Jump to content

Vespucci Canals Ev Başvurusu

Önerilen İletiler

• Partner
Oluşturuldu:
cityoflossantos.png

EV SAHİPLENME BAŞVURUSU & BİLGİLENDİRME 

UYARI: 
• (( - )) içerisindeki yazılar sadece bilgilendirme amaçlıdır. Başvurunuzu yaparken oradakileri silmeli ve doldurun kısmına bilgilerinizi girmelisiniz. 

• Başvurunuzu https://gtav.vice-rp.com/forum/330-ev-başvuruları/ buraya yeni konu olarak göndermelisiniz.

BÖLÜM 1 - GENEL BİLGİLENDİRME & UYARI

B1.
Bu bölüm, sahiplenilmek istenen evlerin; belirli bir düzende kayıt altına alınmasını, sahiplerinin yüz kızartacak suçlarında veyahut mahkeme durumunda üstüne kayıtlı malların incelenmesinde, şehir planlamasında gelir düzeyine göre tercih edilen evlerin tespit edilmesinde kullanılmayı amaçlamaktadır. 
B2.
Sahiplenmek istediğiniz ev için inceleme esnasında, ilgili ekip; gelir düzeyini kontrol edecek ve buna göre oturum izni verecektir. Gelir düzeyinizin çok düşük olması durumunda, çok yüksek gelir düzeyinde insanların bulunduğu bölgede oturum izni verilmeyeceğinin; gelir düzeyinize göre planlama yapmalı ve buna göre oturum izni başvurusu yapmanız gerektiğini unutmayın. Sorumluluk, başvuru yapan kişiye aittir. 
Dikkat edilmesi gerekenler:
  • Attığınız ev başvuruları yönetim tarafından değerlendirilecek ve beklentileri karşılamıyor ya da sağlayamıyorsanız, reddedilecektir. Yönetim, bu hakkı kendisinde saklı tutar.

• Apartman daireleri satışa çıkmadığından ötürü bir apartman talebinde bulunursanız direkt olarak reddedilecektir.

• Bir ev başvurusu atarken, başvuru yaptığınız evin; karakterinizin gelir düzeyi ile orantılı olduğundan emin olun. Karakteriniz için uygun olmayan ev başvuruları direkt olarak reddedilecektir.

• Şayet bir eve birden fazla kişi başvuru yaparsa, başvurunun incelenmesine ilk olarak ÖNCE atan kişiden başlanır. 

• Başvuru yaptığınız yer ile ilgili satışa sunulmasına engel durum var ise başvurunuz ya beklemeye alınacak ya da direkt olarak reddedilecektir.

• Ev/İşyeri/Firma başvurusu göndermek için minimum 3 level olmanız gerekiyor. Eğer bunu karşılamıyorsanız başvurunuz değerlendirilmeyecek ve direkt reddedilecektir.

• Başvurduğunuz ev, yönetim tarafından onaylanırsa bu evi satın almak için maksimum 48 (kırksekiz saat) süre tanınacaktır.

• Bu süre içerisinde evi satın almaktan vazgeçer ya da gerekli parayı karşılamadığınızı düşünürseniz, yönetimi bilgilendirmeniz gerekmektedir. 

• Bu durumun sürekli ihlal edilmesi, ileriki dönemlerde yapacağınız ev & işletme başvurunuzu direkt olarak etkileyecektir.

BÖLÜM 2 - BAŞVURU SAHİBİNİN BİLGİLERİ

BÖLÜM HAKKINDA.
Bu bölümü doldururken, eksiksiz ve hatasız şekilde doldurmanız gerektiğini unutmayın. Verdiğiniz bilgiler doğrultusunda, eksik & hatalı olduğu tespit edilirse, oturum izniniz iptal edilecek ve başvuru gönderdiğiniz yer, başkası tarafından satın alınabiliyor & başvuru yapılabiliyor olacağını unutmayın. 
BAŞVURU SAHİBİNİN BİLGİLERİ.

2.1 Adı ve Soyadı:  
‣ Deveron Clark

2.2 Doğum Tarihi: 
‣ 24/10/2004

2.3 Telefon Numarası: 
‣ 699-432

2.4 İkametgâh (varsa):
‣ 

TALEP EDİLEN EV BİLGİLERİ.

2.5 Evin Bulunduğu Cadde:
‣ Vespucci Canals (South Rockford Dr)

2.6 Evin Dış Cephe Görüntüsü: 
Ekran_goruntusu_2025-10-18_192910.png

2.7 Evin Detaylı Adresi:
‣ Yaya -> POS: -927.5748, -949.4893, 2.7453644, 0, 0, 119.50223 (29.502228)

2.8 Mesleğiniz:
‣ İşletme Sahibi ve DJ

2.9 Neden bu mülkü seçtiniz? 
‣ Bütçem kısıtlı o yüzden şehir merkezine de yakın olan uygun bütçeli bir ev arıyorum.

2.10 Karakterinizin buraya kadarki yaşantısını, geçmişteki bu alandaki tecrübelerini anlatın. (min. 300 kelime)

Adım Deveron Clark, ama herkes beni DJ Clark olarak tanır. 24 Ekim 2004’te, rüzgarın sürekli estiği, dalgaların huzur fısıldadığı Hawaii’de doğmuşum. Ama o cennetten geriye kalan tek şey, üç yaşımda hayatım değiştiğinde geride kalan soluk bir anı. Bir çocukken, Los Santos’un acımasız, beton ormanlarına indim ve hayatımın büyük bir kısmı o soğuk, yankılı yetiştirme yurdu duvarları arasında geçti.

Yetiştirme yurdundaki rutin ve karmaşa arasında, müzik benim tek kaçış noktamdı. O yaşlarda anladım ki, müzik sadece dinlenen bir şey değil, ruh halini değiştirebilen, manipüle edilebilen bir güçtü. Bulabildiğim her türlü ses kaynağını kurcaladım ve bu ilgi, benim kimliğimi oluşturdu.

Lise... ah, o dört duvar benim için tam bir işkenceydi. Dersler, kurallar... Hiçbirinin, kulaklarımda çınlayan o saf ritimle alakası yoktu. Liseden sonra, diplomayı bir kenara fırlattım. Benim okulum sokaklar, benim kürsüm pikaplardı. Kendimi tamamen DJ’liğe verdim. Mahalledeki küçük etkinlikler, amatör partiler... Nerede bir kalabalık, nerede dans eden insanlar varsa, orada benim ritimlerim vardı. Adım, basitçe DJ Clark olarak anılmaya başlamıştı.

Hayatımın dönüm noktası, 20’li yaşlarımın hemen başında, şehrin alt kültürünü bir araya getiren büyük bir Car Meet etkinliğinde geldi. Oraya bir dinleyici, bir katılımcı olarak gitmiştim; çevreyi kokluyor, Los Santos’un enerjisini hissediyordum. Tamamen alakasız bir anda, o kalabalığın arasında, şehrin yükselen yıldızı, karizmatik Rapçi Kevin Greed ile tanıştım. Sohbetimiz müzik tutkuma kaydı. Ona, kendimi nasıl tamamen bu işe adadığımı, bir DJ olarak neler yaptığımı anlattım. Sözlerim ve gözlerimdeki hırs, Kevin’in dikkatini çekti.

Kısa bir görüşmenin ardından, Kevin Greed beni kendi kurduğu ve Los Santos müzik sahnesini domine etmeyi amaçlayan oluşum olan Fürdiefam Stüdyo'nun varlığından bahsetti. Bu, sadece bir stüdyo değil, aynı zamanda ortak hedefleri, hırsı ve "Aile İçin" (Für die Fam) mottosunu paylaşan bir sanatçı kolektifinin merkeziydi. Beni ekibine, müziğin ve operasyonun merkezine davet etti.

Fürdiefam’a girmemle birlikte sadece bir sanatçı olarak değil, aynı zamanda bir iş ortağı olarak da hızla yükseldim. Kevin Greed'in vizyonu ve benim müzik bilgimle işlettiğimiz markamız hızla büyüdü. Ben, şirketin iki temel direği olan Fürdiefam Trap House (müzik prodüksiyonu ve sanatçı yaşam alanı) ve şehrin en popüler partilerinin mekanı Fürdiefam Party House işletmelerinin ve markasının ana ortaklarından biri haline geldim.

Bugün, DJ Clark olarak Los Santos’un en çok aranan isimlerinden biriyim. Hawaii’den yetiştirme yurduna, oradan da şehrin en büyük markalarından birinin ortağı olmaya giden zorlu yolculuğum, müziğe olan sarsılmaz inancım sayesinde büyük bir başarı hikayesine dönüştü. Artık sadece eski bir yetiştirme yurdu çocuğu değil, aynı zamanda her hafta yüzlerce insanın ritmini belirleyen, Fürdiefam imparatorluğunun kilit isimlerinden biriyim. Benim setlerim, sadece müzik değil, aynı zamanda hayatımın ve Fürdiefam ruhunun güçlü bir ifadesidir.

2.11 Karakterinizin bu mülkü satın almakta nasıl bir maddi gücü var? Ne gibi alanlarda çalışarak bu mülkün giderlerini (vergi ve giderler) karşılayacak?
‣ Kendi işletmelerinden gelen gelir ve DJ'likte gecelik alacağı paradan dolayı (Gecede Minimum 10.000$ alıyor)

2.12 Bütçeniz: 
‣ 110.000$

gönderildi

Merhaba, başvuruda beyan ettiğiniz bütçe kısmı bu mülk için uygun görünmüyor, başvurunuz bu nedenle reddedildi. @Ignis

Misafir
Bu konu kilitlenmiş, mesaj gönderemezsiniz.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

• Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Terms of UseGizlilik Politikası