Jump to content

Film/Dizi Önerileri

Önerilen İletiler

gönderildi

The100 dizi, beğenmeyen insan zor çıkar

gönderildi

En sevdiğim dizileri düşününce aklıma gelenleri sıralı yazdım:

The Sopranos (9.5/10) (Arada bazı ruhsuz bölümler var sadece, hikayeye bir etkisi olmayan, kimisi hikayeyi ve karakterleri tam anlamak için gerekli görebilir)

Black Mirror - Genel olarak (8/10) (Bazı bölümleri 6/10 7/10'ken bazı bölümleri harbiden böyle 10/10 diyebileceğin tarzda olabilir, tarzı seviyorsan)

House of Cards - (8/10) (Genel olarak bu kadar beğenen insan olmayabilir, "speech" konuşma sahneleri, hitap sahnelerindeki göndermeler bile tek başına izlemek için yeterli.) (400'ü verin bu iş huzur içinde çözülsün, Bush: War on terror, Hitler: Highly esteemed Gemlich alternatifi)

The Man in The High Castle - (8/10) (Fazlasıyla kendine özgü bir alternatif tarihçilik örneği, kitle değişmedikten sonra yönetici değişse ne olur kafası var biraz.)

Game of Thrones ve House of The Dragon (8/10) (Kitaplarını okudum, hikayesini takip ettim, seviyorum diyorsan zaten iki popüler yapım var başka yok, beni hep heyecanlandırdı her yeni bölümü. GOT'ta da böyleydi benim için bu durum, bu konuda biraz fanboy olabilirim.)

OZ (7/10) (Çatışma, savaş konusunda "Nefes" filminin etkisi neyse, hapishane dendiği zaman OZ dizisinin etkisi o olabilir, ilk bölümleri, ilk sezon oldukça güzel. Bir yerden sonra dizi kendini tekrarlıyor, o yüzden sıkabilir ilerleyen süreçte.)

Lost (7.0/10) (Bu boomerlar ne izleyerek büyümüş dizisi, en azından bir felsefesi var ama ben çok sevmedim bir efsane değil 30+ yaş kitlesinin iddia ettiği gibi, o dönem için olabilir ama günümüzde izlenirse o kadar da "vaoov" tepkisi verdirtmiyor.)

gönderildi

the sopranos

the wire

straight outta compton
skylines
dogsofberlin
4block

• 5Ay Sonra...
gönderildi

Eğer tarihî içeriklere ilgi duyuyorsanız ve Fatih Sultan Mehmet dönemindeki Osmanlı'yı tarafsız bir bakış açısıyla görmek istiyorsanız, Rise of Empires: Ottoman adlı belgesel dizisini mutlaka izlemenizi öneririm. Yönetmen koltuğunda Emre Şahin’in oturduğu bu yapım, hem görsel açıdan etkileyici hem de anlatım olarak oldukça başarılı. Özellikle ilk sezonunu ikinci sezona kıyasla daha çok beğendiğimi belirtmeliyim. İlk sezon İstanbul’un fethini konu alırken, ikinci sezonda ise II. Mehmed ile Vlad Dracula arasındaki rekabet anlatılıyor.

Görüşmeye katıl

Şimdi yayınlayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Bir hesabınız varsa, şimdi oturum açın.

Misafir
Bu konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömüldü.   Bunun yerine bağlantı olarak görüntüle

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

• Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Terms of UseGizlilik Politikası