WeirdAlien Ocak 26 gönderildi Ocak 26 gönderildi Selamlar herkese. Yeni karakterim Billy Ray. Kendisi homeless ve sokakta yaşıyor. Geçimini çöp toplayarak ve milletin verdikleriyle sağlıyor. Farklı rol arayışındaysanız eğer tam aradığın şey burada. Özellikle geçmişinde homeless olan ve sonra hayatını kurtaran bir karakterseniz, ara ara yardım etmek için uğrayan biri olarak dahil olabilir, farklı roller çıkartabilirsiniz. Karakteriniz evsizse daha neyi bekliyorsun hemen ulaş bana.) Karakterimiz duruma göre aşırı rahatken, duruma göre de ciddi o yüzden her role uyum sağlayabiliriz. Yeterli kişi sayısınada ulaşılırsa, bu rolleri bir birliğe evriltme planımda var. Yeni rol arayışındaysan ve dikkatini çektiyse bana pm'den ulaş. @WeirdAlien Alıntı
amirtocha Şubat 5 gönderildi Şubat 5 gönderildi Yazılım, bilgisayar, sosyal medya yönetimi, elektirik - elektronik, siber güvenlik gibi rollere merakı olan, kaliteli roller çıkartabileceğini düşünen veya hiç rol bilmeyip sıfırdan legal rol evrenini öğrenmek isteyen ekip arkadaşları arıyoruz. İlgilenenler forum pm veya Dc: amirtocha dan üzerinden ulaşabilirsiniz, ek olarak altta bırakacağım tanıtımın tamamına bakarak rollerimiz hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Ek olarak eğlence sektöründe de olan bir oluşumuz, kulübümüzde barmenlik - barmaidlik yapabilirsiniz ancak şuan ihtiyacımız teknik kısımda rol yapacak dostlar. Alıntı
BiA Şubat 5 gönderildi Şubat 5 gönderildi Julya Yalenchka Selamlar Vice, bendeniz BiA 2022, Nisan 4 tarihinden bu yana Julya Yalenchka, SAMP genelinde oldukça interaktif eylemlerde bulundu. Yaklaşık 1.5 sene Valachi Corporation çatısı altında, Vice News'in genel koordinatörlüğünü ve muhabirliğini yaptı. Bir dönemler Randolph "Randy" Mitchell'in öğrencisi olan, Yalenchka; serüvenine VMCD - Vice City Medical Center'da başhekimlik olarak sürdürdü. Şimdilerde ise; bembeyaz yeni bir sayfa açıp, yeni başlangıçlara yelken açmak üzere Los Santos Belediyesi'nde Halkla İlişkiler ve İnsan Kaynakları Departmanı'nda Stajyer Memur olarak görev alıyor... Rol bulmakta zorlanan, kendisine rol arkadaşı arayan, gerçek bir SIMS hayatı arıyorsanız; doğru adrestesiniz. Başta yeni başlayan oyuncular olmak üzere, yardım etmekten şeref duyarım. İletişim için forum PM veyahut Discord adresimden ulaşabilirsiniz: BiA Karakter tanıtımı: Alıntı
Polira Şubat 9 gönderildi Şubat 9 gönderildi (düzenlendi) - Nisan 16 tarihinde Polira tarafından düzenlendi 3 Alıntı
kedi Şubat 9 gönderildi Şubat 9 gönderildi (düzenlendi) Teknoloji dükkanım var bu işlere meraklı arkadaş aranıyor Şubat 9 tarihinde kedi tarafından düzenlendi 1 Alıntı
Batrix Şubat 9 gönderildi Şubat 9 gönderildi Sunucunun köklü kuruluşlarından, 2024 yılının en iyi legal birliği seçilen Weazel Media'ya yeni yüzler arıyoruz. Basın & Medya rollerini seven, kendine yeni bir rol planı arayan, çekinceleri olan, yalnız olan, rol ortamı bulamayan, yeni insanlar tanımak ve kendine yeni bir sayfa açmak isteyen herkese kapımız açık. Nasıl yaparım? diye düşünmeyin, ben sizin atacağınız, attığınız ve atma potansiyeli olan her adımınızda ve her rolünüzde yardımcı olacağım, IC eğitimler vereceğim, gerekirse OOC de yardımcı olurum ama IC'yi her zaman daha çok tercih ederim. Burada bizler emekçiyiz, emeğimizle haberimizi yapar, alın terimizle paramızı kazanırız. Herkesi Weazel ailesine bekliyoruz! Katılmak isteyen herkes bana forum PM yoluyla, Discord ticket yoluyla veya IC olarak Scott Mitchell karakterine ulaşabilir. Genel medya mentalitemi aşağıdaki konudan ve yanıtlarından öğrenebilirsiniz: Alıntı
takagoesforward Şubat 10 gönderildi Şubat 10 gönderildi Henüz yeni kurulan ve bambaşka konseptiyle sunucuyu sallayacak oluşumlardan biri olan 20K için yeni birlik üyeleri arıyoruz, Oluşumumuz Hong Kong bazlı ancak Çinli karakterlerden oluşan bir suç örgütünü (Triad) temsil ediyor. Konseptimizden kısaca bahsedecek olursam, Dövüş sanatları konusunda eğitimli ve bir nebze ustalaşmış, vücutları Çin mitolojik figürlerinden dövmelerle dolu, hiyerarşi ile birlikte abi-kardeş ilişkisi olan, ne bir mafya ne bir çete ne bir yarışçı ve bu tarz konseptleri içinde barındıran çok yönlü bir konsepttir Triad. Horoz dövüşleri, insan dövüşleri, yarışlar, haraç, hackerlık, kasten adam yaralama, uyuşturucu yapımı ve satımı, dolandırıcılık, şantaj gibi pek çok işte elleri vardır. Bu gibi iyi yönleri olduğu gibi kötü yönleri de vardır, içinden çıkamayacağınız suç örgütüne dahil olmanız birinin referansı ile değil, daha çok zorla olur ve ayine dahil edilirsiniz. Bu ayinde kanınız akıtılır, o kanınız ile karışmış pirinç şarabı içilir ve Triad örgütüne yemininiz edilir. Doğu Asya suç örgütlerinde olduğu gibi Triad kültüründe de hatanın cezası ağır olur, kulağınız kesilebilir, tırnağınız çıkartılabilir. Oldukça renkli ve çokyönlü konseptimizin yanı sıra bir de işletmemiz var, Dragon Pearl Tea - Çin Çay & Tatlı Restoranı, söz konusu mekanda da Çin kültürüne ait çaylar ve tatlıların satışını gerçekleştirerek Santos'a bambaşka bir kültürü takdim edip sergileyebilirsiniz, onlara şans kurabiyesi verip heyecanlandırabilirsiniz. Eğer bu konsept sizin de ilginizi çekiyor ise alımlarımız IC - OOC açık, dilerseniz karakterinizi sıfırdan örgüte dahil edebilirsiniz veya Hong Kong'dan gönderilmiş bir karakteri canlandırabilirsiniz, hikayemiz içerisinde Hong Kong kendi işlerinin öneminden denizaşırı ülkelere çok kabiliyetli adamlarını yollamıyor, o sebeple kusursuz karakterler canlandırmaktan kaçının, karakterinizi geliştirin. Daha fazla detay ve iletişim için; @takagoesforward veya takagoesforward discord adresimden ulaşabilirsiniz. Daha fazla konsept hakkında detay ve tanıtım için; 2 Alıntı
DragojevicKlan Mart 2 gönderildi Mart 2 gönderildi (düzenlendi) Beraber para kasıp kastığımız paraları birleştirerek ortaklık şeklinde bir mekan satın alarak işleteceğim için bir dost arıyorum. İletişim için: dragojevicklan Mart 2 tarihinde DragojevicKlan tarafından düzenlendi Alıntı
Önerilen İletiler
Görüşmeye katıl
Şimdi yayınlayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Bir hesabınız varsa, şimdi oturum açın.