Easthan Oluşturuldu: Haziran 27, 2024 Oluşturuldu: Haziran 27, 2024 Açık dünya, belli bir ana hikayesi olan, 1403 yılında Skalitz ve civarında geçen ( günümüz Prag civarı) dlcleri ile beraber toplam 100 gb'i bulan, orta çağ oyunlarını sevenler için birebir bir oyun. Yakın zamanda Kingdom Come Deliverance II çıkacak, eski yani birinci oyunu bile şuan 'bence' piyasadaki en iyi oyun. Oyundan sadece kendi fight videomu sizlerle paylaşmak isterim. Alıntı
Karol Trassa Ağustos 27, 2024 gönderildi Ağustos 27, 2024 gönderildi bu oyunun gorevleri biraz zaman sonra sıkmaya basliyor ya biraz sacmaliyor ama atmosferi harika Alıntı
Easthan Ağustos 27, 2024 gönderildi Yazar Ağustos 27, 2024 gönderildi Karol Trassa, Şimdi yazdı: bu oyunun gorevleri biraz zaman sonra sıkmaya basliyor ya biraz sacmaliyor ama atmosferi harika Kendini hikayeye kapatırsan böyle bir sorun olmaz, ikisini bekliyorum Alıntı
Karol Trassa Ağustos 27, 2024 gönderildi Ağustos 27, 2024 gönderildi Easthan, 53 dakika önce yazdı: Kendini hikayeye kapatırsan böyle bir sorun olmaz, ikisini bekliyorum bitirdim kanka ben de, sadece 2. oyunun bu oyundan gorev bakimindan daha iyi olmasini bekliyorum. bakalim nasil olacak Alıntı
Önerilen İletiler
Görüşmeye katıl
Şimdi yayınlayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Bir hesabınız varsa, şimdi oturum açın.