Jump to content

Los Santos County Sheriff's Department

Önerilen İletiler

gönderildi

b8ncjm1.png

dunct4t.png

ekajeg6.png

rxlam4q.png

s07nd7r.png

jl2qlfs.png

gönderildi
gönderildi
gönderildi
gönderildi
gönderildi
gönderildi

gönderildi

gönderildi
gönderildi

Empati kurarak düşünceli bir yaklaşım ile çok daha güzel rollere imza atabileceğinizi düşünüyorum. İyi roller, başarılar.😇

Spoiler

Gördüğüm kadarıyla basit bir dur ihtarına uymayan kişi yakalandığında "sanki kötü bir oyuncu kitlesine sahip bir sunucudaymış gibi" sürükleme komutunu sıkça kullanıyorlar. Ellerinde var olan komutlardan ziyade rolün akışına izin vermeli ve rol yapmalılar, sadece komut değildir rol sonuçta. Karşınızda olan kişi de bir insan. Yakaladıklarında, yapılan aşırı agresif tutumda cabası. Oyuncunun OOC anlamda rahatsızlık duyabileceğini düşünmeden, IC'de tanımadıkları bir karakter hakkında "sözde aralarında geçen konuşma" olarak göstererek hakaret düzeyine varan laflar ediliyor. Umuyorum ki oyuncularla yaşanan ve kendi açılarından ne kadar doğru görseler bile kötü bir izlenim bırakan davranışlarından sakınırlar. 

Görüşmeye katıl

Şimdi yayınlayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Bir hesabınız varsa, şimdi oturum açın.

Misafir
Bu konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömüldü.   Bunun yerine bağlantı olarak görüntüle

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

• Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
  • Son Reklamlar LIVE

30s yenilenir • 15 reklam

Ryan Harrelson
    21
    Ryan Harrelson ÇEVRİMİÇİ

Loş ışıklar, sakin masalar ve Vespucci Canals’ın dinginliği. Elysia Cafe (/gps isyeri 479)

Chiara Veslov
    39
    Chiara Veslov ÇEVRİMİÇİ

Havana Social Club - Şehrin en iyi manzarası, sohbet ve kaliteli içkilerin tek adresi ((/gps isyeri 266))

Jason Weisberg
    41

"Kilitlerin ardında ne var? Belki bir servet, belki de sadece toz! Şansına güvenenleri bekliyoruz." 21:30 @Depo Savaşları (( /gps kapı 616 ))

Ester Rey
    42
    Ester Rey ÇEVRİMİÇİ

Kalabalıktan uzak, atmosfere yakın. Vespucci Canals. Elysia Cafe (/gps isyeri 479)

Venus Ivory
    27

"Sıradan gecelerden sıkıldın mı? Kalitenin ve lüksün buluşma noktası Bahama Mamas'ta yerini al." 23:30 @Bahama Mamas (( /gps isyeri 49 ))

Teonce Calhouns
    39
    Teonce Calhouns ÇEVRİMİÇİ

Vespucci Canals'ta gecenin dingin yüzü. Elysia Cafe ((/gps isyeri 479))

Ryan Harrelson
    21
    Ryan Harrelson ÇEVRİMİÇİ

Acele yok, gürültü yok. Vespucci Canals’ta gecenin sade hâli. Elysia Cafe (/gps isyeri 479)

Patrick Mitchell
    44

Lost Heaven Bar kapılarını açıyor! Şehrin en güzel manzarasında en soğuk biralar için Vespucci - Goma ST! No 781! ((/gps isyeri 781))

Viktor Zlatkov
    57
    Viktor Zlatkov ÇEVRİMİÇİ

[Vicebucks] Şehrin gürültüsünden uzaklaşıp rahatlamak mı istiyorsun? Vicebucks senin için açık! @792 ((/gps isyeri 792))

Chiara Veslov
    39
    Chiara Veslov ÇEVRİMİÇİ

Havana Social Club - Şehrin en iyi manzarası, sohbet ve kaliteli içkilerin tek adresi ((/gps isyeri 266))

Amy Beavers
    29
    Amy Beavers ÇEVRİMİÇİ

Vespucci Canals’ta loş ışıklar, sakin bir atmosfer ve kahvenin en dingin hâli. Elysia Cafe’de gece yavaşlar. (/gps isyeri 479)

Ryan Harrelson
    21
    Ryan Harrelson ÇEVRİMİÇİ

Bir fincan kahve, biraz sessizlik. Vespucci Canals’ta. Elysia Cafe (/gps isyeri 479)

Ester Rey
    42
    Ester Rey ÇEVRİMİÇİ

Acele yok, gürültü yok. Vespucci Canals’ta gecenin sade hâli. Elysia Cafe (/gps isyeri 479)

Teonce Calhouns
    39
    Teonce Calhouns ÇEVRİMİÇİ

Vespucci Canals'ta gecenin dingin yüzü. Elysia Cafe ((/gps isyeri 479))

Paul Seth
    49
    Paul Seth ÇEVRİMİÇİ

Geceye güzel bir kahve ile başlamaya ne dersin? [Periscope Cafe] sayesinde bu mümkün! @528

• Blog Statistics

• Total Blogs
      14
    • Total Entries
      678
  • Üye İstatistikleri

• Toplam Üye
      8,536
    • Çevrimiçi Rekoru
      3,400

BDiego
    En Yeni Üye
    BDiego

• parabell
    • Wooser
    • Aynasiz
      Merhaba, ilan güncel mi?  
    • Xenon1453
      “Saldım çayıra Mevlam kayıra” ifadesi tek başına argo, hakaret ya da kişiye yönelik küçültme içermiyor, kullandığım cümle de Türkçe dilimizde deyim olarak geçmekte seni tahrik edecek "Salak, gerizekalı, çirkin" gibi kışkırtıcı laflar da kullanmıyorum. Karakterime karşı kullandığın cümlelerden sonra da öyle bir emote sundum sana, kullandığım cümlenin de anlamı; akışına bıraktım, ne söylerse söylesin (umursamaz bir ruh hâlinde olduğunu belli ediyor) anlamını taşıyor.  Zaten bu ifade herhangi bir oyuncuya veya karaktere yönelik hakaret, küçültme ya da provoke etme amacı taşımamaktadır. Tamamen karakterimin o anki ruh hâlini yansıtmak için roleplay kapsamında kullanılmıştır.   Emote içerisinde küfür, aşağılayıcı söylem veya ortak nezaketi ihlal edecek bir dil bulunmamaktadır. Kötü niyetli bir kullanım söz konusu değildir, senin emote'i kullandığımda zoruna giden ne oldu ona da anlam veremiyorum. (büyük ihtimal yabancı konseptten roller çıkartıyoruz sunucuda, böyle bir emote kullanımına karşıyım kafasındaydın) Eğer yanlış anladıysan da kusura bakma dostum, fakat benim sana ooc kin tutacağın, yada şikayete çıkacağın şekilde tahrik eden bir kelimem yada cümlem olmadı.   
    • fieL
      24 saat içinde savunmanızı yapın. @Xenon1453
  • En Çok Katkı Verenler

1. fieL
      fieL
      2876
    2. kwo
      kwo
      1966
    3. Asap
      Asap
      1667