Jump to content

MENYOO DOSYASINI SUNUCUYA UYGUN HALE GETİRMEK

Önerilen İletiler

Oluşturuldu:

Herkese selam bu rehberde sizlerle elinizdeki XML kodunu sunucuuya uygun JSON yapmayı anlatacağım.

UYARI: Rehberde ChatGpt kullanacağız bende %95 oranında oldu bu sizin yapay zeka kullanma becerinize göre değişir. %100 de tutabilir %5 de

Lyne dostumuzun açtığı konuya gidiyoruz buradan kodları kopyalıyoruz.

Ardından Chatgpt'ye üye oluyor veya giriş yapıyoruz, burada chat gpt ile iletişiminiz çok önemli ben ikinci denememde tutturdum bu deneme sayısı sizde artabilir veya tek seferde de verebilir. Ben Chatgpt'ye önce kopyaladığım kodun ne olduğunu sordum.

Ekrangrnts2024-08-30044002.png.3295ddeab8737d324f30229d2ba6714a.png

Bu işlemden sonra uzun uzun açıklıyor burada önemsiz detaylar var esas önemli kısım şimdi, XML (Menyoo) kodumuzu kopyalıyoruz ve ona şu kodu veriyoruz.Ekrangrnts2024-08-30044306.png.087a3902b2c64c21d9db7b0ae9555eb7.png

İlk bende seferinde yanlış çıktı verdi, unutmayın yapay zeka insan icadıdır ona kibar ve net cümleyle bir açıklama daha yaptım

Ekrangrnts2024-08-30044533.png.1089680b6b5307b0c44d29eeb21bb4d9.png

Bu sefer doğru cevabı verdi, bu denemeler sizde artabilir siz cümlelerinizi daha uzatarak halledebilirsiniz. Bana verdiği çıktıda çok belli belirsiz farklar vardı ama %95 oranında tutarlı.

• Beğen 4
gönderildi

Başarılı rehber, ileride XML kodunu sunucuya aktarabilmeliyiz, şimdilik idare edelim

gönderildi

İşte bu! BU rehberin karşıma çıkması gerçekten güzel oldu, bunun benim işime yarayacağından oldukça eminim. Çalışıp, çalışmadığını karakter yüzümü aktaracağım zaman deneyeceğim. Şimdiden teşekkürler!!!

gönderildi
Sefo, 5 saat önce yazdı:

İşte bu! BU rehberin karşıma çıkması gerçekten güzel oldu, bunun benim işime yarayacağından oldukça eminim. Çalışıp, çalışmadığını karakter yüzümü aktaracağım zaman deneyeceğim. Şimdiden teşekkürler!!!

Geri dönüş sağlarsanız sevinirim, ne kadar başarılı olduğu konusunda.

gönderildi
myrtle, 7 saat önce yazdı:

Başarılı rehber, ileride XML kodunu sunucuya aktarabilmeliyiz, şimdilik idare edelim

Kesinlikle çünkü Menyoo ile bir sürü fotoğraf çeken insan var

• Beğen 1
gönderildi

Menyoo tam olarak ne oluyor? Örneğin bu karakterleri nerelerden buluyorsunuz?

gönderildi

eline sağlık üstat

• Beğen 1
  • 2 hafta sonra...
gönderildi

Eline sağlık

• 2 hafta sonra...
gönderildi

Başarılı!

• 2Ay Sonra...
gönderildi

daha kısa! daha da kısa! hemen!

Misafir
Bu konu kilitlenmiş, mesaj gönderemezsiniz.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

• Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
  • Son Reklamlar LIVE

30s yenilenir • 15 reklam

Amy Beavers
    29
    Amy Beavers ÇEVRİMİÇİ

Vespucci Canals’ta loş ışıklar, sakin bir atmosfer ve kahvenin en dingin hâli. Elysia Cafe’de gece yavaşlar. (/gps isyeri 479) :white_check_mark: Tepki vermek için tıkla :thumbsup: Tepki vermek için tıkla :joy: Tepki vermek için tıkla Tepki E

Ester Rey
    41
    Ester Rey ÇEVRİMİÇİ

Gecenin yavaş aktığı yerdeyiz. Vespucci Canals. Elysia Cafe (/gps isyeri 479)

Rei Shirai
    34
    Rei Shirai ÇEVRİMİÇİ

Vespucci Canals’ta kısa bir mola, uzun bir huzur. Elysia Cafe (/gps isyeri 479)

Enrico Sante
    20
    Enrico Sante ÇEVRİMİÇİ

[ADS Güvenlik] Sende şehrin en iyi bodyguardı olmak istemez misin? İletişim: 578-122

Charles Mayfield
    48
    Charles Mayfield ÇEVRİMİÇİ

Acele yok, gürültü yok. Vespucci Canals’ta gecenin sade hâli. Elysia Cafe (/gps isyeri 479)

Vance Fisher
    45
    Vance Fisher ÇEVRİMİÇİ

Davis online, bandrollü hindistan tütünleri ile legal yoldan kafayı bulun. Hemde doğal! (/gps isyeri 108)

Hank Hudson
    16
    Hank Hudson ÇEVRİMİÇİ

Davis online, bandrollü Hindistan tütünleri ile legal yoldan kafayı bulun. Hem de doğal! (/gps isyeri 108)

Lucas Wendel
    15
    Lucas Wendel ÇEVRİMİÇİ

Davis online, bandrollü hindistan tütünleri ile legal yoldan kafayı bulun. Hemde doğal! (/gps isyeri 108)

Leontis Salazar
    39
    Leontis Salazar ÇEVRİMİÇİ

Akşam yemeğini unuttuysan ocağı şimdi yaktım, Vespucci'ye uğra!. Tacos Atack!

Marina Westbrook
    17
    Marina Westbrook ÇEVRİMİÇİ

Vespucci Canals’ta kısa bir mola, uzun bir huzur. Elysia Cafe (/gps isyeri 479)

Ester Rey
    41
    Ester Rey ÇEVRİMİÇİ

Aurick Jayhsen
    22

Ryan Harrelson
    21
    Ryan Harrelson ÇEVRİMİÇİ

Jason Weisberg
    41
    Jason Weisberg ÇEVRİMİÇİ

Vespucci Canals’ta loş ışıklar, sakin bir atmosfer ve kahvenin en dingin hâli. Elysia Cafe’de gece yavaşlar. (/gps isyeri 479)

Andre Jackson
    42
    Andre Jackson ÇEVRİMİÇİ

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Terms of UseGizlilik Politikası