Jump to content

Cities:Skylines II

vossên

Önerilen İletiler

Oluşturuldu: (düzenlendi)

Screenshot_2.png

Cities: Skylines, bir şehir kurma ve yönetme simülasyon oyunudur. Oyuncular, kendi şehirlerini inşa eder, altyapıyı yönetir, ekonomik büyümeyi teşvik eder, sürdürülebilirlik için stratejiler geliştirir ve şehirlerini geliştirmek için çeşitli politika kararları alır. Oyunun ana amacı, oyuncuların hayal ettikleri gibi büyük ve karmaşık bir şehri tasarlamalarına olanak tanımaktır. Oyuncular, yollar inşa ederek trafik akışını optimize edebilir, su ve elektrik sistemleri kurarak temel hizmetleri sağlayabilir ve konutlar, ticaret alanları ve endüstri bölgeleri oluşturarak kentsel alanları planlayabilir. Ayrıca oyunda doğal afetlere karşı hazırlıklı olmak da önemlidir. Oyuncular depremlere, fırtınalara veya sel gibi doğal olaylara karşı önlemler almalıdır. Bu tür durumlarla baş etmek için acil durum ekipleri kurabilir veya koruyucu yapılar inşa edebilirler. Şehrin sakinleri de oyunun önemli bir parçasını oluşturur.

cities-skylines-2-cikis-tarihi-fiyati-4.jpg

tarihinde vossên tarafından düzenlendi
gönderildi

Cities Skylines'ın ilk oyununda çılgınlar gibi duble yol çekerdim, yüzlerce saat oynamışımdır. İkinci oyunun çok ciddi optimizasyon problemleri var. Yapımcıları bu konuyla ilgili "şehir kurma oyununda yüksek FPS'e ihtiyacınız yok" şeklinde savunmalar yapıyor ama kimse "Neden şehir kurma oyunu için RTX karta ihtiyacım var?" demiyor. İyi bir sistem varsa ikinci oyun da gayet eğlenceli olabiliyor.

gönderildi
themidastouched, 8/30/2024 - 7:29 PM yazdı:

Cities Skylines'ın ilk oyununda çılgınlar gibi duble yol çekerdim, yüzlerce saat oynamışımdır. İkinci oyunun çok ciddi optimizasyon problemleri var. Yapımcıları bu konuyla ilgili "şehir kurma oyununda yüksek FPS'e ihtiyacınız yok" şeklinde savunmalar yapıyor ama kimse "Neden şehir kurma oyunu için RTX karta ihtiyacım var?" demiyor. İyi bir sistem varsa ikinci oyun da gayet eğlenceli olabiliyor.

Keza işlemci de istiyor

gönderildi

İlk oyunu hatırı sayılır bir süre oynamıştım, gerçekten beğenerek vakit geçirdiğim bir oyundu fakat ikinci oyunu hiç denemedim. Uzun, uzun yollar çekip sağını ve solunu iş yerleriyle doldurup Radyatör Kasabası'nı oluşturmayan da bu oyunu "Oynuyorum." demesin yani. 

• 2 hafta sonra...
gönderildi

Sürekli heveslenip ilk saatte batışa gittiğmden sildiğim ayda 2-3 kere sil yaptığım chill oyun yenir oynanır

• 3 hafta sonra...
gönderildi

İlk oyunda şehre temiz ve kirli su şebekesi bağlantısı neyse, birbirine karışınca bütün insanların ölmesine vesile olmamla beraber katliam yaptığım oyun. 

Görüşmeye katıl

Şimdi yayınlayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Bir hesabınız varsa, şimdi oturum açın.

Misafir
Bu konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömüldü.   Bunun yerine bağlantı olarak görüntüle

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

• Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Terms of UseGizlilik Politikası