile.

Ben onun gibi olmak istememiştim. Yıllarca. Ama sonra fark ettim… Kimi zaman insan, olmamak için kaçtığı şeye dönüşüyor. Ama aynı olmayarak. Farklı olarak. Daha doğru yaparak.

Son zamanlarda bir şeyler değişti bu kasabada. Tanımadığım yüzler geçmeye başladı. Gece yarıları duyulan motorlar, eski yolların kenarına atılmış boş kovanlar… Bir çocuk gördüm geçenlerde. Yalnız. Sinirli. Gözlerinde, benim eskiden kaçtığım şeyler vardı.

İşte o gece karar verdim.
Belki de artık sadece izleyen olmamalıyım. Belki de artık bu toprağı sadece sevmek yetmiyor.
Koruyacak biri lazımsa… o neden ben olmayayım?

Formu açtım. Kalemi aldım. Hiçbir şey düşünmeden adımı yazdım.
John Blevins.

r29cgpc.png

• Beğen 2
gönderildi

• Beğen 2
  • 2Ay Sonra...
gönderildi

Dönem değişikliğinden dolayı konu arşivlendi. Konuyu tekrar aktif etmek isterseniz bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Misafir
Bu konu kilitlenmiş, mesaj gönderemezsiniz.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

• Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
  • Son Reklamlar LIVE

30s yenilenir • 15 reklam

Charles Mayfield
    48
    Charles Mayfield ÇEVRİMİÇİ

Acele yok, gürültü yok. Vespucci Canals’ta gecenin sade hâli. Elysia Cafe (/gps isyeri 479)

Darion Gilmore
    29
    Darion Gilmore ÇEVRİMİÇİ

Vespucci Canals’ta kısa bir mola, uzun bir huzur. Elysia Cafe (/gps isyeri 479)

Amy Beavers
    29

Vespucci Canals’ta loş ışıklar, sakin bir atmosfer ve kahvenin en dingin hâli. Elysia Cafe’de gece yavaşlar. (/gps isyeri 479) :white_check_mark: Tepki vermek için tıkla :thumbsup: Tepki vermek için tıkla :joy: Tepki vermek için tıkla Tepki E

Ryan Harrelson
    21
    Ryan Harrelson ÇEVRİMİÇİ

Honoria Hawkins
    10

WEAZEL MEDIA | Gündemi yönet, ünlü sunucu ve yazarlardan bir tanesi ol! Tüm şehire adını duyur ve milyonlar kazan! İletişim: 758-365 ((/gps isyeri 427))

Ester Rey
    41
    Ester Rey ÇEVRİMİÇİ

Kalabalıktan uzak, atmosfere yakın. Vespucci Canals. Elysia Cafe (/gps isyeri 479)

Marina Westbrook
    17
    Marina Westbrook ÇEVRİMİÇİ

Jason Weisberg
    41
    Jason Weisberg ÇEVRİMİÇİ

Vespucci Canals’ta loş ışıklar, sakin bir atmosfer ve kahvenin en dingin hâli. Elysia Cafe’de gece yavaşlar. (/gps isyeri 479)

Rei Shirai
    34
    Rei Shirai ÇEVRİMİÇİ

Jane Ruby
    43
    Jane Ruby ÇEVRİMİÇİ

Gecenin ritmini yakalamak isteyenler için sakin bir durak. Vespucci Canals. Elysia Cafe (/gps isyeri 479)

Tanisha Pearce
    28

Davis online, bandrollü hindistan tütünleri ile legal yoldan kafayı bulun. Hemde doğal! (/gps isyeri 108)

Ester Rey
    41
    Ester Rey ÇEVRİMİÇİ

Gecenin yavaş aktığı yerdeyiz. Vespucci Canals. Elysia Cafe (/gps isyeri 479)

Enrico Sante
    20
    Enrico Sante ÇEVRİMİÇİ

[ADS Güvenlik] Sende şehrin en iyi bodyguardı olmak istemez misin? İletişim: 578-122

Charles Mayfield
    48
    Charles Mayfield ÇEVRİMİÇİ

Acele yok, gürültü yok. Vespucci Canals’ta gecenin sade hâli. Elysia Cafe (/gps isyeri 479)

Vance Fisher
    45
    Vance Fisher ÇEVRİMİÇİ

Davis online, bandrollü hindistan tütünleri ile legal yoldan kafayı bulun. Hemde doğal! (/gps isyeri 108)

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Terms of UseGizlilik Politikası