Meniales Oluşturuldu: Haziran 20, 2024 Oluşturuldu: Haziran 20, 2024 The Forest Basit ama eğlenceli hayatta kalma oyunu. Geçirilen sürede fazla yormaz, sıkmaz. Tek başına bayar ama birkaç kişi bulunduğunda tadından yenmez. İkinci oyun bir rezalettir lütfen oynamayın. 2019 yılında 6 kişi girip tüm haritada kaos estirdiğimiz zamanlar... Benim için bu oyun ne kadar hayatta kalma oyunu oynarsam oynayayım her zaman çok başka bir yerde kalıyor. 1 Alıntı
Batuhvn Haziran 25, 2024 gönderildi Haziran 25, 2024 gönderildi Agalarla oynanıldı, bitirildi ve cidden güzel oyun. Steam dolar kuruna geçtikten sonra alınmaz gibi ama. Alıntı
breackner Haziran 25, 2024 gönderildi Haziran 25, 2024 gönderildi tüm map, mağaralar, kartların yerleri hatırımda olmasa tekrardan başlayacağım oyun... hâl böyle olunca keyif vermez diye başlayamadığım oyun... Alıntı
Easthan Haziran 27, 2024 gönderildi Haziran 27, 2024 gönderildi Bir zamanların orta sistem, girip arkadaşlarla eglenmeli süper mistik oyunuydu, şimdi yüzüne bakılmıyor. Alıntı
HanLue Haziran 30, 2024 gönderildi Haziran 30, 2024 gönderildi Eğlenceli bir ekiple çok zevkliyken spastiklerle oynadığın zaman zulüm olan oyun Alıntı
_Arda24 Haziran 30, 2024 gönderildi Haziran 30, 2024 gönderildi Bi ara harbi deli gibi oynuyordum. Alıntı
mike Ağustos 27, 2024 gönderildi Ağustos 27, 2024 gönderildi Geceleri en benim diyen korku oyunu kadar gerici oluyor. Zevk almak istiyorsanız mutlaka arkadaşlarınızla oynayın. Alıntı
Önerilen İletiler
Görüşmeye katıl
Şimdi yayınlayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Bir hesabınız varsa, şimdi oturum açın.