Jump to content

Gelmiş Geçmiş En İyi Yabancı Dizi?

Önerilen İletiler

gönderildi

Aklıma çok fazla dizi geliyor ama hem benim için, hem de IMDB puanlamasına göre seçecek olursam Band of Brothers olabilir.

• 4 hafta sonra...
gönderildi

The Oz

• 2Ay Sonra...
gönderildi

Tartışmasız Twilight.

• Beğen 1
  • Haha 1
  • 2Ay Sonra...
gönderildi (düzenlendi)

Herkes tarafından kabul edilmez, zaten çok sevilseydi Netflix'ten kaldırılmazdı... Nesnel bir görüşü yoktur böyle konuların, ama şahsımca "Being Human'ı" öneririm, benim en sevdiğim dizilerden bir tanesi.

Spoilersız içeriği;

Being Human dizisi insan gibi yaşamak isteyen üç doğaüstü varlığın aynı evde birlikte yaşarken normal bir hayat sürmeye çalışmalarını konu alır.

Bir vampir, bir kurt adam ve bir hayalet, günlük hayatta sıradan insanlar gibi yaşamak isterken hem kendi doğalarından gelen tehditlerle hem de geçmişlerinden gelen sorunlarla yüzleşmek zorunda kalırlar. Bir yandan sırlarını saklamaya çalışırken, diğer yandan arkadaşlık, aşk ve kimlik mücadelesi verirler.

Beni diziye bağlayan şey konudan öte -konusu da ilgi çekici- rolü yaşayan oyuncuları, gerçekten underrated bir dizi olabilir

tarihinde myrtle tarafından düzenlendi
gönderildi

Black Mirror.

• 1Ay Sonra...
gönderildi

Game of Thrones
The Wire
Sopranos
Breaking Bad
Better Call Saul

• 3 hafta sonra...
gönderildi

The Wire

Vikings

Rome (HBO)

Spartacus (İkinci sezonu ilk olarak izleyip bire öyle geçmenizi tavsiye ederim ikinci sezon birinci sezonun öncesini anlatıyor, diğer sezonlar beni pek sarmadı)

The Oz

Görüşmeye katıl

Şimdi yayınlayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Bir hesabınız varsa, şimdi oturum açın.

Misafir
Bu konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömüldü.   Bunun yerine bağlantı olarak görüntüle

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

• Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Terms of UseGizlilik Politikası