Jump to content

Beşiktaş

myrtle

Önerilen İletiler

gönderildi

Bunlar bir, bir buçuk hafta içerisinde gerçekleşti.

Beşiktaş futbolda Fener'i yendi.

Beşiktaş Basketbolda Fener'i yendi.

Beşiktaş U16 Fenerbahçe U16'yı yenerek kupayı müzesine götürdü.

gönderildi (düzenlendi)
myrtle, 5/12/2025 - 10:51 PM yazdı:

Bunlar bir, bir buçuk hafta içerisinde gerçekleşti.

Beşiktaş futbolda Fener'i yendi.

Beşiktaş Basketbolda Fener'i yendi.

Beşiktaş U16 Fenerbahçe U16'yı yenerek kupayı müzesine götürdü.

FC25 Pro Clubs takımımız TEF Ligi 25. Hafta karşılaşmasında Fenerbahçe Espor’u 3-1 mağlup ediyor!

Sırada hangi branş kaldı?

tarihinde myrtle tarafından düzenlendi
  • 2Ay Sonra...
gönderildi

Ole'ye çok büyük haksızlık ediliyor. Geçen sezon çöp kadroyla tüm büyük maçları yendi, bir tek Galatasaray'a 2-1 mağlubiyeti vardı yanlış hatırlamıyorsam. Bu adam 6 numara, kanat ve forvet istiyorum demiş ve biz -bizim yönetim- sadece forvet isteğini yerine getirmiş ve Shaktar'ı eleyemedi diye hocayı göndermek istiyorlar ve bazı ahraz taraftarlar 9 kişilik konyayı yenemedi Ole diyorlar, o maçın istatistiklerine bakın. 30'a yakın şut 0 gol, Ole mi atsın golü?  Bu ayrılık şaka olmalı, taraftardan önce hoca yiyen ilk yönetim olabilir; Onana, Rebic, Amartey gibi transferlere onay veren Şenol Güneş'i veya Fenerbahçe TD'si olma hayali olan Sergen'i getirmek istiyorlar bu klübe! Eskiler eskiden güzeldi kafa yapısına girmediğimiz sürece deney faresi olarak devam edeceğiz.

Avrupa'da elensek bile Ole ile devam edilmeli; yaz kampını Ole ekolünde geçiriyorsun, üç transfer Ole'nin onayı ile takıma kazandırıyorsun. Ağustos'ta yeni kan diyorsun. Saçmalık, Ole ile havlu atma ihtimalimiz %60 ise /bu da gelmeyen ve giden transferlerden sebep/, yeni gelecek hoca ilen %100 hâle bürünecek. Tarihte Ağustos'ta havlu atan ilk klubüz, tebrikler Serdal başkan. #OleHocayaGüveniyoruz #StandWithOle

gönderildi

Bizim taraftarlar çok mal. Fakat şu var, hocanında belli başlı hataları olduğunu düşünüyorum. Fakat bu hataları konuşmaktansa hocaya güvenip ona destek olmak gerekiyor. Kulüp kaos içerisinde (Son 4 yıl) ve bunu düzeltmemiz için en az 2 yılımız var. Takımın toparlanması gerekiyor,  transferler şart, bir plan proje dahilinde ilerleyip bunu yansıtmak gerekiyor. Bunun içinse süre gerekiyor. Biz hep bir şeyin hemen olmasını bekliyoruz. Bu sene şampiyon yapacak kadro kurulmasını istiyorlar. 2 senelik projemiz var demişti Serdal Adalı, 2 sene içinde kimse şampiyonluk beklemesin biz 2 sene içerisinde takımı toplayacağız demişti. Ne oldu? Taraftarlar bunu kabul ederek onu başkan seçti. 7. ay ve temmuzda avlu attık diyorlar. Bende bu aptalları anlamıyorum. Ole hocayla devam edilmeyecekse bile sergen ile şenol gelmemeli, bize projeye uygun bir hoca gelmesi gerekiyor. Her şey 1 yılda olacak değil şuan ki projenin elmalarını 2 3 belki 5 sene sonra toplayacağız. Taraftarlarda haklı bri yandan, o kadar başarısızlık ve kötü yönetimden sonra sabır kalmadı kimse de. Umarım bugün ki maçı yeneriz ve takım içinde ki kaos biraz hafifler. 

gönderildi (düzenlendi)
coller, 54 dakika önce yazdı:

Bizim taraftarlar çok mal. Fakat şu var, hocanında belli başlı hataları olduğunu düşünüyorum. Fakat bu hataları konuşmaktansa hocaya güvenip ona destek olmak gerekiyor. Kulüp kaos içerisinde (Son 4 yıl) ve bunu düzeltmemiz için en az 2 yılımız var. Takımın toparlanması gerekiyor,  transferler şart, bir plan proje dahilinde ilerleyip bunu yansıtmak gerekiyor. Bunun içinse süre gerekiyor. Biz hep bir şeyin hemen olmasını bekliyoruz. Bu sene şampiyon yapacak kadro kurulmasını istiyorlar. 2 senelik projemiz var demişti Serdal Adalı, 2 sene içinde kimse şampiyonluk beklemesin biz 2 sene içerisinde takımı toplayacağız demişti. Ne oldu? Taraftarlar bunu kabul ederek onu başkan seçti. 7. ay ve temmuzda avlu attık diyorlar. Bende bu aptalları anlamıyorum. Ole hocayla devam edilmeyecekse bile sergen ile şenol gelmemeli, bize projeye uygun bir hoca gelmesi gerekiyor. Her şey 1 yılda olacak değil şuan ki projenin elmalarını 2 3 belki 5 sene sonra toplayacağız. Taraftarlarda haklı bri yandan, o kadar başarısızlık ve kötü yönetimden sonra sabır kalmadı kimse de. Umarım bugün ki maçı yeneriz ve takım içinde ki kaos biraz hafifler. 

Yenebileceğimizi pek sanmıyorum, kaosun biteceğini hiç sanmıyorum.  Henüz eşleşmenin ikinci ayağı bitmemişken medyada hoca gitti, Beşiktaş yönetimi üç yerli hocayla görüşüyor haberleri pompalanıyor. Bir hafta boyunca süren bu haberler yalanlanmayıp, bir hafta sonra Adalı tarafından açık kapı bırakarak bir konuşmayla doğrulanmış oluyor... Ole hangi mental ile bu oyuncuları turu geçmesi adına hazırlasın ben 2-1 veya 3-1 kaybedeceğimize eminim. Ek olarak Gedson -sev ya da sevme- kadrodaki en iyi oyuncularımızdan biriydi şüphesiz, maç öncesi ayrıldı. Ben Ole'nin gitmesinde değilim, saygısızlık ediliyor. Fernando Santos'a bile yapılmadı şu muamele. Avlu attık lafını tam olarak bu yönden söyledim. Şampiyonluk veya şampiyonluğa oynayan takımlar; yönetim, taraftar, teknik direktörü olarak bir bütün olarak sezona başlar. Şu an muhalif taraf büyüdü başkan sağ olsun, Ole giderse muhtemelen türk bir TD gelecek o zaman asıl kaosu görürüz.

Şu anki kadro Pep'i, cap gibi gösterir, ben o yüzden teknik direktör ayrılığına karşıyım. Özellikle eşleşmenin ikinci ayağı bugünken bir hafta boyunca hocaya saldırdık kemirgen gibi sonra da yenelim istiyoruz., %80 yenileceğimiz belli iken %99'a çıkardık el birliğiyle. O yüzden zor.

Hayvan gibi transfer talep ediyoruz ama aynı zamanda teknik direktör değişikliğini transferden daha önde tutuyoruz /ligin başlamasına on gün varken/ avlu atmadım demek de zor.

Transfer lazım dediğimizde "Orkun'a daha yeni kırk kişilik imza töreni yaptık, Abraham aldık" dedi Serdal Adalı, taraftar sabredemiyorsa hıncını yönetimden almalı, yönetime yeni bir kalkan talep ediyorlar (teknik direktör)...

tarihinde myrtle tarafından düzenlendi
  • 4 hafta sonra...
gönderildi (düzenlendi)

"Âlemin gözü yaşlı, El Bilal Touré Beşiktaşlı."
orerggi.png

tarihinde Valyria tarafından düzenlendi

Görüşmeye katıl

Şimdi yayınlayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Bir hesabınız varsa, şimdi oturum açın.

Misafir
Bu konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömüldü.   Bunun yerine bağlantı olarak görüntüle

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

• Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Terms of UseGizlilik Politikası