Jump to content

Rol arkadaşı bulma konusu

Önerilen İletiler

gönderildi (düzenlendi)

-

tarihinde Polira tarafından düzenlendi
gönderildi
BiA, 12/11/2024 - 2:44 PM yazdı:

Kasaba taraflarını benimseyen, içine kapanık olsa da sessizliği ile rolün önemini, gündelik SIMS olarak adlandırılan rolleri karakterince esirgemeyen, rol arayan arkadaşlara her vakit yardımcı olmaktan şeref duyarım. İletişim için forum üzerinden mesaj gönderebilirsiniz, iyi oyunlar... 

Karakter ile ilgili daha fazla bilgi için; 

gönderildi (düzenlendi)

şakaydı kanka ne rolü amk

tarihinde naprosyn tarafından düzenlendi
gönderildi

yakında 28 yaşına girecek centilmen karakterim bulunuyor, tanışıp birlikte gezebilceğimiz bir kadın karakter arıyorum. Partner için bana "dragojevicklan" dc hesabıma istek atarak ulaşabilirsiniz. İyi günlerim dilerim.

gönderildi

Birlik Alımları Açık!

Ramirez Grubu ailesine yeni yetenekler arıyor. Güvenlik, bodyguard, şoför ya da özel görevlerde rol almak ister misiniz? Harekete geçin, yeteneklerinizi gösterin.

🔥 Aranan Özellikler:

• Sorumluluk sahibi
  • Disiplinli ve takım çalışmasına uygun
  • Kararlı ve cesur

Detaylı bilgi ve başvuru için: 716715
📍 GPS: 242 discord:slashlane

Bizimle yeni bir hayata adım atın!

gönderildi

35 yaşında, kasabada pilotluk yapmış daha sonra şehre taşınmış bir karakter canlandırıyorum. Farklı rol arayışındaysan forum pm den ulaşabilirsin bana.

Karakter Tanıtımı:

Guest kingcashlaxiyan
gönderildi (düzenlendi)

"Genovese" adı altında İtalyan bir kardeş grubu oluşturuyoruz: Bu kardeş grubu sürekli olarak şirket kurma hedefi ile ilgilenecek ve bağlı aldığı aile kültürüne sadık olacak, kasıntı rollerden ziyade ciddi ve realistik roller çevireceğiz. Şu an aktif olarak 5 kişi "Gambetti Crime Family" içerisinde "Genovese" kardeşler rolu yapmak için çabalıyoruz, başta dediğimiz gibi amaçımız rolde ilerleme kaydetmek ve şirket kurmak. Klasik olarak Bar veya lokanta tarzı şirketi düşünmüyoruz, yüksek bir büyüklük düşünmekteyiz. Daha fazla detaylı bilgi için PM üzerinden veya Discord adresimden ulaşabilirsiniz.
Discord: _spindabinn3x

İtalyan aile kültürünü canlandırabilecek her türlü Anne, abla, kız kardeş veya abi, baba... her türlü karaktere açığız. Amaçımız "Genovese" ailesi kurmak, bu ailenin tüm üyeleri mafiadan ziyade gerçek bir aile gibi olacak. Planlı bir şekilde dağılım yapıldıktan sonra bunlar konuşulur.

tarihinde kingcashlaxiyan tarafından düzenlendi
gönderildi

Kuzey taraflarında takılan, bir yandan restorant bar ve benzeri mekanları işletirken arka planda çaktırmadan illegal takılan bir karakter canlandırıyorum, 21 yaşında. havalı, LS yerlisi bir tip. Kendi rol ortamım dışında da bir işim daha olması için kız erkek farketmeksizin rol arkadaşı arıyorum, abla, abi rolü de buna dahil olabilir. Tek temennim lezbiyen/gay rollerinden kaçınmak. Discord adım "ting goes skrra"

gönderildi

İrlandalı illegal bir aile rolü canlandırıyoruz, florida'da yaşadıkları problemlerden dolayı Santos'a göçüp artık işlerini burada devam ettirmeye çalışan bir grup canlandırıyoruz, aramıza birlikte rol yapabileceğimiz rol arkadaşları arıyoruz. 

Discord: .uzgun veya forum pm

gönderildi (düzenlendi)

Aile ilişkileri rollerini veya arkadaş ilişkileri rollerini tam yansıtmak adına rol yapmak isteyen, hevesli olan şu zamanda bile RP'den tam anlamıyla keyif alan arkadaşlar arıyorum. Eğer hoş roller çevirmek istiyor ya da fikirleriniz varsa lütfen DC ya da forum yoluyla ulaşın.

- Discord: cagatayzcn
- Forum PM.

tarihinde Texa tarafından düzenlendi

Görüşmeye katıl

Şimdi yayınlayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Bir hesabınız varsa, şimdi oturum açın.

Misafir
Bu konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömüldü.   Bunun yerine bağlantı olarak görüntüle

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

• Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Terms of UseGizlilik Politikası