Jump to content

Cassandra "Cassie" Mitchell

Önerilen İletiler

Oluşturuldu:

Adsztasarm.gif.f6989fb970c346e0f65cfb9691bc4489.gif

Cassandra "Cassie" Mitchell

Doğum Yeri: Edinburgh, İskoçya

Meslek: Weazel News Baş Muhabiri

Önceki Görevler: Edinburgh Üniversitesi Radyosu, BBC Radio Edinburgh'da program sunucusu

Adım Cassandra Mitchell, ama herkes bana Cassie der. 28 yaşındayım ve İskoçya'nın başkenti Edinburgh’da doğdum. Ancak hikayem burada başlasa da, hayatımın yönünü değiştiren şey aslında çocukken yaşadığım hayal kırıklıkları ve boşluklar oldu.

Babam, Sir Randolph Mitchell, medyada büyük bir isim. Ancak altı yaşındayken bizi terk ettiğinde, benim için sadece eksik kalan bir figürdü. Annesiyle birlikte İskoçya'da büyüyen Cassie, babasız bir çocukluk geçirdi. Evliliğini kariyeri uğruna bitiren bir adamın kızı olarak, hep bir eksiklikle büyüdüm.

Üniversite Yıllarım ve Medya

18 yaşıma kadar babamı yalnızca televizyondan izledim ya da güreş ringlerinde sahnede seyrettim. Ona bir şekilde benzemek istedim; bu yüzden güreşle ilgilenmeye başladım. Ancak medyaya olan ilgim hep vardı.

Edinburgh Üniversitesi'nde medya okumaya karar verdiğimde, hayatım şekillenmeye başladı. Bu süreçte yerel radyo kanallarında çalıştım. Edinburgh'un soğuk sabahlarında radyoda programlar hazırlamak, medyaya olan ilgimi derinleştirdi. Mikrofon başında olmak bana kim olduğumu anlamamda büyük bir kapı açtı.

Vice Şehri

Üniversiteyi bitirdikten sonra, o boşluğu doldurmak için Vice City'ye gitmeye karar verdim. 18 yaşımdayken, babamın o zaman çalıştığı ve şef statüsünde olduğu Eight-Ten VCN kanalında babamla karşılaştım. Babam, Danny Mosby ve Clifford Casey diye iki kişiyle beraber takılırken birdenbire karşısına çıktım.

Onu gördüğümde, bunca yıl içimde biriktirdiğim öfkeyi kusmak istedim, bunu yaptım da. Babam, bana defalarca özür diledi ve pişman olduğunu söyledi. O anlarda, onu affetmekten başka bir seçeneğim olmadığını hissettim. Yine de babamın gölgesinde yaşamamak için kendi yolumu bulmaya kararlıydım.

Edinburgh’a dönüş, medyaya atılım...

Bir süre babamın en iyi arkadaşı Paprika Santana'nın girişimiyle Malibu Corporation'da saha görevlisi olarak görev aldım, medyaya atılmak istemediğim için bu kararı aldım. Ancak... bu şehrin benim için olmadığını fark edince, Edinburgh'a geri döndüm.

Burada birkaç yıl daha yerel radyo kanallarında çalıştım ve mesleğimde kendimi geliştirdim. Bu süreçte medya kariyerimde ilerledim, ancak içimde hep bir boşluk vardı. Babamın gölgesi beni her yerde takip ediyordu, ama ben kendi yolumu çizmek istiyordum.

Los Santos’a yolculuk...

Bir gün babam bana Los Santos'ta yeni bir fırsat sundu. Bu kez kendi isteğimle buraya geldim ve Weazel News’ta baş muhabirlik görevine atandım. Elbette birçok kişi, bu pozisyonu babamın sağladığını düşündü.

Ancak beni tanıyanlar bunun ne kadar yanlış bir yargı olduğunu bilirler. Los Santos'ta kendimi kanıtlamak zorundaydım. Babamın kızı olarak değil, Cassie Mitchell olarak tanınmak istiyorum.

Babamın gölgesinden sıyırlmalıyım...

Her yayına çıktığımda, her haberi hazırladığımda, insanlar gözünde sadece "Randolph Mitchell'ın kızı" olarak anılmak istemiyorum. Ben onun izinden gitmiyorum. Los Santos'ta, kendi ismimle bir kariyer yaratmak için buradayım. 

Babamla barıştık, ama ilişkimiz hâlâ karmaşık. O, geçmişteki hatalarından pişman olabilir, ama ben onun yolundan gitmiyorum. Los Santos’ta kendi hikayemi yazmak ve kendi ışığımda parlamak istiyorum.

cassiemanzara.png.61dbe440253f5b616b61fab8136c1821.png

gönderildi

reserved

gönderildi

reserved 2

gönderildi

Batrix, 11 saat önce yazdı:

weazelnewslogo.png.2c27cb134c9e2b616fe20aefd03e6c3d.png.6884e40ca61b2e88c3870f5be76560f9.png

ANASAYFA       HABERLER       KÖŞE YAZILARI         REKLAM PAKETLERİ        VICE SOCIAL       BİZE KATILIN        DERGİLER & GAZETELER        KÜNYE  
gta-online-nightclub-b.webp.87e6bdc3f5da8592650c67d1feaa30b8.webp

Cassie'nin Köşesi #1 - Los Santos'ta Gece Hayatı  

24.08.2024

Cassandra Mitchell tarafından (evet, tarafından)

Merhaba sevgili okuyucular!
Bu hafta sizlere Los Santos’un gece hayatından bahsetmek istiyorum. Bu şehre yolunuz düştüğünde, geceleri neler yaşanıyor bilmelisiniz; çünkü burada gündüzler sakin, geceler ise ateşli! 

Malibu Club Bizlerle!  

Los Santos'ta gece hayatı bir efsane. Şehrin ışıkları altında kendinizi bir Hollywood-Vicewood filminde yaşıyormuş gibi hissediyorsunuz. Şehirdeki mekanlar, her köşede farklı bir hikaye yazdırıyor. Eğer bir gece kulübüne gitmek istiyorsanız, Malibu Club ilk durağınız olabilir.

Malibu Club'un temelleri 1980'li yıllardan bu yana Vice City'de yatıyor ancak Vice Corporation'un girişimleri sayesinde Los Santos şubesi de aynı güzelliğiyle, hiçbir farkı olmadan Los Santos'un sahil bölgesinde yer alıyor. Tam anlamıyla bir ikon! 

Müzikler harika, içkiler eksiksiz ve atmosfer tam bir şov. İnsanlar orada sadece dans etmiyor; özgürlüğünü, hayatı, anı yaşıyor. Enerji hiç bitmiyor, her ritim bir adım daha coşturuyor sizi.

Black_Orange_Bold_Photography_Channel_Youtube_Banner.png.2c9fc0940d10f89b7830fa40e90ada1e.png  

Bar Kültürü

Ama eğlence sadece kulüplerle sınırlı değil. Eğer daha sakin bir gece arıyorsanız, şehrin küçük barları sizi bekliyor. Burası, kalabalıktan kaçmak isteyenlerin durağı.

Sanatçılar, bohem ruhlar, biraz arka sokaklar, biraz eski zaman kokan barlar… Bir kokteyl eşliğinde müziğe karışan sohbetler, zamanın nasıl geçtiğini unutturuyor. Kim bilir, belki de bir sonraki büyük yıldızla burada tanışabilirsiniz!

Burada çeşitlilik bol!

Los Santos’un gece hayatının asıl olayı ise çeşitliliği. İsterseniz bir sanat galerisi açılışında şarap yudumlayabilir, isterseniz bir sokak partisinde kendinizi kaybedebilirsiniz.

Sanattan tutun sokak müziğine, moda gösterilerinden gizli partilere kadar her şey bu şehrin gece kimliğinde yer buluyor. Burası sadece bir eğlence merkezi değil; aynı zamanda kendinizi keşfedeceğiniz bir dünya.

Geceleri, bu şehir size sadece ışıklarını sunmuyor; aynı zamanda anılarla dolu bir hayat vadediyor. Kısacası Los Santos, geceyle birlikte nefes alan ve sizi içine çeken bir rüya. Eğlenin, yaşayın, keşfedin!

Bir sonraki köşede görüşmek üzere!
Cassie

BİZE ULAŞIN.jpg   Vice Media Group ve Weazel News'ın büyümesine ve gelişmesine katkıda bulunmak isteyen değerli kullanıcılar; her türlü soru, istek, öneri, beklenti, şikayet ve taleplerinizi bize ulaştırabilirsiniz.

REKLAM ALANI

BU_ALANA_2.png.da593822d8621b479abeb42249c8a391.png
Baslksz-3.png.54fed6e85e6fb43d6676682e92b77dc9.pngBU_ALANA_1.png.d6f13a3cd8503306444978d53ab1c2ec.png

Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır.
VICE MEDIA GROUP & WEAZEL NEWS

gönderildi

💯

• Beğen 1
gönderildi

nefis tanıtım

• Beğen 1
gönderildi

beğendim

• Beğen 1
gönderildi

en kotu haberci, ulsa icin haber hazirlarsa en iyisi olabılır. Dusunuruz.

• Haha 1
gönderildi

dünyanın en iyi habercisi, benden sonra, -nin yeri burası mı?

gönderildi

evet görüyorum, onları düzelttiğini.

Misafir
Bu konu kilitlenmiş, mesaj gönderemezsiniz.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

• Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
  • Son Reklamlar LIVE

30s yenilenir • 15 reklam

Hank Hudson
    17

Davis online, bandrollü Hindistan tütünleri ile legal yoldan kafayı bulun. Hem de doğal! (/gps isyeri 108)

Jason Weisberg
    41

Vespucci Canals’ta loş ışıklar, sakin bir atmosfer ve kahvenin en dingin hâli. Elysia Cafe’de gece yavaşlar. (/gps isyeri 479)

Curt Raven
    19
    Curt Raven ÇEVRİMİÇİ

[Pescado Rojo] Enerjinin kalbi şehirde tekrardan atmaya başladı. Şimdi sende kalbin sesine kulak ver ve ritmi hisset! @452

Ryan Harrelson
    21
    Ryan Harrelson ÇEVRİMİÇİ

Şehrin ışıkları arkada kalır, an burada yaşanır. Vespucci Canals. Elysia Cafe (/gps isyeri 479)

Curt Raven
    19
    Curt Raven ÇEVRİMİÇİ

Pescado Rojo - Ritmin adresi bu gece yeniden açılıyor! Eğlence, müzik ve enerji tam gaz! K:452.

Elsa Stadler
    1
    Elsa Stadler ÇEVRİMİÇİ

[Pescado Rojo] Şehrin en ateşli gecesi burada! Kapılar açıldı, parti başladı! K:452

David Pierce
    12
    David Pierce ÇEVRİMİÇİ

[Pescado Rojo] Bu gece kapılarını sizler için açıyor! Kesintisiz müzik ve eğlence için! K:452

David Pierce
    12
    David Pierce ÇEVRİMİÇİ

[Pescado Rojo] Şehirin parlayan yüzü, yeni yüzlerini arıyor. Sende şimdi başvurarak rahat bir yaşama sahip olabilirsin, seni bekliyoruz! İletişim için T:536-234, @452

Charles Mayfield
    48
    Charles Mayfield ÇEVRİMİÇİ

Acele yok, gürültü yok. Vespucci Canals’ta gecenin sade hâli. Elysia Cafe (/gps isyeri 479)

Curt Raven
    19
    Curt Raven ÇEVRİMİÇİ

Eğlencenin kalbi Pescado Rojo’da atıyor! Bu gece ritme kapılmaya hazır mısın? K:452.

Charles Mayfield
    48
    Charles Mayfield ÇEVRİMİÇİ

Acele yok, gürültü yok. Vespucci Canals’ta gecenin sade hâli. Elysia Cafe (/gps isyeri 479)

Ryan Harrelson
    21
    Ryan Harrelson ÇEVRİMİÇİ

Bir fincan kahve, biraz sessizlik. Vespucci Canals’ta. Elysia Cafe (/gps isyeri 479)

Ester Rey
    41
    Ester Rey ÇEVRİMİÇİ

Şehir susar, Elysia konuşur. Vespucci Canals’ta gecenin adresi. Elysia Cafe (/gps isyeri 479)

Paul Seth
    49
    Paul Seth ÇEVRİMİÇİ

[Elysia Cafe] Vespucci'nin parlayan yıldızı sizlere kapılarını açtı! Hoş bir gecede hoş bir kahveye ne dersin? @479

Ryan Harrelson
    21
    Ryan Harrelson ÇEVRİMİÇİ

Vespucci Canals’ta loş ışıklar, sakin bir atmosfer ve kahvenin en dingin hâli. Elysia Cafe’de gece yavaşlar. (/gps isyeri 479)

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Terms of UseGizlilik Politikası