Jump to content

FiveM mi yoksa RAGE:MP mı?

Önerilen İletiler

gönderildi
olimpikkk, 7 saat önce yazdı:

sevdiğim sunucu nerdeyde benim için orası oynanır. @Manifesto dediği gibi yıllarca samp ve mta ayrımı da yapıldı mesela. ben roleplay'e vendettada başladım ve hayatım boyunca bir kez olsun mta indirmedim çünkü hep samp platformundaydı o sunucu. şimdi vice için de aynı şey geçerli. Rage geçerse rage oynayacağız fivem geçerse fivem oynayacağız. zaten emin olun manifesto ve diğer yetkililerimiz fivem kararı aldıysa bunun altında geçerli sayılacak yüzlerce sebep vardır. (optimizasyon, sistem entegresi, rockstar altyapısı vs.) yani kendi kazançlarından çok bizi düşünüyorlar bu konuda içim rahat. yeni vice dönemi hayırlı olsun bir süredir roleplay ortamından uzak olduğum için henüz oyuna girmedim ama en kısa zamanda havasını solumak istiyorum şehrin. 🙂

@jawz durdukyere ölen adam görseli hala aklımdan çıkmıyor bu arada 😄

adminlerin seni kayırmasından bahsediyorsan evet, benimde aklımdan çıkmıyor keke.

gönderildi

Hangisine sistem getirmek daha kolaysa o.

gönderildi

beni niye kayırsınlar kanka yapma lütfen senden ne farkım var... @jawz

• 1Ay Sonra...
gönderildi

döndük

Görüşmeye katıl

Şimdi yayınlayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Bir hesabınız varsa, şimdi oturum açın.

Misafir
Bu konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömüldü.   Bunun yerine bağlantı olarak görüntüle

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

• Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Terms of UseGizlilik Politikası