Jump to content

Rol arkadaşı bulma konusu

Önerilen İletiler

gönderildi

Forum Drive'da rol yapan mahalle kökenli siyahi gençler ağırlıkta olmak üzere çete kültürünü yansıtmaya başladık. Çeteye / sokağa sarı/hispanik/beyaz karakterlerinize de gelebilirsiniz ancak siyahi olmanız önceliğimizdir. 17-22 yaş arası, bu bloklarda(çevre mahallelerde) doğup büyümüş olarak rol yapabilirsiniz, çetede treeway/ninetreygangster özentisi konsept canlandırıyoruz.

Sosyallik yaratacağınızı düşündüğünüz herhangi bir karakterle de girebilirsiniz.

https://vice-online.com/topic/18511-332-brystal-heights-piru/page/3/#comment-226823

gönderildi

karakterim little italy'de yaşayan, kendi halinde, cosa nostra kültürünü bilmeyen z kuşağı bir italyan-amerikan. serserilik, fırlamalık yapacak rol arkadaşı arıyorum.

kadın/erkek karakter fark etmez. ancak beyaz karakter olması zorunludur. birde sivil veya illegal karakter olmalı. rol yapmak isteyen, canı sıkılanlar bana forumdan veya discorddan yazabilir. 

discord: karizmatikdevrimci

gönderildi

Konudan bağımsız ve sorun teşkil eden iletiler temizlendi. İyi forumlar.

gönderildi

Aile ilişkileri rollerini veya arkadaş ilişkileri rollerini tam yansıtmak adına rol yapmak isteyen, hevesli olan şu zamanda bile RP'den tam anlamıyla keyif alan arkadaşlar arıyorum. Eğer hoş roller çevirmek istiyor ya da fikirleriniz varsa lütfen DC ya da forum yoluyla ulaşın.

- Discord: cagatayzcn
- Forum PM.

gönderildi

Merhabalar, iyi forumlar.

Bu sıralar içimde uzun soluklu bir oluşum kurma fikri var, konsepti ise az çok kafamda belirledim.

Oluşum direkt yükselmiş, kendini kanıtlamış gibi olmayacak. Ben bazı şeylerin hikâye gelişimiyle, karakter gelişimiyle olması gerektiğine inanıyorum ve bu şekilde olmasının daha keyifli olduğunu düşünüyorum.

Parasız kal > Çalış > Borçlarını öde > Para kazan > Faturalarını öde > Para kazan > X borcuna gir > Y ödemesi yap > Daha fazla para kazan

Biliyorum ki sunucuda bulunan çoğunluk arkadaşlar -yermek için söylemiyorum- bu eğlenceli rol fırsatını kaçırıyor, tercih etmiyor. Çoğunluk oluşumlar ise henüz bir ayakçı takımı olmadan, direkt olarak "family, ailesi, mafyası" gibi herhângi bir gelişim kaydedemeden, direkt olarak LS hikâyesinde kendine yer belirlemeye çalışıyor. 

Göçmen, suça meyilli "köken"/Amerikan bir grup şehirde kendinde yer belirlemek adına, ekip başının verdiği görevler dâhilinde kendi hayatını kurmaya, zengin olmaya ve şehirde itibar sahibi olmaya çalışıyor...

Rol yapmak isteyen, ne yapacağına karar veremeyen arkadaşlar olduğunu biliyorum ve henüz fikir aşamasındayken konuşmak ve bir şeyleri belirlemek isteyen olursa bana forum üzerinden mesaj yollayabilir. 

gönderildi
Texa, 1/13/2025 - 2:51 PM yazdı:

Aile ilişkileri rollerini veya arkadaş ilişkileri rollerini tam yansıtmak adına rol yapmak isteyen, hevesli olan şu zamanda bile RP'den tam anlamıyla keyif alan arkadaşlar arıyorum. Eğer hoş roller çevirmek istiyor ya da fikirleriniz varsa lütfen DC ya da forum yoluyla ulaşın.

- Discord: cagatayzcn
- Forum PM.

Güncel.

gönderildi

Merhaba, Rancho / Jamestown st. taraflarında Çingene konseptli bir çete rolü çeviriyoruz, karakterinizin illa kökeni çingeneliğe yönelik olmasına gerek yok çete kültürünü ağırlıkta tutuyoruz bu yüzden siyahi/beyaz tarzında ayrıştırmalarımızda yoktur. Yaş aralığından çok rol bilgisine önem veriyoruz, bu da bizim keyifli vakit geçirmemizi sağlayan en büyük etkenlerden birisi.

Oluşuma girdiğinizde herhangi bir eziklenme veya bir dayatmaya uğramayacağınıza emin olabilirsiniz, çete kültürüne ait bir birlik olduğumuz için otoriteyi minimumda kullanmayı hedefliyoruz. Gelip birlik yetkilisine "Patron, Müdür, Boss" gibi sıfatlar takınmanıza gerek yok, keyfinize bakın.

- Birliğin en temel amacı ise çete kültürünü tamamen agresif sanan insanları bu önyargıdan uzaklaştırmaktır, zaten bunun için Çingene konseptini benimsiyoruz. Bar rollerimize başlayacağız, çete içinde yükselmeniz için size özel görevlere şahit olacaksınız ve daha nicesi,

Katılmak için bana discord üzerinden veya forum üzerinden ulaşabilirsiniz. discord: ozigner
İyi roller diliyoruz.

gönderildi

Julya Yalenchka

Selamlar Vice, bendeniz BiA

2022, Nisan 4 tarihinden bu yana Julya Yalenchka, SAMP genelinde oldukça interaktif eylemlerde bulundu. Yaklaşık 1.5 sene Valachi Corporation çatısı altında, Vice News'in genel koordinatörlüğünü ve muhabirliğini yaptı. Bir dönemler Randolph "Randy" Mitchell'in öğrencisi olan, Yalenchka; serüvenine VMCD - Vice City Medical Center'da başhekimlik olarak sürdürdü. Şimdilerde ise; bembeyaz yeni bir sayfa açıp, yeni başlangıçlara yelken açmak üzere...

Rol bulmakta zorlanan, kendisine rol arkadaşı arayan, gerçek bir SIMS hayatı arıyorsanız; doğru adrestesiniz. Başta yeni başlayan oyuncular olmak üzere, yardım etmekten şeref duyarım.

İletişim için forum PM veyahut Discord adresimden ulaşabilirsiniz: BiA

Karakter tanıtımı: 

gönderildi

Selamlar, ana akımlardan uzak ve kültürlerden uzak bir underground rave kültürü geliştirmek istiyoruz. Bu eventi yapmamız için birkaç arkadaşa ihtiyacımız var. Eğer ki karakterinizi partilere veya eğlencelere sürüklemek istiyorsanız benimle forum pm üzerinden iletişime geçebilirsiniz.

Underground Rave nedir?

Alternatif bir müzik ve dans etkinliğidir. Bu tür partilerde, katılımcılar bağımsız, deneysel veya elektronik müzik türlerine yoğunlaşır ve bu etkinlikler genellikle resmi mekanlar yerine depolar, terk edilmiş binalar veya açık alanlar gibi yerlerde yapılır.

gönderildi (düzenlendi)

Birkaç kişi bulabilirsem surenos konseptine bağlı kalarak hispanic bir çete oluşumu oluşturmayı amaçlıyorum, katılmak isterseniz discord üzerinden bana ulaşırsan, orada planlama ve gidişat hakkında konuşabiliriz. 

Discord: denizcicocuk

tarihinde Denizcilike5 tarafından düzenlendi

Görüşmeye katıl

Şimdi yayınlayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Bir hesabınız varsa, şimdi oturum açın.

Misafir
Bu konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömüldü.   Bunun yerine bağlantı olarak görüntüle

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

• Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Terms of UseGizlilik Politikası