Jump to content

Modern Roma İmparatorluğunun İhtişamı: Vice Online

Önerilen İletiler

gönderildi

hayde bakalım

gönderildi (düzenlendi)

2007 hadi kafamızın tam çalıştığı 2009  yılından belli şu ortamdayım yaş geldi 30'a diyelim artık ama halen bırakamadık @Manifesto,@rapperz @platoon ve adını saymadığım eskiden belli tanıdığım arkadaşları görmek yine beraber olmak iyi oldu illa ki bizde bir yerden sonra oyunu vs bırakıp hayatımıza bakacağız ama evlenene kadar devam diyelim :))) Keşke şu günleri beraber olduğumuz beni PD'e alıştıran yanında gördüğümüz interesting // Daniel Simon Utku'da görseydi onu da yad etmiş oldum yaradan mekanını cennet eylesin.

tarihinde Rennie tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
gönderildi

🤩

gönderildi

Yerimizi aldık.

gönderildi

Tüyler diken diken... Bekliyoruz hocam.

gönderildi

sizin için geliyoruz

gönderildi

😎

gönderildi

oN NumeR0

gönderildi

💯

gönderildi
Rennie, Bir saat önce yazdı:

2007 hadi kafamızın tam çalıştığı 2009  yılından belli şu ortamdayım yaş geldi 30'a diyelim artık ama halen bırakamadık @Manifesto,@rapperz @platoon ve adını saymadığım eskiden belli tanıdığım arkadaşları görmek yine beraber olmak iyi oldu illa ki bizde bir yerden sonra oyunu vs bırakıp hayatımıza bakacağız ama evlenene kadar devam diyelim :))) Keşke şu günleri beraber olduğumuz beni PD'e alıştıran yanında gördüğümüz interesting // Daniel Simon Utku'da görseydi onu da yad etmiş oldum yaradan mekanını cennet eylesin.

evlensek de buradayız. bırakmayız. 

• Beğen 2
Misafir
Bu konu kilitlenmiş, mesaj gönderemezsiniz.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

• Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Terms of UseGizlilik Politikası