Jump to content

Seraphique Studios

Galahad

Önerilen İletiler

Oluşturuldu: (düzenlendi)
BAŞVURU SAHİBİNİN BİLGİLERİ

1.1 Adı: 
‣ Alice

1.2 Soyadı: 
‣ Myers

1.3 Doğum tarihi: 
‣ 03/08/2003

1.4 Telefon numarası: 
‣ 613696

1.5 İkametgâh adresi: 
‣ ‣ Rocford Hills

TALEP EDİLEN İŞLETME BİLGİLERİ

2.1 İşletme Adı: 
‣ Seraphique Studios

2.2 İşletmenizin Kısaltma Adı & İpucu: 
‣ S-R

2.3 İşletme Adresi: 
‣ POS: -1197.1005, -1168.1825, 7.695462, 0, 0, 90.682434 (0.6824341

2.4 İşletme Faaliyeti: 

‣ Seraphique Studios açılışta 2 ana sanat dalına hizmet vermeyi amaçlayan bir kuruluş olacak. Bu iki sanat dalı Fotoğraf ve Müzik.

İlk ana sanat dalı olan Fotoğrafta Vice oyuncularına, sakinlerine oldukça profesyonel ve kaliteli fotoğraf çekimleri, devlet memurlarına vesikalık çekimler, özel organizasyonları ölümsüzleştirmek adına dış ve iç çekim olmak üzere fotoğraf dalı üzerine bir çok alanda faaliyet verecektir. 
Daha öncesinde SA:MP sunucusunda yaptığım fotoğrafçılık ve render işini kısaca burada üstüne koyarak devam ettirmeyi planlıyorum. Ultra ayarlarda son kalite ENB'ler ile süslenmiş oyunda 2k görüntülerle hem oyuncuların fotoğraflarına hem de sunucuya değer katmayı planlıyorum.

Buna ek olarak yapay zekanın nimetlerinden yararlanıp "Studios" adının hakkını vermek adına fotoğraf hizmetinin yanına müzik yapımcılığını da eklemeyi planlıyorum. Bunu yaparken bahsettiğim üzere çeşitli yapay zeka programları kullanılıp olabildiğince gerçeğe yakın, robotsu sesi olmayan ve müşterinin zevklerini/ihtiyaçlarını karşılayacak bir yapımcı anlayışı takınmayı planlıyorum.

Fotoğraf dalı üzerine bir örnek:
gpbt3zf.png

Müzik dalı üzerine bir örnek (Son hali değildir, düzenlenmemiştir.):

2.5 İşletmenin Harita Konumu:  
4ylr1ph.png

tarihinde Galahad tarafından düzenlendi
  • 2 hafta sonra...
gönderildi

Merhaba, mülk talebiniz tarafımızca incelendi. Mülk talebiniz onaylandı. Mülkü satın almak için 48 saatiniz bulunmakta, 48 saat sonra bütün oyuncular tarafından satın alınmaya açık bir hale gelecektir.

Misafir
Bu konu kilitlenmiş, mesaj gönderemezsiniz.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

• Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Terms of UseGizlilik Politikası