Jump to content

Ice Maiden

EnesTpe

Önerilen İletiler

Oluşturuldu:
BAŞVURU SAHİBİNİN BİLGİLERİ

1.1 Adı: 
‣ Maverick

1.2 Soyadı: 
‣ Stone

1.3 Doğum tarihi: 
‣ 01/01/1989

1.4 Telefon numarası: 
‣ 540698

1.5 İkametgâh adresi: 
‣ Vespucci

TALEP EDİLEN İŞLETME BİLGİLERİ

2.1 İşletme & Firma Adı: 
‣ Ice Maiden

2.2 İşletme & Firmanızın Kısaltma Adı & İpucu: 
‣ I&M

2.3 İşletme & Firma Adresi: 

image.png.1163f8d219d2bcf838197b692b16cb68.png

2.4 İşletme Faaliyeti - Firma olacaksa Firmanızda neler yapacağınızı ekleyiniz: 
‣ Eski tarz bir bar yapacağım.

2.5 İşletme & Firma Ortakları (Varsa):
‣ -
2.6 Neden bu mülkü satın almak istiyorsunuz, bu konudaki motivasyonunuz nedir? (min. 200 kelime)
‣Bu mülkü satın almak istememin temel nedeni; Şehirde insanların bir araya gelip keyifli vakit geçirebileceği, sosyalleşebileceği ve birbirinden ilham alabileceği bir mekan eksikliği olduğunu fark etmemdir. Özellikle öğlen ve gece saatlerinde açık olan pek fazla mekan bulunmuyor. Bu eksikliği kapatıp şehirde söz sahibi olmak, insanları tanımak ve onlarla sosyalleşmek istiyorum. Aynı zamanda bu sürecin karakterimin hikayesinde büyük bir rol oynayacağını düşünüyorum.

Benim için bu mülk yalnızca bir yatırım değil, ayın zamanda bir vizyonun başlangıcı. Burayı, insanların yanlızca zaman geçirdiği değil, birbirini tanıdığı, yeni dostuklar kurduğu ve enerjisini paylaşabildiği bir merkez haline getirmeyi hedefliyorum. Şehirin ruhuna uygun, estetik ve davetkar bir alan oluşturarak topluluğa katkı sağlamak istiyorum. Aynı zamanda işler istediğim gibi gidebilirse, Ice Maiden adı altında bir kaç mekan daha açarak şehire hizmet vermeyi düşünüyorum.

Karakterimin en büyük motivasyonu ise kendi ayakları üstünde kimsenin yardımı olmadan durabilmek. Aynı zamanda bar tecrübelerini düzgün bir iş koluna yönlendirerek para kazanmak.
2.7 Karakterinizin buraya kadarki yaşantısını, geçmişteki bu alandaki tecrübelerini anlatın. (min. 200 kelime)
‣ 

Maverick Stone, küçük yaştan itibaren tamircinin yanında çırak olarak çalışmaya başladı. Ustasının yanında araç tamirini öğrendi ve motorlara büyük bir tutku duydu. Kendisine yeni bir amaç bulmuştu. On yıldan uzun bir süre ustasının yanında çalışarak işi profesyonel denilebilecek bir seviyede öğrendi. Ancak hayatın monotonluğu onun canını sıkmaya başladı; kendini Detroit’e ait hissetmiyordu. Motoruyla tüm Amerika’yı gezip görmek, yeni yerler keşfetmek istiyordu.

Yirmi beş yaşına geldiğinde kararını vermişti: kendini yollara vurdu. New Jersey, Ohio, Kentucky ve Florida… Durmadan geziyordu. Konakladığı yerlerde günlük işler bulup kendini geçindirecek kadar para kazanıyordu. Uzun yıllar boyunca bu şekilde yaşadı. Bir gün çöp çıkardı, bir gün masaları sildi. Ama en çok hoşuna giden iş barmenlik oldu. Barın arkasına geçtiği anda kendini evinde gibi hissetmeye başladı; güvende ve huzurluydu.

O dönemlerde kafasında Ice Maiden’ın temellerini atmaya başladı. Çalıştığı mekânlarda işleyişi öğrenmek için sorular sordu; maliyetleri, eşyaları, malzemeleri öğrendi. Kafasında planı hazırdı, geriye sadece güzel bir mekân almak kalmıştı. Zaman geçtikçe Maverick’in hayalleri geride kaldı; asla yapamayacağını düşünmeye başladı. Ama hayatın karşısına neler çıkaracağını bilmiyordu.
2.8 Bu işletmeye sahip olduktan sonraki planlarınızı anlatın. 

İlerleyen süreçte mekanın adı olursa, mekanik açmayı da planlıyorum. Güzel bir topluluk oluşturabilirsem, Ice Maiden ismini şubeleştirebilirim.
2.9 İşletme & Firmanızın Harita Konumu:  

image.png.170baffd3520b5842e25be82400cd78f.png2.10 İşletme & Firmanızın Dış Cephe Görünümü:
kvfgkcj.png
2.11 Sahip olduğunuz diğer mülkler: 
f9v8k9c.png

2.6 Bütçeniz:  
‣ 300.000

Görüşmeye katıl

Şimdi yayınlayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Bir hesabınız varsa, şimdi oturum açın.

Misafir
Bu konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömüldü.   Bunun yerine bağlantı olarak görüntüle

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

• Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Terms of UseGizlilik Politikası