Jump to content

Vice Roleplay Hakkındaki Düşünceleriniz

Önerilen İletiler

gönderildi

hayal edilen yaşam mucizelerle değil devrimle olur🫡

gönderildi

Er ya da geçte olsa rüştünü ispat edip gelecekte kült sunucu olarak anılacaktır. Şimdiden emeği geçen herkese teşekkürler.

gönderildi

Nihayet sonunda gerçek bir role play sunucusu umarım her şey çok güzel olacak heyecanla bekliyoruz.  😇

gönderildi

Merakla bekliyoruz.

gönderildi

SA:MP platformunun gelmiş geçmiş en güzel roleplay hissini ben Vice Roleplay'da yaşadım. Roleplay kelimesini en iyi şekilde burada öğrendim ve devam ettirmek için de buradayım, daha önceden bize sağladığınız güzel sunucu sayesinde size güvenimiz tam. Şahsen ben tam anlamıyla Vice Roleplay yöneticilerine güveniyorum ve güzel bir sunucu ortaya çıkaracaklarına inanıyorum. Bunu yarın hep beraber birlikte göreceğiz, YouTube fragmanını izlerken sanki GTA VI'nın ikinci fragmanını izliyor gibi hissettim kendimi. Kafamda roller için kurduğum pek çok hayal var ve bu imkanları sağlayan sunucu yöneticilerine teşekkür ediyorum. #yaparsaviceyapar

gönderildi
gönderildi (düzenlendi)

Vice Roleplay > Vice Online; Bu iki ortamdan uzaklaşmaya çalışsan bile geri dönüyorsun... O kadar iyi işte, başka üstüne birşey demek gereksiz.

-mef2uno

tarihinde Mef2un tarafından düzenlendi
gönderildi

Yıllar sonra zevkle roleplay yapacak/yapıyor olmam bir kenara,

kuruluştan beri izlenmeye çalışılan ve buna göre düzenlemeler yapılan "gerçekçi/istikrarlı ekonomi" planı, buraya olan "sadece bir oyun" bakışımı değiştirip, sunucuya deneysel yaklaşmama sebep olmaya başladı. ekonomi bilimine ilgili birisi olarak bu süreçteki gidişatı incelemenin bana ooc olarak da çok fazla şey katacağına inanıyorum. iyi ki varsın Vice!

gönderildi

Vice Online projesinde oynamak gerçekten güzel ve keyifli zamanların geçmesine neden oluyor. Vice City haritalarının GTA 5'e entegre edilmesi, oyunu diğer sunuculardan ayıran en büyük özelliklerden biri. Bu detay klasik Vice City havasını modern grafiklerle buluştururken, nostalji arayanlar için harika bir fırsat. Sunucunun mevcut durumda bazı sistem ihtiyaçları olabilir, ancak gelecekte bu eksikliklerin giderileceğine dair inancım tam. Geliştirici ekibin çalışmaları ve topluluğun desteğiyle, Vice Online'ın potansiyelinin en üst düzeye çıkacağına eminim. Şu anda bile oldukça keyifli bir ortam sunan bu sunucunun, ileride çok daha iyi yerlere geleceğini düşünüyorum. Biraz zaman ve emekle her şey daha güzel olacak.💯❤️

gönderildi

En büyük o mu bilmiyorum ama çok büyük

Görüşmeye katıl

Şimdi yayınlayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Bir hesabınız varsa, şimdi oturum açın.

Misafir
Bu konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömüldü.   Bunun yerine bağlantı olarak görüntüle

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

• Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Terms of UseGizlilik Politikası