Jump to content

Rancho Ev Başvurusu

Önerilen İletiler

Oluşturuldu: (düzenlendi)
cityoflossantos.png

EV SAHİPLENME BAŞVURUSU &  BİLGİLENDİRME 

UYARI: 
• (( - )) içindeki yazılar sadece bilgilendirme amaçlıdır. Başvurunuzu yaparken oradakileri silmeli ve bilgilerinizi doldurmanız gerekmektedir. 

• Başvurunuzu  https://gtav.vice-rp.com/forum/330-ev-başvuruları/  buraya  yeni konu olarak  göndermelisiniz.

BÖLÜM 1 - GENEL BİLGİLENDİRME & UYARI

B1.
Bu bölümde, sahip olunmak istenen evlerin; belirli bir düzende kayıt kayıtlarını toplayanlar, sahiplerinin yüz kızartacak suçlarında veya mahkemede üstte kayıtlı malların incelenmesinde, şehirdeki kayıtlarda gelir düzeyine göre tercih edilen evlerin tespit edilmesinde kullanılmayı amaçlamaktadır. 
B2.
Sahip olmak istediğiniz ev için inceleme sırasında ilgili ekip; Gelirlerin kontrolü devam edecek ve buna göre oturum izni izni. Gelir düzeyinizin çok düşük olması durumunda, çok yüksek gelir düzeyindeki kişilerin bulunduğu bölgede oturum açma izni verilmeyecek; Gelir düzeninize göre planlama yapmalı ve buna göre oturum açma izni işlemlerini yapmayı unutmayın. Sorumluluk, başvuruyu yapan kişiye aittir. 
Dikkat edilmesi gerekenler:
  • Yaptığınız ev başvuruları yönetim tarafından değerlendirilecek ve beklentileri karşılayamıyor ya da sağlayamıyorsanız reddedilecektir. Yönetim, bu hakkın kendisinde saklıdır.

• Apartman daireleri satılmadığından dolayı bir apartman talebinde bulunursanız doğrudan reddedilecektir.

• Bir ev başvurusu atarken, başvuru yaptığınız evin; Karakterinizin gelir düzeyi ile orantılı olduğundan emin olun. Karakteriniz için uygun olmayan ev başvuruları doğrudan reddedilecektir.

• Şayet bir eve birden fazla kişi başvuruda bulunursa, başvurunun incelenmesine ilk olarak ÖNCE atanır. 

• Başvuru yaptığınız yer ile ilgili olarak piyasaya sürülmesine engel durum var ise başvurunuz ya beklemeye alınacak ya da doğrudan olarak reddedilecektir.

• Ev/İşyeri/Firmanın değişmesi için minimum 3 seviye olması gerekiyor. Eğer bunu karşılamıyorsanız başvurunuz değerlendirmeye alınmayacak ve doğrudan reddedilecektir.

• Başvurduğunuz ev, yönetim tarafından onaylanırsa bu ev satın almak için maksimum 48 (kırksekiz saat) süre tanınacaktır.

• Bu süre içerisinde evi satın almaktan vazgeçer ya da gerekli parayı aldığınızı düşünürseniz, yönetiminizi bilgilendirmeniz gerekmektedir. 

• Bu durumun sürekli kesintiye uğraması, ilerideki dönemlerde gelecekte & işletme başvurunuzu doğrudan olarak ayakta tutmaktadır.

BÖLÜM 2 - BAŞVURU SAHİBİNİN BİLGİLERİ

BÖLÜM HAKKINDA.
Bu bölümü doldururken, eksiksiz ve hatasız şekilde doldurmanızı unutmayın. Verdiğiniz bilgiler doğrultusunda, eksik & hatalı olduğu tespit edilirse, oturum açma izniniz iptal edilecek ve başvuru gönderdiğiniz yere, başkası tarafından satın alınabiliyor & başvuru yapılabiliyor genişlemeyi unutmayın. 
BAŞVURU SAHİBİNİN BİLGİLERİ.

2.1 Adı ve Soyadı:  
‣ Luciano Martinez

2.2 Doğum Tarihi: 
‣ 19/07/2000

2.3 Telefon Numarası: 
‣ 360816

2.4 İkametgâh (varsa):
‣ 

TALEP EDİLEN EV BİLGİLERİ.

2.5 Evin Bulunduğu Cadde:
‣ Jamestown

2.6 Evin Dış Cephe Görüntüsü: 
‣ https://hizliresim.com/g9pz0n6

2.7 Evin Detaylı Adresi:
‣ Yaya -> POS: 261.84332, -2024.8553, 18.775623, 0, 0, 69.053276 (-20.946724)

2.8 Mesleğiniz:
‣ LSFMD personeli Paramedik

2.9 Neden bu mülkü seçtiniz? 
‣ Şehirden uzak, samimi bir mahalle ve bütçe sıkıntısı var.

2.10  Karakterinizin buradaki yaşantısını, geçmişteki bu alandaki deneyimlerini anlatın. (min. 300 kelime)
‣ İsmim Luciano Martinez. 19/07/2000 tarihinde doğmuşm.İtalya Sicilya'lı babam ben küçük yaştayken yetersiz müdahele sonucu öldü ve bende o gün insanlara yardım e daimi kendime bir söz verdim, bugün bu yurt içi insanlara yardım etmek için çabalıyorum.Şehre ilk geldiğimde bana polis birin el uzatmasıyla hayatı idame etmediğimi gördüm. Gürcistan'a attığım oldukça fazla çevre yaptım ancak babamı öldüren Alman mafyası Gürcistan'da peşime düştü ve beni kaçırma girişiminde bulundular. Şehirdeki dostlarım bana bir vize ve pasaport ayarlayıp Kazakistan'a kaçtılar,Kazakistan'ın üzerinden Özbekistan'a oradan Türkmenistan'a Türkmenistan'a İran'a ve Tahran havaalanından Sicilya'ya gittiler. Sicilya'da ailemi ve arkadaşları beklerken ailenin ve yakın arkadaşlarının öldürüldüğünü öğrendi. O gün hayat kaybı yıkıldı ancak kardeşimin yaşadığını öğrendim ve kardeşimin peşine düştüm, aylarca ülke ülke şehir şehir gezdim ve kardeşimi kurulum ancak bir sonuç bulunamadı. Amerika'da olabileceğini öğrendi ve Los Santos'a geldim 1 yıldır kardeşim kurdum ve kendime yeni bir hayat kurdum. Arabamı satın aldım ve ardından evimi almak için belediyenin tedavisinde bulunuyorum.

Los Santos'a gelini bir yıl olmuştu. Kardeşimi aramak için ülkeyi aylarca, şehir şehir gezmiş ve Amerika'da olabilecek arkadaşla buraya yerleşmiştim. Geçen bu bir yıl içinde arabama kavuşmuş, kendi taksi plakasımı alarak şehir içinde taksicilik yapmaya başlamıştım. Bu iş, hem kendime bir gelir sağlıyor hem de sürekli şehir içinde dolaşarak, yeni insanlarla konuşarak kardeşime günlük bir ipucu bulma dostuyla çevreme bakmama olanak tanıyordu.

Her gece, taksi durağında veya yolcu beklerken, elimdeki haritada kardeşimin bölgelerinin bölgeleri işaretliyordum. Babamın intikamını alma ve insanlara yardım etme sözü, her zaman aklımın bir köşesindeydi; ama şu anki en büyük görevim, ailemden kalan son parçayı bulmaktı.

Bir akşam, Los Santos'un karmaşık bir göçmen mahallesinde bir yolcu beklerken, kaldırımlardaki bir ilan planına dikkatimi çekti. Panoda, mahallenin kayıp kişileriyle ilgili duyuruları vardı. Gözlerim, ilanların arasında umutla gezindi. Tam panonun köşesinde, el yazısıyla yazılmış bir değil ilişti gözüme: "Sicilya'dan Gelen Genç Adam Aranıyor – Bilgi için Maria Teyze ile iletişim geçin."

Bu küçük değil, içindeki arkadaşı yeniden alevlendirdi. Sicilya... Kardeşim! Hemen ilandaki adrese gittim. Maria Teyze, yüzü parçası, İtalyan aksanıyla konuşan yaşlı bir kadındı. Ona kendimi tanıtıp notu sorduğumda, yüzü hüzünle kaplandı.

"Ah, ah genç..." dedi. "Birkaç ay önce burada bir spor çalışıyordu. Çok efendi, çok terbiyeliydi. Adı Lorenzo'ydu. Bana sürekli ailesini aradığını söyledi. Bir gün, iki iri yarı adamla devam edeceğini söyledi. O gün sonra Lorenzo panikledi ve ertesi gün ortadan kayboldu. Tüm eşyalarını bıraktı."

Maria Teyze'nin anlattıkları, kalbime bir bıçak gibi saplandı. Lorenzo. Kardeşimin ikinci adıydı! Ve o yarı yarı adamlar... Babamı öldüren ve Gürcistan'da peşime düşen Alman mafyası vardı. Onlar da burada gelmişlerdi ve kardeşlerim önceden korunmuşlardı.

Maria Teyze'ye sarılıp teşekkür ettiniz. Artık elimde somut bir iz vardı: Kardeşim buradaydı, ama kaçmıştı. Hayat rüzgarı onu bir kez daha benden önce savurmuştu. Taksi plakamı daha da sık kullanmaya başladım. Onun caddesi, onun köşesi ve onun yolcusu, benim için yeni bir arama noktasıydı. Los Santos'un tüm havaalanlarını, otobüs terminallerini ve tren istasyonlarını sık sık ziyaret etmeye başladım. Belki kaçarken bir iz bırakmıştır diye.

Taksicilik, artık sadece bir meslek değil, aynı zamanda hareketli bir gözetleme aracıydı. Kardeşimi bulana kadar durmayacaktım. Babamın intikamını almanın ve o gün kendime devam etme sözü tutmanın tek yolu, ailemden geriye kalan son parçasını kurtarmaktı. Los Santos'un karanlık sokaklarında, dostumu taksi direksiyonuna asarak devam ettin.
Ve şimdi hasta taşıyarak ve onlara yardım ederek kardeşimide arayacağım bu benim için bir umut meselesi.

2.11 Karakterinizin bu mülkü satın almakta nasıl bir maddi güç var? Ne gibi bölgelerde düzgün bu mülkün giderlerini (vergi ve giderler) karşılayacak?
‣ Kamyonculuk, LSFMD, Taksicilik.

2.12 Bütçeniz: ‣ 90.000 - 100.000 Dolar arası. 

tarihinde Mortalex tarafından düzenlendi
gönderildi

Merhaba, ev başvurusunda kullandığınız dil yetersiz ve ayrıca bütçeniz de bu mülk için uygun değil. Mülk başvurunuz bu nedenlerden dolayı reddedildi.  @Mortalex

Misafir
Bu konu kilitlenmiş, mesaj gönderemezsiniz.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

• Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Terms of UseGizlilik Politikası