Jump to content

Rol arkadaşı bulma konusu

Önerilen İletiler

Oluşturuldu:

Konun amacı belli, aynı kafaya sahip veya sizinle aynı şeyi düşünüp arkadaş arayanları bulmak için kullanabilirsiniz. 

gönderildi

Bana ekip arkadaşı lazım 🙂

gönderildi

MC rolleri yapmak isteyen arkadaşlar varsa forum tickettan ulaşabilirsiniz.

• 2 hafta sonra...
gönderildi

Gelin rol yapak.

gönderildi

illegal rol yapmak isteyen, karakter gelişimine önem veren, bir backgrounda dayalı rol yapan ve en önemlisi oyunu oyunda bırakan arkadaşlar yeşillendirsin

gönderildi
tanerto, 10 saat önce yazdı:

illegal rol yapmak isteyen, karakter gelişimine önem veren, bir backgrounda dayalı rol yapan ve en önemlisi oyunu oyunda bırakan arkadaşlar yeşillendirsin

Bul beni Tanerto dc adresim han7capone

• 1Ay Sonra...
gönderildi

İllegal ya da legal rol fark etmez, planları olan forum adresime mesaj atabilir.

gönderildi

90'lardan kalma giyinen ve müzikler dinleyen doğma büyüme Amerikalı 38 yaşında bir kadını canlandırıyorum. Üvey çocuk vs, Rol teklifleri için iletişime geçebilirsiniz.

gönderildi

Uzaylılar, Astral seyahat, ruhçuluk, eski kültürler gibi konulara hakimiyeti olan, biraz gizemli ve tuhaf bir karakter yönetiyorum. 

Karakteriniz, boşluktaysa, kötü bir dönemden geçiyorsa, ilgiye özel olduğunu hissetmeye ihtiyacı varsa, roller yapabiliriz. 

Dolandırıcılık, kültleşme, New-age inançlar, uzaylılar, mistik öğretiler ve komplo teorileri gibi konularda rol yapmak isteyen olursa PM den iletişime geçebilir. 

gönderildi

Karakterimin anne veya baba rolünü üstlenecek birilerini arıyorum; hoş rol fikirlerine açığım. Diğer aile bireyleride olabilir. Maksat kaliteli zaman/rol.

Görüşmeye katıl

Şimdi yayınlayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Bir hesabınız varsa, şimdi oturum açın.

Misafir
Bu konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömüldü.   Bunun yerine bağlantı olarak görüntüle

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

• Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Terms of UseGizlilik Politikası