Jump to content

El Camino Pub - İşletme Başvurusu

Önerilen İletiler

• Partner
Oluşturuldu:
cityoflossantos.png.81fb493eecfda1e1a6d168754009134e.png

LEGAL ROL PLANI BAŞVURULARI & BİLGİLENDİRME 

UYARI: 
• (( - )) içerisindeki yazılar sadece bilgilendirme amaçlıdır. Başvurunuzu yaparken oradakileri silmeli ve doldurun kısmına bilgilerinizi girmelisiniz. 

Başvurunuzu https://gtav.vice-rp.com/forum/329-i̇şletme-başvuruları/ buraya yeni konu olarak göndermelisiniz.

BÖLÜM 1 - ÖN BİLGİLENDİRME & ONAY

Vice Roleplay'de legal bir işletme açmak isteyenler, aynı zamanda legal rol planında bulunmak isteyenler için başvurular açıldı. Şehrin ekonomik hayatına katkıda bulunmak ve kendinize bir yer edinmek istiyorsanız, işletme başvurusunda bulunabilirsiniz.

Tamirhane, Medya kuruluşu firması, müzik stüdyosu, kafe, bar, ofis, market, gece kulübü, likör dükkanı gibi çeşitli işletmelerle şehirde faaliyet gösterebilir, şehrin iş hayatında yer alabilirsiniz.

Başvurular değerlendirilirken, işletmenizin legal olarak hizmet vermesi ön planda tutulacaktır. Uygun görülen başvurular, gerekli incelemelerin ardından onaylanarak faaliyete geçecek. Şehirde bir iş yeri sahibi olmanın sorumluluğunu alarak, iş dünyasına adım atmak isteyenler için başvurular açık.

Bu bölüme sadece legal oluşum sahipleri ve legal rol planlayan siviller başvuru gönderebilirler.

BÖLÜM 2 - BAŞVURU BİLGİSİ

BAŞVURU SAHİBİNİN BİLGİLERİ

1.1 Adı: 
‣ Eloy

1.2 Soyadı: 
‣ Luan

1.3 Doğum tarihi: 
‣ 10/06/2000

1.4 Telefon numarası: 
‣ 482231

1.5 İkametgâh adresi: 
‣ Los Santos / Rancho / Kapı Numarası: Doksan Dört.

TALEP EDİLEN İŞLETME BİLGİLERİ

2.1 İşletme & Firma Adı: 
‣ El Camino Pub

2.2 İşletme & Firmanızın Kısaltma Adı & İpucu: 
‣ Camino

2.3 İşletme & Firma Adresi: 
24qv7x5.jpg

2.4 İşletme Faaliyeti - Firma olacaksa Firmanızda neler yapacağınızı ekleyiniz: 
‣ İnsanlara, El Camino'da sosyalleşip arkadaş edinebileceği bir alan sunmayı planlıyoruz. Kasaba ortamında samimi bir ortam sunup, çeşitli organizasyonlar düzenlemeyi düşünüyoruz.

2.5 İşletme & Firma Ortakları (Varsa):
‣ Diana Bell

2.6 Neden bu mülkü satın almak istiyorsunuz, bu konudaki motivasyonunuz nedir? (min. 200 kelime)
Kasabanın eski hareketliliğini, ışıkların gece yarısı da sönmediği o samimi havayı çok iyi hatırlıyorum. The Nomad’s Nook kapanmadan önce orada çalıştığım dönemde, insanların işten çıkıp soluğu burada aldığı, yol üstünde uğramadan geçilmediği o altın günlere birebir şahit oldum. Ancak mekan kapandıktan sonra kasaba sessizleşti, etraftaki dükkanlar tek tek kepenk kapattı, “yol üstü” olan bir yer artık “yolun sonuna terk edilmiş” bir yere döndü. Sessizlik arttıkça insanlar evlerine çekildi, sokaklarda sohbet değil yalnızlık dolaşmaya başladı. Bu çöküşü uzaktan izlemek insana ağır geliyor. El Camino’yu tam da bu yüzden açmak istiyorum, olay sadece para kazanmak değil. Kâğıt üstünde bir pub açıyor gibi görünsem de, asıl niyetim insanlara tekrar toplanabilecekleri bir merkez sunmak. Yola çıkanların ilk adımı, yorulanların son durağı olacak bir yer. İnsanların yeniden “orada görüşürüz” diyebileceği bir adres yaratmak. Kasabayı yeniden uyandırmak, sessizliğin yerine müzik, sohbet ve canlılık getirmek istiyorum. Çünkü bazı mekanlar sadece içki satmaz, ruh tazeler. Doğru işletme, doğru ortam ve doğru kitle bir araya geldiğinde bir mekan sadece dört duvar olmaktan çıkar; bir simgeye dönüşür, bir alışkanlığa dönüşür, bir anıya dönüşür. El Camino’nun tam olarak böyle bir simge olmasını istiyorum — kasabanın nefesini geri veren, her gece tekrar yaşayan bir simge. Kasabayı tekrar alevlendirmek ve çevreye bir istihdam sağlamak benim en büyük motivasyonumdur.
2.7 Karakterinizin buraya kadarki yaşantısını, geçmişteki bu alandaki tecrübelerini anlatın. (min. 200 kelime)
Los Santos'a geldiğim ilk günlerde Les Kaids bünyesinde birçok işletmenin hem servis hem de güvenlik bölümünde rol oynadım. Des Cites Bar'da işletmeciliği, Des Cites Club'ta ise yüksek tempoda ani ve doğru kararlar almayı öğrendim. Kendimi bu sektörde sahada çalışarak, yaşayarak ve gözlemleyerek geliştirdim. The Nomad's Nook'ta çalışırken taşralının dilini çözdüm. Elimde müdavim tutmayı, insanlara aradıkları samimi ortamı sağlamayı ve mekânı bir “durağa” dönüştürmeyi öğrendim. İnsanların aslında içmeye değil, barın arkasındaki insanla muhabbet etmeye, dertlerini tasasını paylaşmaya geldiklerini ve bu ihtiyacı onlara sunan yerlerin asla unutulmadığını yaşayarak gördüm. Kimin yalnız kalmak istediğini, kimin dertleşmeye geldiğini, kimin eğlenmek için geldiğini ilk bakışta anlamayı gayet iyi biliyorum. Bu farkındalık, bir işletmeyi ayakta tutan görünmeyen omurgadır. El Camino'da bu ortamı insanlara sağlayabilecek bilgi, disiplin ve tecrübeye sahip olduğumu düşünüyorum. Uzun süredir hep başkalarının altında çalıştım, onların mekanlarını işlettim, düzenlerini korudum, bilmediklerini telafi ettim. Artık El Camino'yu açıp kendi mekanımı yönetecek seviyeye geldiğime inanıyorum. Şimdi başkalarının hayallerini değil, kendi kurduğum yapıyı ayakta tutma zamanı.
2.8 Bu işletmeye sahip olduktan sonraki planlarınızı anlatın. 
‣ Kasabayı tekrar canlandırdıktan sonra, geceleri, mekanı açık tutup bu canlılığı korumayı planlıyorum. Çeşitli aktiviteler ve etkinliklerle de insanlara El Camino'da daha fazla alan tanımayı planlıyorum. H
em istihdam hem de eğlence konusunda başarılı bir yol, yani yolumuz El Camino. bknz: Canlı müzik performansları, bilardo turnuvaları vs...
2.9 İşletme & Firmanızın Harita Konumu:  
hj1hmje.PNG
2.10 İşletme & Firmanızın Dış Cephe Görünümü:
5joyaiy.jpg
2.11 Sahip olduğunuz diğer mülkler: 
hxh1wou.jpg

2.6 Bütçeniz:  
‣ 1.000.000$

Görüşmeye katıl

Şimdi yayınlayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Bir hesabınız varsa, şimdi oturum açın.

Misafir
Bu konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömüldü.   Bunun yerine bağlantı olarak görüntüle

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

• Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Terms of UseGizlilik Politikası