Jump to content

Project Zomboid

cekatin

Önerilen İletiler

gönderildi

Ekip olmadan sonra bir yere kadar oynayabiliyorsunuz sonrasında artık tekrara düşüyor ve sıkılıyorsunuz ancak ekiple oynarsanız şöyle bir durum var; ya birisi ölür ve alt + F4 çeker ardından herkes tek tek oyundan çıkmaya başlar ya da belli bir sistemin dışına çıkmadan aynı yerleri lootlayarak ve kolay ayarlarda oynayarak deli gibi loot kasarsınız ve yapacağımız her şeyi yaptık denilip yine alt + F4 çekersiniz.

• 4 hafta sonra...
gönderildi

mükemmel bir oyun bir server olsa çok saracak bu oyunu burda görmeyi beklemezdim.

gönderildi

arkadaşlarla oynayınca daha da eğlenceli

gönderildi

Şu anda pahalı.

gönderildi

Hak ediyor ama parasını

gönderildi

oynamak ıstersenız bana yazin, cok iyi oyun. Adam bulamadigim pek girmek istemiyorum

gönderildi

Valla oynayacak varsa ekleyin. Discord: cekatin, Steam: cekatin

gönderildi

Merak ettiğim ama oynamadığım oyun, konu da hortladı ama bi ara denemek istiyorum.

gönderildi

horde moduyla birlikte oynamanızı tavsiye ederim her 7 günde gelen biir horde eventiyle birlikte oyun gerçekten 7days mantığıyla birleşiyor ve yapılan lootun gerçekçi bir anlamı kalıyor.

gönderildi

güzel sarıyor oyun

Görüşmeye katıl

Şimdi yayınlayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Bir hesabınız varsa, şimdi oturum açın.

Misafir
Bu konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömüldü.   Bunun yerine bağlantı olarak görüntüle

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

• Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Terms of UseGizlilik Politikası