Jump to content

Project Zomboid

cekatin

Önerilen İletiler

gönderildi
WHIT3, 9/1/2024 - 8:29 PM yazdı:

horde moduyla birlikte oynamanızı tavsiye ederim her 7 günde gelen biir horde eventiyle birlikte oyun gerçekten 7days mantığıyla birleşiyor ve yapılan lootun gerçekçi bir anlamı kalıyor.

hiç denemedim bir ara deneyimleyeceğim

gönderildi

Belki bir gün arkadaşlarım ile oynarım diye aldığım ama hiç denk gelmeyen kütüphanede elbet oynarım diye kalan oyun

• 5 hafta sonra...
gönderildi

Bir takım modlar önerilmiş, forum gezintisi yaparken ben de bir şeyler yazayım dedim.

• The Workshop, Scrap Guns, Scrap Armor, Scrap Weapons: Kendi yakın dövüş silahlarınızı, ateşli silahlarınızı ve zırhlarınızı yapın. Özeti bu.
  • The Machines: b42 gelene kadar makinelere merhaba deyin.
  • Food Preservation & Immersive Hunting: b42 gelene kadar gelecek özellikleri bunda da denemenizi tavsiye ederim.
  • The Engineer: Electrical yeteneğini aktif kullanmanızı sağlayan moddur. Eğer gerçekten elektrisyen yeteneğinizi iyice geliştirirseniz; kendi jeneratörünüzü bile yapabilirsiniz.
  • The Bandits: Oyun tamamen çıkana kadar, sizlere hem SP'de, hem de MP'de NPC'leri getiriyor. Çok da bir beklentide olmayın ancak bazı konularda iyi...
  • Yaki's Makeshift Clothes: Kıyafet yapmayı seviyorsanız, farklı seçeneklerle sizlere imkan sunuyor.
  • Gauss Firearms: Evet, düşündüğünüz gibi... Electrical yeteneğinizi yükseltmeniz için bir sebep daha...
  • Brita's Firearms: Benim içinde olamadığım ama bambaşka bir savaş mekaniği sağlayan mod.
  • Vanilla Firearms Expansion, b41 Firearms: Bir mod daha var, şu anlık yazmayacağım ancak bu iki mod güzeldir.
  • The Insurgent - Black Ops Profession: Eğer RE seviyorsanız, bu modu tavsiye ederim. Özellikle HUNK karakterini...
  • Fancy Handwork & Brutall Handwork: El animasyonları... Hem dövüşte, hem interaksiyonda oldukça hissiyatı arttırıyor.
gönderildi

hayatımı bitirdi

• 2 hafta sonra...
gönderildi

her save açıp devamında mistik bir şekilde oynayamayıp öldüğüm o oyun

• 2 hafta sonra...
gönderildi

3 yıldır oynarım çok kaliteli oyun elraenn'ın videosundan görüp özenmiştim öğrenmesi biraz zaman aldı ama öğrenince de suyunu çıkartana kadar oynadım cidden tatlı oyun, ilk başlarda ekibim ile oynardım ama şimdi oyundaki tecrübe ve deneyimim sayesinde tek başıma save açıp 1-2 sene hayatta kalmayı başarabiliyorum. oyuna yeni başlayanlara önerim ilk başlarda oyunu sakın modlamayın biraz tecrübe kazandıktan sonra modlamaya başlayın ve youtubedan bol bol eğitim videosu izleyin.

750 saat oynamama rağmen en zevk aldığım olay ateş başında oturmaktır;

Spoiler

image.png.3690549156f957b35c836b8aca5f3299.png

• 1Ay Sonra...
gönderildi

build42 güncellemesi ile yeniden başlayacağım oyun

gönderildi

Aşırı eğlenceli oyun, ilk başlarda ölüp ölüp duruyorsun ama oyun seni tekrar içine çekiyor. Oyuna alışınca multiplayer kesinlikle deneyimlenmeli. Single için de Bandits NPC modunu öneririm, ek bir zorluk katıyor. 

Spoiler

2image-min.png.3dc5b6a3e2dfb0a07800ec0eb17c1f80.pngScreenshot_2-min.png.b4d1d70f5ffb3cd86f722fdb07f05276.png

gönderildi

B42'ye MP'nin gelmesiyle @discover ile oynamaya devam edeceğim oyundur. 

gönderildi

build 42 ile geri döneceğim o harika oyun edit 900 saat

Görüşmeye katıl

Şimdi yayınlayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Bir hesabınız varsa, şimdi oturum açın.

Misafir
Bu konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömüldü.   Bunun yerine bağlantı olarak görüntüle

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

• Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Terms of UseGizlilik Politikası