Jump to content

Diablo IV

Krisyra

Önerilen İletiler

Oluşturuldu:

Diablo IV, Blizzard Entertainment tarafından geliştirilen ve yayınlanan bir aksiyon rol yapma oyunudur ve Diablo serisinin dördüncü ana oyunudur. Oyun 1 Kasım 2019'da BlizzCon 2019'da duyuruldu, ve 6 Haziran 2023'te piyasaya sürülmüştür.

Oynanış

Serinin temel oyun mekaniği, giderek daha zorlu düşmanların yenilmesi yoluyla daha güçlü ekipmanların kademeli olarak edinilmesidir. Düşmanlarla savaşmak için farklı karakter sınıfı becerileri kullanılır ve bu beceriler, ekipman ve yetenek ağaçları aracılığıyla değiştirilebilir. Bu fikrin kullanılmasıyla olay örgüsü ve görevler ilerletilebilir. Bir teması, dövüş stili ve konumu olancanavar aileleri, düşmanları gruplandırmak için kullanılır. Her aile, aile üyeleri arasında uzmanlaşmış becerilerin sinerjisine izin vererek, farklı bir rol oynayan benzersiz bir arketip içerir. Farklı silüetleri, duruşları ve silahları ile birbirlerinden ayırt edilebilirler.

• 2 hafta sonra...
gönderildi

Oynayacağım oyunlar arasına ekledim. Deneyeceğim bunu da. 

gönderildi

Bu oyun hakkında haber okuduydum hala korkutuyor, 4070 leri ve Nvidia kartları yakıyor diyordu, herkes Nvidiaya yazmış, şikayetci olmuşlardı, ama bende nvidiada yok ama yinede tereddüt ediyor insan

gönderildi

Oynanır

• 1Ay Sonra...
gönderildi

oynarım herhalde

• 1Ay Sonra...
gönderildi
Easthan, 6/28/2024 - 5:50 PM yazdı:

Bu oyun hakkında haber okuduydum hala korkutuyor, 4070 leri ve Nvidia kartları yakıyor diyordu, herkes Nvidiaya yazmış, şikayetci olmuşlardı, ama bende nvidiada yok ama yinede tereddüt ediyor insan

3060 ile 70 derecenin üstüne çıkmadan rahatça oynuyorum. DLCSİ yarın çıkıyor. Her sezon olduğu gibi yine saatlerimi günlerimi gömeceğim bu oyuna. Her sezon getirilen yeni mekanikler tekrar oynanabirliği arttırıyor. Oyun gamepass üyelerine de ücretsiz veriliyor. Denemek isteyen 1 aylık gamepass üyeliği ile deneyebilir bu efsane serinin son oyununu

gönderildi
gönderildi

6 gündür yeni sezonu oynuyorum. DLC'ye sahibim ve yeni karakter tam anlamıyla çok güçlü olmuş. Takla atarak çok hızlı şekilde düşman kesiyorum aşırı eğlenceli bir build. Her geçen sezon öncekinden daha da eğlenceli ve sağlam oluyor. Yeni gelen Coop dungeon da içerdiği mekaniklerle baya eğlenceli olmuş. İleriki sezonlarda daha da iyi hale geleceğine inanıyorum bu oyunun.

gönderildi
Panzer, 54 dakika önce yazdı:

6 gündür yeni sezonu oynuyorum. DLC'ye sahibim ve yeni karakter tam anlamıyla çok güçlü olmuş. Takla atarak çok hızlı şekilde düşman kesiyorum aşırı eğlenceli bir build. Her geçen sezon öncekinden daha da eğlenceli ve sağlam oluyor. Yeni gelen Coop dungeon da içerdiği mekaniklerle baya eğlenceli olmuş. İleriki sezonlarda daha da iyi hale geleceğine inanıyorum bu oyunun.

Öyle bir yazmışsın ki merak ettim, şimdi indirmeye atıyorum bende.

Görüşmeye katıl

Şimdi yayınlayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Bir hesabınız varsa, şimdi oturum açın.

Misafir
Bu konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömüldü.   Bunun yerine bağlantı olarak görüntüle

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

• Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Terms of UseGizlilik Politikası