Jump to content

Yıl olmuş 2025, yapmamanız gereken roller

Önerilen İletiler

Oluşturuldu:

V2 dönemine gerekli tedbirleri alarak girelim. 

-illegal kadın. Kadın birlik lideri, yetkilisi

-ck rolu sonrasi çöp poşetine ceset koyma, kesme, biçme. En azindan ss olarak foruma atmayın.

-arap, ortadogu, rus, balkan mafyasi

-japon, cinli yarisci

-capo veya soldier ck olduktan sonra ya da bir sebeple nc atinca yeni karakter capo veya soldier olmamali. Bir alttaki oyuncu o kisinin yerine gecmeli. Sans verilmeli 

-fotr sapkali italyan mafyasi rolleri

-norvecli, isvecli, viking motorcu rolleri

-HATASIZ, DUYGUSUZ, ROBOT ROLÜ

Siz de aklınıza gelenleri yazın.

Daha adil bir Vice mümkün.

gönderildi
karizmatik devrimci, 3 dakika önce yazdı:

neden?

gönderildi

Rus harici tamamen doğru

gönderildi
karizmatik devrimci, 1 saat önce yazdı:

V2 dönemine gerekli tedbirleri alarak girelim. 

-ck rolu sonrasi çöp poşetine ceset koyma, kesme, biçme. En azindan ss olarak foruma atmayın.

-arap, ortadogu, rus, balkan mafyasi

-japon, cinli yarisci

-capo veya soldier ck olduktan sonra ya da bir sebeple nc atinca yeni karakter capo veya soldier olmamali. Bir alttaki oyuncu o kisinin yerine gecmeli. Sans verilmeli 

-fotr sapkali italyan mafyasi rolleri

-norvecli, isvecli, viking motorcu rolleri

-HATASIZ, DUYGUSUZ, ROBOT ROLÜ

Siz de aklınıza gelenleri yazın.

Daha adil bir Vice mümkün.

Sen güncelleme öncesinde top listte bulunan birlik liderlerine sallamışsın kanka dediğin niteliklerin hepsinden bir karakter var. Kıskançlık sezdim.

gönderildi
karizmatik devrimci, 1 saat önce yazdı:

Siz illegal kadın rolleri yapanları sadece agresif rol yapan gelene geçene argo kelimelerle konuşan karakterler olarak sanıyorsunuz sanırım.
Birden fazla illegal kadın karakter yönettim hiçbirinde böyle roller sergilemedim tamamen önyargı olarak bakıyorsunuz. 
V1 döneminde illegal R19 kadın karakter yönettim gidip bakabilirsin. 
Oluşum Tanıtımı Arşiv > Jamestown Gypsies' Street
https://hizliresim.com/bjy1h3l

gönderildi

Sizin birliginizden, yaptiginiz rollerden ve oyuncu profilinizden haberim yok. 2025'in basinda attardi'de kisa sure oynadim o kadar. Sadece kadin illegal birlik lideri, yetkilisinin gercege biraz aykiri oldugunu dusunuyorum. Elbette kadin cete/mafya uyesi var. Ancak bu kadsr goz onunde degiller 

gönderildi
karizmatik devrimci, 3 saat önce yazdı:

Sizin birliginizden, yaptiginiz rollerden ve oyuncu profilinizden haberim yok. 2025'in basinda attardi'de kisa sure oynadim o kadar. Sadece kadin illegal birlik lideri, yetkilisinin gercege biraz aykiri oldugunu dusunuyorum. Elbette kadin cete/mafya uyesi var. Ancak bu kadsr goz onunde degiller 

Dostum Kurtlar Vadisinde de Defne Samyeli'nin oynadığı Ajan Zeynep karakteri ana karakteri ifşalıyordu ve gayet göz önünde bir karakterdi, bu yazdığın roller olmazsa sunucuda elbet kitle düşüşü yaşanır. Troll ve absürt olmadığı sürece çoğu rol olabilir bence.

gönderildi

Bence böyle bir karışma olmamalı, kadın birlik liderleri de her yerde olabilir. Tamam genelde gördüklerimiz erkek oluyor fakat kadınların da olduğu görünebilir. Diğerlerine de katılmıyorum. Sadece robot gibi rol yapanlar konusunda sana katıalbilirim.

gönderildi

Yıl olmuş 2025, konuşmamamız gereken konular

gönderildi (düzenlendi)

reis yıl olmuş 2025 diye başlayarak kadın karakterlerden birlik yetkilisi yöneticisi olmaz diyerek gömmen çok enterasan duruyor haklı olduğun noktalar var fakat bu konuda değil

tarihinde charaven tarafından düzenlendi

Görüşmeye katıl

Şimdi yayınlayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Bir hesabınız varsa, şimdi oturum açın.

Misafir
Bu konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömüldü.   Bunun yerine bağlantı olarak görüntüle

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

• Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Terms of UseGizlilik Politikası