Jump to content

Rol arkadaşı bulma konusu

Önerilen İletiler

gönderildi (düzenlendi)

Merhaba. Uzun süredir kapalı olan Jamestown Gypsies' Street birliğimi yeniden aktif etmeye karar verdim. (Aynı zamanda tartıştığım arkadaşlarım ile barıştım hala kardeş gibiyiz)
Gypsies oluşumu bir çete oluşumudur; ancak Nortenos veya Surenos gibi belirli bir kültüre bağlı değildir. Farklı kültürlere sahip karakterlerinizle bu oluşuma katılabilirsiniz. Karakterlerinizin siyahi ya da beyaz olması fark etmez.

Katılmak isteyenlerden istediğim birkaç önemli nokta var:

• Sesli sohbette rol yapılmasını doğru bulmuyorum ve bundan bıkmış durumdayım. Zaten bu, roleplay kuralı olsa bile sıkça ihlal ediliyor. Bu nedenle sadece role odaklanılmasını istiyorum.

• Benim için diğer önemli bir konu ise SS editleme meselesidir. Buna büyük önem veririm ve asla ikinci plana atmam. SS editlemeyi bilmiyorsanız bile, size elimden geldiğince en kolay şekilde nasıl yapılacağını öğretebilirim.

Bu yola yeniden tek başıma çıktım ve çeteci rolünü benim gibi seven arkadaşlar arıyorum. Eğer benimle birlikte çeteci rolleri yapmak isterseniz, bana Discord üzerinden ulaşabilirsiniz. Agresif rol yapan, kavga çıkarmak için fırsat kollayan ya da amacı sadece brawl olan kişilerle birlikte olmak istemiyorum. Amacım, mahalle içerisinde roller gerçekleştirmek ve mahalleyi rol ile canlandırmak. Umarım bunu, katılmak isteyen arkadaşlarla birlikte başarabilirim.

Discord adresim: xvalyriax

tarihinde Valyria tarafından düzenlendi

Görüşmeye katıl

Şimdi yayınlayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Bir hesabınız varsa, şimdi oturum açın.

Misafir
Bu konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömüldü.   Bunun yerine bağlantı olarak görüntüle

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

• Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Terms of UseGizlilik Politikası